המשך משחק האלים...

ayana

New member
המשך משחק האלים...

"אכן אלת הזמן ידועה בחוכמתה ובינתה משאר האלים.... ואכן האלים הגדולים ביותר הם הללו הטועים הכי הרבה..." ההוביט נעץ מבט רב משמאות לכיוון סרוונטס "אך כפי שראית את הרי כך ראיתי גם אני ... הוביטים הם העם הקשוב ביותר לשינויו ומצוותיו של הטבע והאדמה עלייה הכל מתרחש...." אמר במיסתוריות ואז בפתאומיות רבה שינה ההוביט את טונו ואת הנושא ..... "שמי הוא פולו אך אל תתנו למראה להטעות אתכם ......"

BlueBeIl

New member
הייתי ממשיכה אבל נראה לי שדיברתי

מספיק... זו עלפית דרך אגב.

ayana

New member
זה לא משנה :)

אם אנחנו לא נדבר אף אחד לא ימשיך :)

BlueBeIl

New member
פרי פורם חדש, של שיחה בין הוביט

לאלת הזמן! נשמע פשוט... מרתק. איפה כל האלים האחרים????????

אודין

New member
"אנו יכולים לתת לצבאות שלושה..

שבועות כדי להתכונן למלחמה המתקרבת", אמרה אולדרין. "תוך העברת רמזים לראשי הצבאות בנוגע לתוכניותינו. אני זקוקה ליותר זמן כדי לאחד את המגים שלי, אבל הרמזים שנותנת לי מינטורה גורמים לי לחשוד שהצבאות שאנו יודעים עליהם אינם היחידים במערכה. אם ברצוננו - ברצונם של אלו שמאמיניהם שכחו אותם - לנצל את ההזדמנות המתקרבת ולהחזיר את האמונה לבני התמותה, עליהם להתגלות לפני אנשים שיעבירו את המסר הלאה. אני עצמי מתכוונת להתגלות בפני רדינה השחורה, לוטרין האדומה וגולדין הלבן, בפיקודם יתכנסו המגים מצפון לדרלין וישתדלו להגן על מה שהשיגו ולהמנע מלהלחם בעצמם."

Sabre Runner

New member
ובהמשך לכך...

הומאד זרק את כדורי המרחב בחזרה על הקיר והמרחב התיישר. הוא התיישב על הכיסא ופנה ברצינות אל שאר האלים. "אני אפגש אם המנהיגים של הצוענים באזור ואודיע להם. אני בטוח שאין להם שום עניין במלחמה עם אף אחד. אני אדאג גם להודיע לכמה ממכריי בדרכים ואדאג שיפיצו את הידיעה, שכמה שיותר ערים ימנעו ממלחמה."

ayana

New member
"אטתם כולכם טועים טעות מרה..."

ההוביט הקטן הזעיף פפנים לכיוונם ולפתע נראה שעיניו אבדו מצבעם הכחול ... "אליכם להבין שאם תצאו למלחמה הטבע והאדמה לא ישתפו פעולה!!! אסונות יקרו וכל הלוחמים יובדו!" "חידלו להנהוג ככסילים!!!!!!!!" ואז הוסיפ בשקט מסתורי אפל ולא אופייני להוביטים "אל לכם לקחת את הטבע כמובן מאליו ...איש או אל אינו יכול לשלוט בו...."

אודין

New member
"איש או אל... איש או אל.

נראה שאני צודקת", מלמלה אולדרין, ואז בכל רם, אל ההוביט: "את לא יכולה להמשיך להסתתר כך".

ayana

New member
ההוביט חייך אל אולדרין חיוך רחב...

ואמיתי... ואז במפץ גדול ואור מעוור עיינים נעלם ההוביט ובמקומו הופיעה, להפתעת כל האלים מלבד אולדרין, אורנור, נערה צעירה בדמויי אלפית בעלת עינים חתוליות שכרגע היו בצבע חום . "שלום אולדרין... עידנים חלפו מאז פגישתנו האחרונה..."

