המשך למיתחלפים

המשך למיתחלפים

אישתי חיבקה אותי נשקה לי ויצאה מהבית משאירה אחריה שובל של בושם עדין. אהבתי אותה ושמחתי לבצע את המטלות שנתנה לי. ראשית ניגשתי לכלים ברבע שעה הם היו במכונה , הבית היה נקי עברתי עם מטטה ולא אספתי כלום , הבית שלנו תמיד היה מסודר ונקי מבחינתי אפשר היה לוותר על שטיפה. אבל אם החמודה שלי אומרת אז היא יודעת. שטפתי את הבית חדר אחר חדר הרמתי כיסאות הזזתי שולחנות וספה כמו שאני רגיל בעבודה שלי , עד הסוף. באחת עשרה היתי אחרי הכל היתרווחתי לי במירפסת ,רוח קלילה נשבה יבשה את טיפות הזיעה שהיו על מיצחי. חשבתי לי מה עוד אפשר לעשות , נעלתי סנדלים וירדתי לרחוב ניגשתי לחנות הפרחים . המוכרת הקירה אותי ואת לילי . היי רוני מה שלומך מיזמן לא ריאתי אותך? היה לה צחוק שובב. מה שלום לילי, היא סיפרה לי שיש לה חבר חדש, ניראה עליה שהיא מאוהבת עד מעל הראש. כן לילי נימצאת התקופה ממש טובה הכל מיסתדר לה רק שימשך כך אמרתי. אתה בעל מיוחד היתי רוצה כמוך, צחקתי בעלך ניראה לי גבר לעיניין כן אבל אין לו את הפתיחות שלך . מה כבר לילי סיפרה לך שאלתי. לא סיפרה ראיתי אותכם באילת כמו זוג יונים שליקטו דורה עם בירה. צחקתי כן אני מאוהב באישתי ובכפים שלה. תני לי את הזר הגדול הזה הצבעלי לכיוון זר חרציות צהובות . המוכרת הגישה לי אותו. שילמתי לה ופניתי לצאת ,רוני אתה לא רוצה עוד משהו שאלה ,הכוונה היתה ברורה , נישקתי את לחיה עכשיו אין לי זמן ניפגש בהמשך . מבטיח שאלה. מבטיח. חזרתי הביתה לילי היתה במיקלחת על הספה היו חבילות של הקניות שערכה לילי. אלו היו בגדים שלילי קנתה לעצמה לא פתחתי . סידרתי את החרציות באגרטל שיש מיתחת לקיור. ניכנסתי למיקלחת לילי עמדה מיתחת לזרם המים, גופה כל פעם ריגש אותי מחדש כל כך נשית . ישבתי לי על המיכסה המורד של האסלה והבטתי בה. שדיה הגדולים היתנדנדו בזמן שסיבנה את עצמה. ערותה היתה מגולחת ורק פס צר ועדין קצר של שערות עלה לאורך ביטנה . שיפתי ערותה היו סגורות לא מגלות או מסגירות את שעובר דרכן . ללי הביטה בי ואמרה לא יקירי לא עכשיו . הבאתי המון בגדים לשבוע הבא אני רוצה שתימדוד אותם. לא קנית לעצמך שאלתי , לא חמוד אתה נישאר בבית ממש כמוני תחליף אותי גם במלבושי. הרגשתי שוב את המתח בשיפולי ביטני , עמד לי. ומה איתך שאלתי , קניתי גם לי נימדוד יחד אחרי שאגמור. ליותי אותה שסיבנה את עצמה ששטפה את גופה המתנתי לה עם מגבת גדולה ורכה ניגבתי אותה את שדיה את ערותה . כל אותה עט עמד לי הזיין . לילי יצאה עירומה לסלון והחלה ליפתוח את החבילות שהיו על הספה. תיתפשט אמרה קצרות , הורדתי את בגדי נישארתי גם אני עורם לגמרי. לילי הושיטה לי תחתוני תחרה לבנות . ניכנסתי לתוכן המידה תאמה. הבד ניצמד לגופי ברוך נעים. לאחריהן באה חזיה גם היא לבנה לילי עזרה לי לירכוס אותה מאחור ניגשה למיקלחת וחזרה אם שתי חבילות של צמר גפן למלא אותה. ידיה דחפו את החבילות לחזיה שהיתה עלי סידרה אותה ובחנה את יציר כפיה. יפה אפשר להמשיך . שב פקדה עלי ישבתי . זוג גרבי נילון לבנים היו הפרט הבא שלילי הלבישה בו אותי. ידיה חיבקו אותי כאשר סידרה את הבירית סביב מותני. למד מיום ראשון אתה מיתלבש לבד. אצבעותיה סגרו את הקליפסים של הבירית מצמידים את גרבי הנילון. היזדקפתי צמרמורת עברה לאורך גבי