המשך - מוקדש לך

המשך - מוקדש לך

אנחנו נכנסים לדירה שלך. אני יודע בדיוק מה עובר לך בראש:"למה אני עושה את זה? אישה גרושה בת 31 מסתבכת עם ילד בן 23. אני לא מאמינה שהם ראו אותי במעלית, גונחת בעוד בחור שאני יכולה להיות אמא שלו מלקק לי את הכוס" אני מניח יד מפייסת על כתפך. "אתה קולט שהשארתי שם את התחתונים?" בטח שאני קולט, אין לך מושג כמה זה מחרמן אותי. "עד מחר כל הבניין ידע על זה, מחרתיים כבר יצא לי שם של השרמוטה של השכונה" את ניגשת למרפסת שלך, שם, ממרומי הקומה השמינית את רואה את כל הפארק ולהיפך. מוציאה סיגריה. אני מחליט לתת לך את הסיגריה הזאת כזמן להרגע. אני הולך להתקלח. המים החמים מחליקים על גופי. הטעם של הרטיבות שלך עדיין בפי ואני מתענג עליו. אני יוצא מהמקלחת, בקושי טורח לנגב את עצמי, בכלל לא טורח להתלבש. אני מוצא אותך עדיין במרפסת, ידייך שעונות על המעקה, השמלה השחורה נראית עלייך כל כך טוב. אני נצמד אלייך מאחור. מניח את ידיי על ירכייך החמות, מלטף אותן.

המשך - מוקדש לך2

אני מסיט את שיערך. מטה את ראשך. חושף את צווארך ומנשק אותו בשפתיי לשוני מטיילת לכל אורכו. יודע כמה זה משגע אותך. "אח, מה אתה עושה לי, עכשיו אתה רוצה שגם כל הפארק יראה אותנו?" אבל את לא מתנגדת, לא מסוגלת. אני גבוה ממך, הזין שלי משתפשף בחלק העליון של עכוזך האגסי. "אהח" את גונחת "אתה משגע אותי" אני מפשיט ממך את השמלה, חושף את גופך העירום לרוח הקייצית ולכל עוברי הפארק, שכמה מהם כבר מסתכלים עלינו, עלייך. את עוצמת את עיניך. אני חופן את שדייך, עוטף אותם בידיי. מוצץ לך את תנוך האוזן ומלקק. מעביר אצבעות על הפטמות הזקורות, תופס, מושך וצובט, את גונחת, מתמסרת לתחושות שגופי מעביר בך. "את רוצה שאני יחדור אלייך?" אני לוחש לך "ככןןן" את עונה בתחינה. "תבקשי ממני, תבקשי ממני לזיין אותך" רגע של שקט, אני מוריד יד אחת אל מפשעתך, אלוהים כמה שאת רטובה, שתי אצבעות מטילות בתוכך. "את רוצה?" "אח, כן, בבקשה" "תגידי את זה" "אה, הה, אני רוצה שתזיין אותי"

המשך - מוקדש לך3

אני מפשק בשתי אצבעות את הכוס הרטוב שלך, מכופף מעט את ברכיי ומחדיר אלייך את הזין הקשה שלי רק קצת, אני מיישר את רגליי ובדחיפה למעלה חודר עמוק לתוכך, את פולטת גניחה והפרשי הגובה בינינו מעמידים אותך על קצות האצבעות. את נשענת על המעקה לתמיכה. וכל הזמן הזה עינייך עצומות בפארק מתחתינו כבר נאספו די הרבה אנשים, צופים בנו בתשוקה וחרמנות. אני מחדיר ומוציא את איברי מגופך, לאט, מתענג על המגע החם והרטוב של הכוס שלך עוטף אותי "תפקחי את העיניים. את רואה את כל האנשים שם? כולם עכשיו מסתכלים רק בך. מזדיינת עם בחור שצעיר ממך בשמונה שנים. הם יחזרו לנשים שלהם וידמיינו שהן את" אני מזיין אותך עוד ועוד. את גונחת. מביטה למטה על הקהל שלך. "הם יחזרו לבתים שלהם ויאוננו עלייך" "אה אהה אה" את גונחת שוב ושוב, קולך מתגבר. הזין שלי מפלח את הכוס שלך. יד אחת חודרת גם היא לתוכך, מלטפת את שיער הערווה שלך. היד השנייה לשה את שדייך, צובטת לך את הפטמות, לשוני מחליקה

בת מלכה

New member
../images/Emo25.gif

בסנטרל פארק... בית יפה... מחכֶּה רק לך שתבוא... רק שתבוא כבר...