אודין

New member
"אכן...

עידנים כה רבים שכמעט ולא זיהיתי אותך, למרות הרמזים העבים..."

Sabre Runner

New member
"סליחה?" התערב נומאד,

"אני קצת חדש בעסק הזה. (רק לא מזמן הצוענים היו מספיק חזקים כדי ליצור אותי). מי זאת?" הוא התקרב והצביע על ההוביט שהפך לאלפית.

BlueBeIl

New member
Why hello there,

"יופי של תחפושת אורנור," אמרה מינטורה. "אפילו הצלחת להטעות אותי. עד שדיברת בחוצפה כה רבה לסרוואנט. אז הבנתי. אחרי ככלות הכל, הזמן הוא המשנה והמחפש הטוב ביותר.... שאר התחפושות לא ישוו לו.

"אורנור ?!"

אמרה מלוורן בהפתעה קלה. חיון עדין, נדיר, עלה על שפתיה של מולוורן. "נעים לראותך אחרי כל כך הרבה זמן. נשארת כתמיד, אמנם. מה מביאך לישיבה זאת?"

אודין

New member
אולדרין חייכה אף היא לעבר אורנור.

"האם נדמה לי שזו הסיבה, או שמא הפסקת להתערב בעניינים אלה?"

ayana

New member
"למעשה...

הגעתי לכאן משום שהעצים קראו לי ... ועכשיו מובן לי למה....... אני מבינה את דאגותכם אבל מלחמה זו רק תקרב את הקץ... לא משנה היא מה תהייה החלטתכם אך אני מודיעה לכם שהאדמה והטבע לא ישתפו פעולה......."

"כך עדיף," אמרה מולוורן

והשתיקה את כל חברי הישיבה. "כי במה יש לך להשתתף? חורבן והרס בלבד. ולא רק זאת, אלא הרס מיותר! וכך טוב, כפחות שיהיו, לא יהיה עם מי ללחום. ובקרוב אורנור, אם תרצי או לא, לצערינו, גזעי העצים ורוך האדמה יעלמו לתמורת פחם רותח ואש מתלקחת. לשתף פעולה? ודאי שלא. אני מציעה את ההצעה שלפי דעתי נראית בעת זה הכי סבורה ושקולה-במקום לשתף פעולה, למנוע פעולה. כי מה נפסיד במניעה? הרס וזדון? בכי וכאב? וכל אילו בכוונה להגיע למטרה חסרת היגיון, תחרותית. לנצח." היא העבירה מבטה הרגוע על כל אל ואלה. "התמונה ברורה כבר עכשיו. אש לוהטת, גופות גוועות. יש הזדמנות למנוע זאת לפני שזה מתחיל. אין זה מועיל, ואין זה הוגן. מה זה? בדרכים רבות אפשר להסתכל על זה, שליליות או חיוביות. לפי דעתי, זה ענן שחור המביא איתו את כל צרות העולם בלי אזהרה."

אודין

New member
"מינטורה טוענת כי המלחמה תגיע,

בין ונסכים ובין שלא", אמרה אולדרין, והפנתה את מבטה אל מלוורן. "גם אני מתנגדת ללחימה מיותרת, אבל חשבי - אולי עכשין יהיו פחות ´גופות גוועות´ מאשר בהמשך?"

ayana

New member
"את טועה מולוורן....

ההרס והשכול אינם מטרידים אותי , אולי שכחת שלבה היא חלק בהאדמה... אבל בכל מקרה האדמה תמיד קיימת, אפילו ידידתי מינטורה תוכל לומר לך זו... בכל מקרה לא אכפת לי מה קורה ליצורי העולם... החיי תמיד יתקיים בתוכי, באשר לגזעים ....." אורנור נעצרה בשטיקה כעוסה ואפילו שונאת, ועינייה החלו לקבל צבע אדום " הם אינם בראש מעייני..." אורנור העבירה את מבטה ממולוורן לחלל האויר , נראה היה שהיא חשה במשהו....

למעלה