הנילון והתחרה עוררו אותי. מחבילה נוספת אישתי הוציאה שימלה פיחונית בגונים של אדום ולבן. ציורים של פרחים קטנים. העברתי את ראשי בתוכה לילי עזרה לי להיכנס ,ישרה כפל מתחה וסידרה. יופי כך טוב יש בחבילות עוד בגדים להחלפה. לילי נישארה ערומה כל העט. ראשית לבשה תחתוני סליף של גברים לאחר מיכן מיכנים אפורים עם חגורה כך עמדה רגע . מבטי היה נעוץ בשדיה הגדולות . חולצה לבנה הספיקה לה. אפשר היה ליראות בברור את פיטמוטיה הכהות מיבעד לבד החולצה. היו בחבילות זוג נעלי נשים גדולות וזוג נעלי גברים קטנות .ישבנו שנינו לינעול אותן. כך נעמדנו אחד מול השני מיבעד לקפל בין כפתורי חולצתה ראיתי את קימורי השד שלה בברור. אם כך הכל מוכן ליום ראשון אמרה ופשטה את בגדיה הגברים . אתה יכול להישאר כך להיתרגל אם אתה רוצה. רציתי. לילי לבשה כעט משהו פשוט . ניגשנו שנינו להכין את ארוחת הערב ,עמדנו זה לצד זה. שקענו בהכנתה של הארוחה. ואני כל העט לבוש כאישה. אני אלמד אותך מחר להיתאפר אמרה. ישבנו בשקט לאכול. הגירוי במבושי על רציתי לישול אותה כן ועכשיו ,אישתי הבינה ודחתה את ידי המלטפת . הערב אני רוצה שתעזור לי ליבחור בגדים ,אני יוצאת למסיבה של החברה של גדי. משהו אינטימי. אוכל לבא איתך שאלתי. כן אבל אני חייבת לעבוד טוב על האיפור שלך צחקה .אתה מוכן לבא כאישה? היססתי אולי עוד ניראה השבתי. סימנו את האוכל הורדנו כלים למדיח . לילי ניצמדה עלי שדינו נגעו זה בזה איך ההרגשה של לחבק אישה שאלתי ,מעניין אוד לא עשיתי את זה, מעניין. אני חייבת לארגן את עצמי אמרה , בא לעזור לי. עזרתי לאישתי להיתלבש למיפגש שלה עם המאהב שלה דאגתי לכל פרט. בסיום לילי ניראתה משובת לב.שימלת מיני אדומה ללא חזיה שסע עמוק היה בין שדיה ,קימורי שדיה ניראו מיבעד לשסע. גרבי נילון שחורים ובירית שחורה כך לילי אהבה. ללא תחתונים ,כך אישתי ישבה מול המראה איפרה עצמה וסירקה שערה.זהו אני מוכנה לא נישאר הרבה זמן עוד מעט גדי יבא לאסוף אותי . בא נארגן אותך. אישתי ניראת משובת לב כל כך יפה שרציתי אותה כן ועכשיו חיבקתי אותה נשקתי על צוורה , לילי דחקה בי גדי כבר מגיע. אני נישאר בבית תהני לך אמרתי . צילצול נישמע בדלת אישתי יצאה למבואה גדי עמד שם היה שקט של כמה דקות לאחריו גניחות של לילי הם עמדו בפרוסדור גדי אחז ברגלה השמלית של לילי באוויר ערותה ניפארה זינו היה בתוכה כך ככל שיכל. הם היתנשפו עמדתי שם קרוב הם לא ראו אותי לא שמו ליבם . הכל לקח להם מהר גדי פלט את עצמו לתוכה אישתי היתישרה ונעמדה על שתי רגליה . לקח להם קצת זמן להיתארגן ,גדי רכס את חנותו לילי ישרה שימלה. הם ניכנסו ביחד לסלון גדי צחק אלי הושיט את ידו ללחיצה חזקה. עם הזמן נוצרה ביננו ידידות שבשתיקה. ניגשתי לחדר השינה שלנו והבאתי לאישתי מגבוני ניר לנקות עצמה. לא שמתי לב שאני בביגדי אישה עדין .מבטו המוזר של גדי העיר את תשומת ליבי לכך . היתחלפנו צחקתי במבוכה. לא נורע רוצה לבא איתנו כך שאל ,לא אמרתי אבל אולי בהמשך הקפוץ ליראות מה קורה . גדי רשם לי על פיסת ניר את הכתובת של המועדון. שניהם היזדקפו לצאת לילי ניגשה לחבק אותי אני רוצה שתבא בהמשך חמוד שלי היתחבקנו נשקתי לה .ראיתי את גדי עומד במבוכה ניפרדנו .ידעתי שהם אוהבים עד מאוד שמחתי להם. נישארתי כך לבד בבית . המשך יבא או משעמם?

