המשך מאתמול

28rona

New member
פתאום הכל נעשה שיגרתי

אני יושבת בעבודה, יש לי פסק זמן וחושבת, על (איך לכתוב את זה בצורה יפה?..) הפעם הקודמת שהיינו יחד, איך היה, מה ניתן לעשות כדי שיהייה טוב יותר. ואז עולים בדימיוני רגעים אחרים, רגעים בהם נוסף לעובדות הצטרף גם רתת פנימי, אם אני אנסה לגדיר אותו, זה מין רגש כזה יתר עדין ממבוכה, קסם שכזה. ואני לא מרגישה אותו כרגע, והא גם לא אופף את הפעם הבאה שאני מתכננת בדימיוני. אני שואלת את עצמי למה? מה קרה? הרי הכל נראה דווקא כל כך בסדר. המצב הכלכלי, הילדים, העבודה, הקשר ביננו, אז היכן ברח לו אותו קסם, אותו רגש? כך בעבודה וחשבתי, ו..מצאתי את הסיבה. זו השיגרה. כנכסנו למין שבלונה של שיגרה, גם כשאנחנו מנסים לעשות שינויים, בכל זאת הקסם לא מגיע, אולי מגיעים לדרגות אחרות, אולי חוצים גבולות, אבל הקסם, פרח לו. התמוסס במרחב השיגרה. מדוע קודם הוא היה, איך לא נהרס במחבש? גם לזה מצאתי תשובה אני אמשיך אחר כך, נכנסו חברה למעבדה

ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

ואת מוזמנת להמשיך, אני סקרנית...

28rona

New member
המשך מאתמול

אני מצטערת שהפסקתי באמצע, אני בעבודה ולא תמיד יש את הפרטיות המתאימה. אני מעתיקה את מה שכתבתי אתמול וממשיכה. אני יושבת בעבודה, יש לי פסק זמן וחושבת, על (איך לכתוב את זה בצורה יפה?..) הפעם הקודמת שהיינו יחד, איך היה, מה ניתן לעשות כדי שיהייה טוב יותר. ואז עולים בדימיוני רגעים אחרים, רגעים בהם נוסף לעובדות הצטרף גם רתת פנימי, אם אני אנסה לגדיר אותו, זה מין רגש כזה יותר עדין ממבוכה, קסם שכזה. ואני לא מרגישה אותו כרגע, והוא גם לא אופף את הפעם הבאה שאני מתכננת בדימיוני. אני שואלת את עצמי למה? מה קרה? הרי הכל נראה דווקא כל כך בסדר. המצב הכלכלי, הילדים, העבודה, הקשר ביננו, אז היכן ברח לו אותו קסם, אותו רגש? כך ישבתי וחשבתי, ו..מצאתי את הסיבה. זו השיגרה. נכסנו למין שבלונה של שיגרה, גם כשאנחנו מנסים לעשות שינויים, בכל זאת הקסם לא מגיע, אולי מגיעים לדרגות אחרות, אולי חוצים גבולות, אבל הקסם, פרח לו. התמוסס במרחב השיגרה. מדוע קודם הוא היה, איך לא נהרס במחבש הגדול והסוחף של השיגרה? גם לזה מצאתי תשובה. אולי התשובה שמצתי היא אישית, ולא תתאים לכולם, אבל אני הולכת לנסות אותה, ואני כמעט בטוחה שזה אכן יעבוד (אם אנחנו נצליח). יש לי תינוק (מקסים,ומדהים) בן עשרה חודשים, אני מניקה אותו וצורכת גלולות שמתאימות להנקה (אני קורא להן גלולות הפלא) ולשמחתי לא קיבלתי מחזור בערך תישעה חודשים, (בלי תופעות לוואי של בטן נפוחה או פצעים, לא מקבלת ורגישה ניפלא, זה ביגלל ההנקה והגלולות) כך שיצא, שתמיד, מתיי שעולה בדעתנו, אנו יכולים להתחיבר יחד. ו..זה השער הגדול, המזמין את השיגרה. כשקיבלתי מחזור היה את הריחוק, (ואנו אגב שומרים דיני נידה), כך שנשאר לנו זמן דיי ארוך (כשבועיים) לערוג אחד לשני להתגעגע לדמיין. כמה צדק מי שאמר "אכול דבש דייך פן תישבע והקיאותיו". כל דבר, אפילו המוצלח והטוב ביותר, מאבד את קיסמו כאשר הוא הופך להרגל, דווקא הריחוק שהיה ביננו הוא זה שכל כך קירב אותו, גרם לנו להשתוקק האחד לשני. רק כאשר אדם רעב הוא יכול להתענג על ארוחה טובה במלוא חושיו, אבל כאשר הוא לא כל כך רעב או ממש שבע גם מעדני עולם לא יגרו אותו. לפעמים דווקא החוסר גורם לנו להעריך אחד את השני ולרצות להשתוקק. דיברתי על כך עם בעלי אתמול בלילה, והוא הסכים איתי. "מה דעתך לערוך לעצמנו מעין פסק זמן?" שאלתי אותו. "בסדר אין שום בעייה" הוא ענה. לרגע חשבתי שהוא מתלוצץ. "אתה באמת מוכן?" שאלתי שוב. עד שנוחתי לדעת שהוא אכן רציני. אז סכמנו שבוע לצורך הענייו, יתכן שזה מעט מדיי מכדיי ליצור את הקסם וההישתוקקות שאני מיחלת להם, אבל ננסה. מה שבאמת מוטל אצלי בספק זה אם הוא יעמוד בהסכם, כשייש איסור, כשלא אנחנו קבענו את הכללים, יש לריחוק יותר משמעות, עכשיו אני ממש בספק אם נצליח לעמוד בזה, או אם הוא יביא לתוצאות. נחכה וניראה, ימים יגידו בהצלחה לנו ולכולם, לזוגיות מושלמת ולחיים מלאי קסם!

