המשך לוקרין

קאיין 38

New member
המשך לוקרין

קראתי את ההודעות של פיצ ורווית ועוד אחרות, כניראה שבאמת כל אחת מקבלת את הזריקה קצת אחרת,אולי עדיין לא הגעתי לתופעות הקשות כי אני בזריקה השלישית ועדיין בדיקות ההורמונים שלי מראות שההורמונים עדיין גבוהים...אבל כל התופעות שכן יש לי אני לא מאושרת מהן ,גם לי יש ירידה משמעותית בחשק המיני ויובש מעצבן שמה...שימוש בחומרי סיכה תמידי,חוסר שיווי מישקל וכמו שאמרתי לפעמים אפילו כאבים קלים, אבל הכל בא והולך ויש יותר ימים טובים מרעים!!!פיצ כתבה זה לא פיתרון לתווך ארוך ,אל תתפשרי...יש לך פתרון אחר??? אני פתוחה להכל, ניסיתי את כל הגלולות, הזריקות (לא דיכוי) הטבעות ומשככי הכאבים למניהם ושום דבר לא עזר! הכאב היה על בסיס יומי בלי רגיעה, וניתוח אמנם בא בחשבון כי אין לי כוונה ללדת יותר, אבל מה ההבדל בין ניתוח לזריקה לוקרין? אותן תופעות לוואי לא? אז לפחות בלי ניתוח והחלמה קשה. אני אשמח לקרוא על כל חידוש ורעיון. יש משהי בפורום שמקבלת את הזריקה כבר זמן ממושך? נגיד כמה שנים?אם כן כיתבי לנו אך את מרגישה ומתנהלת...,הייתי רוצה לדעת אם באמת זה ראלי לקחת את הזריקה הזאת לאורך שנים. דרך אגב הבנתי שברגע שההורמונים ירודים אפשר לרדת במינונים, זה נכון? תודה קאיין

מנדי31

New member
היי קאיין

אני לא מטופלת בזה כבר כמה שנים, לכן לא אוכל לענות לך. אבל לגבי השאלה השנייה - יש אמת בדבר.ברגע שההורמונים ירודים, בהחלט אפשר לרדת במינונים. בהצלחה!

למעלה