מפרגן תמשיך....

לא הבנתי מה שאלת אם משעמם??? ממתי אתה משעמם אותנו... רק תמשיך...עוד ..עוד... להשמע ואולי להתראות

ממשיכים להיתחלף

נותרתי לבד בבית בטלביזיה היו שוב החדשות, אספתי את הכלים לכיור ניקיתי אותם והנכתי אותם מסודרים למופט במדיח . עברתי לשולחן ניקיתי אותו ,את המפה החנסתי לסל הכביסה, עברתי בבית וסידרתי כל דבר במקומו עד שניתרצתה דעתי. השעה היתה כבר עשר בערב . חשבתי על ההזמנה שלהם להיצטרף אליהם למועדון הפתק הקטן היה בכיסי פתחתי אותו , זה היה מועדון קטן בדרום העיר , הכרתי אותו ממסעותי אחרי אישתי מועדון אינטימי למעט אנשים. תמיד היה סוער שם , חשבתי למה לא להזמנה שלהם. בדקתי את עצמי במראה שבחדר השינה. הבנתי שאי אפשר לצאת כך לרחוב. חבילות הקניות של לילי היו ערטמות על המיטה שלנו , החילותי ליפתוח קופסאות ,באחת מהן מצאתי חצאית עור שחורה , בשניה מצאתי בגד גוף עם שרוול ארוך . לבשתי את בגד הגוף ורכסתי בין רגלי. שימלת העור ממש התאימה , רופי ניראה של אישה מלאה אך בהחלט ניראתי סבירה . החזה היה מלא ויציב, מהארון הוצאתי את הפאה של לילי ,שער חום ארוך וחלק ,סידרתי את הפאה על ראשי השער ירד עד כתיפי. ועכשיו לאיפור. אהבתי ליראות את לילי מיתאפרת היה משהו ארוטי בישיבתה על יד שולחן האיפור. למדתי משהו מהפעמים הרבות שעקבתי אחריה . מיקאפ סומק צלליות לעינים הדגשת ריסים שפתון ניראתי טוב , פני היו חלקות הקפדתי בגילוח. ניצבתי שוב מול המראה הגדולה ,אישה מלאה אך נאה הביטה בי . חצאית העור הסתירה את גבריותי שהיזדקפה לה . חייב לסיים כאן אישתי רוצה אותי לידה ולא במחשב אז המשך יבא.