נתת מתכון מתאים לפרידה לצמיתות

כי אם תעשו פסק זמן והוא עלול למצוא מישהי שיראה לו שהדשא אצל השכן ירוק יותר - הוא יישאר שמה, ללא מטלות גידול התינוק, ואחרות. את השיפור בזוגיות יש למצוא דרכים אחרות ויש הרבה

ארטימיס

New member
נראה לי הגזמת קצת נורית..

הם כולה עשו הפסקה לשבוע.. שבוע בלי סקס. אני מנסיון אישי יודעת כמה מתגעגעים וכמה התשוקה עולה כשלא שוכבים עם בנאדם שאוהבים מס' ימים..

28rona

New member
את יודעת

את יודעת לפעמים בציניות בא לי לומר, "לך, תנסה! ואז מצא את ההבדלים.." והמבין יבין. אני דווקא בטוחה שהוא יראה שהדשא שם ממש לא ירוק יותר. אבל לעינינו, הזוגיות ביננו,כפי שציינתי, דווקא מצויינת, אני דברתי דווקא על משהוא אחר לגמרי. אני יודעת שכששוב יהיה איזה שהוא פסק זמן יתחיל הגעגוע, ואני אומרת זאת על סמך זכרונות העבר, באיזו השתוקקות וצפיה בעלי חיכה לי שאחזור מהמיקווה. זגיות וקשר, זה לא משהוא שמחליפים בגלל פסק זמן, ממש לא! והתינוק, עם כל האחריות והקושי, תינוק מעניק להוריו לא הרבה פחות משהם מעניקים לו. תינוק שמקבל את פניך בחיוך של מיליון דולר כשאתה חוזר מעבודה, דווקא קורא ומזמין אותך לחזור הביתה כמה שיותר מוקדם.

../images/Emo24.gif

היי רונה, נפלא לשמוע על האומץ שלך להעז, להציע ולנסות לשנות את המצב. בכל מקרה, לגבי שמירת נידה, אני מכירה גם זוגות חילוניים ששומרים על כך (לא נידה מלאה, רק 7 ימים) וזה עושה פלאים לא רק בחיי המין שלהם, אלא גם בזוגיות כולה. בכל מקרה, כשזה בהסכמה של שני הצדדים, אז אפשר תמיד לנסות ולראות מה זה יוצר. אם את התוצאה המבוקשת, אז נפלא. אם לא, אפשר שוב לשנות ולנסות דברים אחרים

../images/Emo13.gif

גבר שבורח מכזה דבר, לא מוזמן אליי, לתוכי
ומגברים שאני מכירה, ושעושים נידה עם בת זוגתם, הם רוצים את זה באותה מידה ומודעים לחשיבות של זה עבורם גם... אני מניחה שיש סוגים שונים של גברים
כמו שניתן לראות מהפורום הזה, כמה שכל אישה שונה בטעמה, בהעדפותיה, בבחירותיה
עונג

למעלה