המשך - מוקדש לך. סוף.

לשוני מחליקה על צווארך. הרגליים שלך רועדות מן המאמץ להישאר עומדת על קצות האצבעות. פרקי אצבעותייך לבנים כשאת לופתת את המעקה. כל גופך רועד, משתגע, את נושכת לעצמך את השפתיים שלא לצעוק אך בכל זאת הגניחות יוצאות ממעמקי גרונך, וגופך העירום נשרף באש התשוקה והחמה היוקדת. אני תופס אותך באגן, יוצא ממך, מרים אותך כך שרגלייך עוזבות את הרצפה, מלקק טיפת זיעה מגבך ומוריד אותך חזרה על איברי הקשה, כפות רגלייך אוחזות בקרסוליי, לא נוגעות באדמה, את מתנשפת בכוח, גניחות, צעקות ואנחות בלתי נשלטות. כל שריריך רועדים במאמץ ואני חודר אלייך שוב ושוב מכניס ומוציא דוחף עמוק הכוס שלך פועם בהתרגשות דמך בוער בתשוקה נואשת ואת גומרת פעם אחת חזקה ומתמשכת ואני איתך ממלא את מפשעתך, ערוותך, ירכייך בזרע שלי. אני יוצא ממך שנינו מותשים, האנשים מתפזרים, את כמעט מתמוטטת. אני נושא אותך אל המיטה, את מצטנפת במיטה מזיעה, מותשת ומלאה בזרע ונרדמת כמו תינוק עם חיוך על שפתיך.

MM זו אני

New member
טיפה טיפה יפה לך ../images/Emo141.gif

אני קוראת בשקיקה לא מפספסת אף מילה מחייכת לי חיוך ערמומי ונושכת את השפה התחתונה ממממ זה היה יאמי שבת שלום וקסומה לך טיפה!

n y m p h

New member
זרם המילים

אולי בגלל ענינינים טכניים אבל זה מעצים את הקצב, אי אפשר לנשום באמצע שפתיים זיעה אנחות תשוקה זרע חיוך. לוהט.

בת מלכה

New member
נאמר כבר הכל, אין לי מה להוסיף לזה

יושבת בבריכה, מפקירה את גופי לשמש הלוהטת, המחשב מונח על ברכיי, קוראת אותך, מרגישה את הלחלוחית הזו, המוכרת, בין הרגליים מניחה את המחשב בצד, נכנסת למים, מתרעננת, חוזרת למחשב. וכל הזמן הזה יושב בחור מצידה השני של הבריכה ומפשיט אותי בעיניו. אולי זה אתה?

ללא נושא

אני בטוח שכל הבחורים שזוכים לחזות בפלא הזה שנקרא- את, מפשיטים אותך בעינייהם - כאלה אנחנו, הגברים. אבל את יכולה להיות בטוחה שאני מפשיט מלטף נושך מוצץ מלקק ומנשק אותך במחשבותיי, חלומותיי, אני הרטיבות בתחתונייך, הזקירות של פטמותייך, הצמרמורת שעוברת בגופך. את מרגישה אותי?

ללא נושא

אני בטוח שכל הבחורים שזוכים לחזות בפלא הזה שנקרא- את, מפשיטים אותך בעינייהם - כאלה אנחנו, הגברים. אבל את יכולה להיות בטוחה שאני מפשיט מלטף נושך מוצץ מלקק ומנשק אותך במחשבותיי, חלומותיי, אני הרטיבות בתחתונייך, הזקירות של פטמותייך, הצמרמורת שעוברת בגופך. את מרגישה אותי?

למעלה