זהו חזרתי אישתי שיחררה אותי למחשב

חשבתי לעצמי אינני אישה מושכת אבל נעים לי כך . נעלתי נעלי עור לבנות נמוכות עקב תואמות לבגד הגוף הלבן שלבשתי ,משלימות את התמונה. זרקתי על כתפי את אחד מהתיקים של אישתי ופניתי לצאת מהבית שלנו. השעה היתה כבר מאוחרת אחת עשרה בערב. ברחוב לא ראיתי איש . חשתי הקלה ופסעתי לכיוון הרחוב הראשי לקחת מונית. צעדי טיפוף קלים של אישה נישמעו אחרי ,המשכתי כך רק שלא יזהו אותי. היי רוני מה שלומך שמעתי מאחור את קולה של מוכרת הפרחים מהבוקר. הרגשתי איך הדם אוזל מיפני . רוני אתה ממש יפה לא ידעתי שאתה אוהב לילבוש ביגדי נשים אמרה עם צחוק על שפתיה. תירגע אתה ממש חמוד כך, אמרה וחיבקה אותי שפתיה חיפשו את שפתי בטובענות .עמדנו כך ברחוב חבוקים חששתי ידעתי שהיא ובעלה גרים ברחוב יחד איתנו . בעלה היה גבר בעל סבר פנים חמור . אדם גדול מידות . ריטה שאלה אם היא יכולה לצאת איתי לבילוי שלי ,אמרתי שאני מוזמן כך למסיבה פרטית ,פניה נפלו ,יש לי עוד זמן אמרתי נוכל לעלות לישתות משהוא . עלינו לביתי ריטה ניכנסה ראשונה ניכנסתי אחריה .גבה היה על מפסק האור ,ניסיתי להדליקו אך ריטה תפסה אותי והצמידה אותי לקיר ,שפתיה גיששו את פני צוורי שדיה הקטנים נילחצו לשדי .ידה החליקה אל מיתחת לחצאית שלבשתי אצבעותיה ליטפו את הזין שלי מבעד לבד תחתוני התחרה שלבשתי. ארגשתי את הראש שלו יוצא מבעד לגומי העליון. אצבעותיה שיחררו אותו לאוויר , עמד לי בחוזקה . ליטפתי את שדיה הקטנים פיטמותיה היזדקרו משכתי צבתתי ריטה נהמה בפראות . הידה חפנה את עשכי ולחצה בחוזקה צעקתי . ידי כעת גיששה מיתחת לשימלתה ערותה היתה שעירה החלקתי אצבע על מיתחת לתחתונים שלבשה וחדרתי בעדינות לתוכה. אצבעי החליקה פנימה בקלות היא היתה רטובה ומוכנה לחדירה . ריטה שוב לקחה שליטה והובילה אותי לספה בידה האחרת הדפה אותי למצב ישיבה. בזריזות עלתה עלי שתי בירכיה מישני צדדי. בידה הסיטה את תחתוניה תפסה את הזין שלי והחדירה אותו לתוכה , ריטה ישבה עלי וירדה עד הסוף . כך בהיסוס מה עלתה וירדה שוב עינה נעצמו והיא החלה לעלות ולרדת בקצב רגוע תחילה. ידיד הלו לצידי גופה חפנו את שדיה הקטנים רק הפיטמות יצא מיבין אצבעותיה.ישבתי כך רגוע ריטה עלתה וירדה ,ידי היו על מותניה עזרתי לה לעלות בכל פעם. המשכנו כך בקצב משלנו לא בער לנו כלום . ריטה ניעורה לרגע שלפה את עצמה ממני היסתובבה עם גבה אלי וירדה שוב . הפעם חדרתי לערותה מאחור ,שוב היא נתנה את הקצב.ליטפתי את גבה מותניה , הצמדתי אותה עלי וחפנתי את שדיה צעקה של עונג ניפלטה מפיה המשכתי וצבתתי את פיטמותיה ריטה גנכה בחוזקה לעיטם צעקה המשכתי בשלי והיא עולה ויורדת אורגזמה חזקה הרעידה אותה .ריטה נישארה קפואה על מקומה ידה אחזה בידי שלא המשיך עם שדיה , בזהירות היזדקפה ופנתה לחבק אותי דמעות שטפו את פניה ,ליקקתי את לחייה ,למה חומד למה את בוכה שאלתי . היה לי טוב , אז? זו פעם ראשונה. מה פעם ראשונה שאלתי. זו פעם ראשונה שיש לי אורגזמה ממישהו אחר אמרה. אני מגיעה לזה רק לבד. נשקתי לה , טוב לי ליגרום לך אושר אמרתי. קמנו שנינו . אתה לא רוצה לסיים גם שאלה . לא יש לי עוד ערב שלם לפני צחקתי. ירדנו שוב לרחוב ניפרדנו לדרכינו אני לרחוב הראשי וריטה לביתה לבעלה חמור הסבר.

