המשך לסיפור.......

המשך לסיפור........./images/Emo94.gif

ובכן הדפתי קלות את הדלת ......ולמען האמת מחזה לא נגלה לעיניי אלא לאוזניי בלבד...... הכול התחיל מזה שלא הייתי בטוח במה שאני שומע..אבל לאט לאט התבהרה לי התמונה או שמא הצליל...אכן אלו היו גניחות ואנחות שהלכו וגברו עם כל רגע שעבר.....כנראה שפתיחת הדלת לא נשמעה ...לכן לא הרגשתי צורך לומר או שמא לקחקח בגרוני לאות המצאי שם..... בכל אופן עמדתי לי במסדרון הקט שהפריד בין חדר השינה לדלת הכניסה והקולות דיי עשו את שלהם בכיוון התחתון שלי...הרגשתי את זקפתי פורצת אט אט מהתחתון שלי...כל זאת בהתחשב בעובדה שזאת שהשמיעה את הקולות היתה הגברת אותה חמדתי לצאן מאתמול....... בכל אופן היא המשיכה בקולות .....בגניחות.....באנחות.....ואף בצעקות קלות מידי פעם..ואני שלחתי את ידי לעבר מכנסיי .....פתחתי את הרוכסן ושלפתי לאויר העולם את העולל שלי <שביננו כבר לא היה עולל אלא גבר חסון מלא נימי דם שרק התחזקו מרגע לרגע> התחלתי ללטף אותו בידי המסוקסת..הרגשתי רצון עז לגמור יחד איתה .....בפעם הבאה שהיא תגיע לאביונה. ליטופיי באיברי הפכו להיות מאסיביים וחזקים מרגע לרגע...הרגשתי אותו מתנפח בידי.....רוצה כבר לפרוק את הזרע הגועש בו... וכך לאחר מספר שפשופים לא רבים אכן הגעתי לפורקני. החלטתי שאהיה חוצפןיותר .....התקרבתי אט אט לפתח החלל של חדר השינה ..... <משום מה לא היה נראה לי הגיוני כל הדבר.....הכיצד מגיעים מהחדר קולות מיטה.....והלא בעלה של הגברת ...עובד מוסד.......שושואיסט כמדומני.....אינו בארץ.....> ואכן מה שראו עיניי .........אממ.......מילים כאן לא יכולות לתאר זאת...... ובכן הגברת כולה שקועה באורגזמות הסדרתיות שלה .....פשוקת רגליים לרווחה...ו.......מי נמצא שם בין רגליה ........ אכן זה היה הכלבתול שלה.......מוקולוש כפי שקראה לו...... מה אומר לכם ידידיי באותו הרגע הדבר הראשון שרציתי לעשות זה להעיף את הכלבתול הזה קיבינימאט ....... ועוד אומרים חיי כלב.......שילכו לשאול את "מוקולוש" חיי כלב מה הם..

חיי כלב

אולי זו הסיבה שאתן מכנות אותנו "כלבים".... פאני ..גם לך יש פנטזיה על כלב????

dan dan1

New member
חיוך של בוקר

אכן הצלחת להעלות חיוך גם בכזה יום אכן כלב כלבבי... מחכים להמשך עלילות מוקולוש והגברת ממני צריך גם לדעת להסיח את הדעת מהסובב

למעלה