מועדון הלילה

עצרתי מונית נהגים בשעה כזו עוצרים לנשים בקלות. ישבתי בשקט כל הדרך הנהג ניסה לדובב אותי לא היה לי חשק לדבר. המונית עצרה בפתח המועדון . השומר עצר אותי ואמר זהו ערב פרטי מיצטער. גדי הזמין אותי השבתי, השומר צחק וולאה לגדי יש רעיונות היכנסי חמודה תיצטרפי לחגיגה. בפנים היה חשוך למדי רק נרות דלקו ,לאור הנרות הבחנתי בכעשרים איש משחקים מישחק קבוצתי צחוקים ודיבורים . הקבוצה היתה עסוקה איש לא ראה שניכנסתי ,ישבתי על כיסא במקום לא בולט אך היתה לי נקודת ראות על כל החדר.בכל בקבוצה היו רק ארבע בנות, שתים מהן אישתי לילי ועוד אחת היו ישובות על שולחן, לרגליה של לילי היו רק גרבי הנילון והבירית . השניה היתה עירומה מילבד החזיה השחורה שלה. את עיניהם של השתים כיסו מיטפחות כך שהן לא יכלו ליראות כלום. המיסחק היה כזה. גבר עמד מול פניה של הבחורה הבחורה לקחה את הזיין שלו בפה אם זיהתה את הבחור אז הבחור היה ראשי לזיין אותה אם לא זיהתה הבחור המשיך עד בסוף בפיה. לא יודע באיזה שלב של המישחק הגעתי. גדי עמד על השוחן מול הבחורה השניה היא היתקשתה לזהות אותו .גדי אחז בראשה ודחף את הכלי שלו יותר ויותר עמוק .זרע נירג לאורך צוורה של הבחורה ניכר היה שלא זיהתה כמה אנשים. מול לילי היתיצב בחור גבוה זינו היה ענק ממש ענק. לילי לקחה אותו בפיה ,דיב? הקהל הריע בקול צהלות נישמעו . דיב הפך את לילי על גבה הרים את רגליה באוויר והחדיר את הזיין שלו לתוכה לילי נענקה דיב לא עצר עד שכולו היה בפנים , היה קשה להאמין שכל מה שהיה קודם בחוץ נימצא קעט בתוך גופה .תנועותיו של דיב היו חזקות ונימרצות אישתי צעקה וגנחה הקהל עודד אותם . מישהו נוסף קפץ ועלה על השולחן זינו היה זקוף וקשה . רכן על ראשה של אישתי והחדיר את קצהו לפיה. לילי ינקה אותו לתוכה היסתרר שקט בקהל .לילי המשיכה לינוק אותו בשקיקה הבחור צעק וגנח לילי עזבה אותו . עמי? בקהל מכאו כף גיב הרים את אישתי .עמי ניכנס מיתחת ללילי זינו חדר לישבנה דיב הוריד אותה לאט עד שישבנה פגש את ביטנו של עמי. שניהם חדרו בפראות ,קולם נישמע בחדר הקהל השיב להם בקצב. היה ממש שמח. גדי שעמד ליפני הבחורה השניה עצר לרגע ופלט את זירעו על פניה שדיה ושערה . בחור נוסף עלה מתןך הקהל עם ידו עזר לזיין שלו להיתקשח. הבחורה פתחה את פיה הוא החדיר אותו היא ינקה אותו שקט היסתרר בקהל גידי זה אתה חמוד שלי ? חסר לך שלא הית מזה אותי השיב בעלה. היא נעמדה על ארבעותיה בעלה היתיצב אחריה וחדר לתוכה ,ניראה היא שהם מקירים את המיקצב שלהם . בחו נוסף עלה לשולחן היה לו זיין עבה עשכין היו ענקיות. פיה של הגברת ניפער, הוא החדיר רק את ראשו פנימה. גיל? שאלה הקהל הריע לה בעלה הופתע. גיל דחף את בעלה לצד נישכב עם גבו לשולחן מאיה ירגה עלין הכלי העבה שלו פיסק את שיפתי ערותה ניראה היה שהם מורגלים בכך .מאיה ניצמדה לחזהו של גיל ישבנה הורם באוויר הזמין חדירה מאחור ,בעלה נעמד מהסס לרגע הקהל דחק בו להיכנס.הוא ניכנס לבסוף היה קצת מוזר ליראות את הזין העבה של גיל מפלח אותה בחוזקה ומנגד את הכלי הקטן של בעלה מנסה לחדור לישבנה. אישתי היתה לקודה בין שני הגברים האחד דוחק בה ומניפה באויר והשני דוחף ומחזירה לשולחן. שניהם עבדו במיומנות אישתי החלה ליגנוח מחדש . תנועתם גברה וגברה כולם של עמי ודיב רברו על כולם שניהם פלטו את זירעם לתוך אישתי גופם פעם בחוזקה שניהם היו בחדירה מקסימאלית. כך נישארו עוד זמן מה ויצאו אחד אחרי השני. לילי שוב נישארה על בירכיה ממתינה לבחור נוסף . מהקהל הקטן לא נישארו הרבה בחורים שלא מיצו את עצמם . בעידודם של חברין עלה בחור צעיר כבן 17 לשולחן לילי פקחה אותו בפיה שקט היה בקהל אישתי ינקה אותו בחוזקה הבחור היתפתל וגנח לילי לא הרפתה לרגע. הבחור תפש את ראשה והחדיר את הזיין שלו ע סופו , היה לו כלי גדול וברור היה שקצו נימצא ביגרונה. הבחור ניכנס ויצא בתזזית של נעורים. אישתי אחזה בעשכיו הבחור קפא על מקומו לילי המשיכה לינוק אותו הוא לא יכול היה לעמוד יותר לפי תנועות עגנו אפשר היה להבין שזירעו כעט עושה דרכו ליגרונה של אישתי. לילי המשיכה לינוק אותו , הוא רעד בכל גופו וניסה לצאת מפיה . לילי שאלה אותו היה לך טוב אודי? בקהל צחקו אנשים .ניקר היה שמרותה של אישתי ניגרים זירעיהם של באי החדר . על השולחן היו כתמים של רטיבות. אישתי ירדה מהשולחן לכיוון בשרותים ,ליכשיצאה ממעגל האנשים הבחינה בי יושב , היא ניגשה אלי ישבה על בירכי נישקה לי , ריח חריף של זרע נדף ממנה , ישבנה הרטיב את בירכי . מתי אגעתה חמוד שלי. השבתי אני יושב כאן כבר שעה ונהנה .לקחת את המישחק בגדול. אישתי נשקה לי בחום אני אוהבת אוך בכל ליבי אהובי אמרה נשקה לי שוב ויצאה לשרותים. ניגשתי אחריה ניכנסתי לשרותי נשים במראה נישקפתי אישה . אישתי ישבה וניקתה את עצמה זרע היה בכל גופה עזרתי לה לנקות את גבה, מערותה ניגר זרע בכמוית היה קשה לעצור את הזירמה. הצמדתי את פי לערותה וינקתי אותה גמעתי מלא הפה זירעם של אחרים עמד לי בחוזקה . ייאלה מספיק עם הסיפור הזה.

סופו של סיפור

עזרתי לאישתי להיסתדר ישרתי חצאיתה העברתי מסקר בשערה הרטוב. מספיק לך שאלתי רוצה לחזור הביתה. לילי הינהנה ברואשה לכן. חיבקתי אותה ופנינו לצאת . המישחק ניגמר החבורה היתחלקה לקבוצות שלושת הבנות היו עסוקות ככל יכולתן. הבנים היתחלפו בזה אחר זה. חלל המועדון היה מלא בגניחות וקריאות סוערות. הלכנו לכיוון הדלת מאחור נישמע קולו של גדי , לילי . היסתובבנו ,גדי עמד ממול ידו מושטות לחבק את אישתי ,לילי נפלה לזרועותיו הם הצמידו שפתים. ועמדו כך קפואים על מקומם רק שיפתיהם לשונם נעו אחד בשני. גדי הניף את אישתי האויר ונשא אותה לשוחן הקרוב. לא הבנתי מהיכן יש להם כח להמשיך . גדי עכשיו היה שוב בתוכה עמוק סוער ורגיש שיפתותיהם לא ניפרדו לילי לחשה אני אוהבת אותך .עמדתי קרוב אליהם ממש קרוב שניהם לא הבחינו בנכחותי או בנוחכות אחרים במועדון. לרגע גדי הביט בעיני וחייך,החזרתי חיוך וליטפתי את שער ראשו. ושוב שניהם היו רק אחד עם השני. ארגשתי יד מחבקת אותי מאחור שפתים ניצמדו לצוורי, לא זזתי לרגע יד ירדה לכיוון חלצי, הבחור שמאחורי הבין ברגע את המצב ונירתה. ושוב ידו ירדה לחלצי ,אצבעותיו ליטפו את הזיין שלי שהכל לעמוד. ידו השניה חפנה את החזיה שלבשתי. הרגשתי את הזיין שלו נילחץ לישבני . ידו שיפשפה את הכלי שלי הזיין ממש עמד לי. לא היתי מורגל בזה תמיד הרגשתי סלידה ממגע של גבר אחר. עמדנו שם קרוב לגדי ולילי שניהם סערו אחד בשני. הבחור הוריד אותי למצב של ירידה על בירכי לפניו. פתחתי את רוכסן מיכנסיו היה לו זיין גדול משלי לקחתי אותו בידי אצבעותי ליטפו אותו לאורכו עד שהיתקשה . לקחתי אותו בפי טעמו היה מלוח ,אהבתי. הבחור החל לזיין את הפה שלי חדירתו היתה פראית ,ניסיתי לעצור אותו עם פי אבל הוא חדר חזק הנשימה היתה קשה לי ,הוא המשיך וחדר לגרוני האינסטינק גרם לי לירצות להקיא אותו. הוא לא וויתא וחדר בחוזקה . לילי פתחה לרגע את עינה ליראות אותי במצבי ,סקרנות היתפשטה על פניה ולאחריה חיוך שובב. תפסתי בעשכיו וליטפתי אותם שיגמור הבחור הגיב בפראות , העברתי אצבעי לישבנו ידי האחת היתה מעסה את עשכיו וידי השניה חדרה לישבנו בעדינות, זה הספיק לו הרגשתי את הנוזל החם ניפלט לתוך גרוני הזרע המשיך עלה ויצא מפי ניגר על סנטרי וצוורי. ידיו הרפו ממני. הזיין שלי עמד בפראות ,מימשתי פנטאזיה מודחקת שלי היה מהמם. הבור נירגע חיבקתי אותו סובבתי אותו עם גבו אלי. את רגלו הנחתי על השולחן של גדי ואישתי ממש קרוב לראשה של אישתי. ליטפתי את הכלי שלו ועם ידי הרטובה הכנתי את ישבנו לחדירה . החדרתי רק את הראש הבחור צעק בכאב . גופו רעד בתשוקה חדרתי שוב הפעם חזק הרגשתי את שריריו ניסגרים עלי. זיני היה עכשיו עמוק בתוכו ניכנסתי ויצאת בחופשיות רבה יותר, ידי ליטפה את הזיין שלו הרגשתי את ידה של לילי מלטפת את עשכי רעד עבר בגופי מילפנים אישתי לקחה את הכלי שלו בפיה ,דפקתי אותו בחוזקה הבחור לא יכול היה לעמוד יותר בריגוש העצום שחווה. הרגשתי איך ישבנו מיתקווץ עם האורגזמה החזקה ששטפה אותו , זירעו הוטח בפניה של לילי שלי. האוגזמה שלו הורגשה חזק בישבנו גם אני לא עצרתי פלטתי את זירעי לתוכו עמדנו כך נירגעים אחד בשני. יצאתי הבחור היסתובב ונשק אותי על שפתי , לא אהבתי את זה , הוא היסתובב והלך ,גדי היה בשלבים האחרונים רכנתי על אישתי ונשקתי לה שפתינו ניצמדו באהבה נשקתי לה החדרתי לשוני לפיה לילי גנחה בתשוקה אורגזמות הרעידו אותה אחת אחרי השניה .גדי חדר וחדר . רגליה היו כרוכות סביב מותניו . גדי החל להוצא את מיטענו לתוכה אישתי איבדה את הקשר איתי שפתי היו בשפתיה הרגשתי את שעובר עלי זו היתה אורגזמה חזקה בימיוחד ידיה חיקו אותי , הרגשתי פרץ עצום של אהבה לילי .דמעות שטפו את פני היתרגשות להיות כל כך קרוב לאהובתי.גדי יצא ממנה היסתקל בנו לרגע חוכך בדעתו ההינו חבוקים נשקנו שפתינו צמודות שדיה של אישתי עלו וירדו עם נשימתה. גדי היסתלק לכיוון השרותים. עזרתי ללילי לרדת מהשולחן סידרתי שוב את החצאית שלה ערותה שוב היתה רטובה . חיבקתי את אישתי ופנינו שוב לצאת . ממש נשאתי אותה אל מחוץ למועדון. היתישבנו המונית לילי ישנה ראשה היה מונח על כתיפי חיבקתי אותה . ריח של סקס עם בושם עדין עלה ממנה .אהבתי אותה את הריחות שלה את החיתיות שלה לילי היתה כל עולמי. אהבתי את אישתי.

מפרגן למפרגן לאישתו

אתה משאיר אותי ....עם פה פתוח <לו רק מלאכית כחולה היתה לידי> נהנה לגעת בפזטזיות שלך.... השארת לי טעם של עוד ....יש תחושה ש"גמרת" את הסיפור האחרון לפני הזמן.....

the M

New member
מפרגן שכזה....../images/Emo98.gif

אחלא סיפורים! יישר כוח!

למעלה