המשך לבלוג של אנקורי

גלינה12

New member
המשך לבלוג של אנקורי

אנקורי יקר- הבלוגים שלך מאד מאד מעניינים. הלוואי והייתה דרך להגיב במקום- זה נראה לי שהיה יותר מוצלח ואולי גם יותר אנשים היו מגיבים. שאלת מה היינו עושים במקומכם ומה לדעתנו אתם עשיתם. אני חושבת שאולי אולי אולי הייתי מנסה לבקש מהם להפסיק לעשן. אבל בכלל לא בטוח כי אני מבינה שזה לא בדיוק המקום המתאים ללא עישון וגם שהם לא היו במצב הכי רגוע כדי להתחיל להסביר להם מה זה סי אף. אז יש יותר סכוי שהייתי בסוף נכנעת ויוצאת. ואולי הייתי מתנחמת שבכל זאת ראיתי חלק מההופעה. אולי בגלל זה אני גם מנחשת שאתם עזבתם. אבל הייתי מאד שמחה אם תספרו לנו שדברתם איתם ושהם היו הכי נחמדים בעולם ושהם הפסיקו לעשן ושהצלחתם לראות את המופע עד הסוף. אבל תסלחו לי על הבורות- מי זה משה? זה קשור לזה שאני בפרובינציה שאני לא מכירה אותו?

גלינה12

New member
הבלוג שלי ../images/Emo9.gif

איזו התרגשות!!! פרסמו את הבלוג שלי. מקווה שזה מעניין את מישהו. אבל אם לא, לא נורא , לי זו הייתה חוייה מאד מאד מרגשת. תודה למאור ולמי שהכניס את הבלוג (ובחייכם- אתם יכולים אולי להסביר לי מה זה בלוג?)

גלינה12

New member
הבלוג של ויקויק

ואם כבר בלוגים- אני כל כך רוצה לקרוא המשך של הבלוג שלך.

עוגיונת

New member
לאנקורי ולגלינה

אנקורי, סחתן על אומץ הלב!!! תשימו קצוץ על הכל ותעשו חיים! אני ממש סקרנית!!!! אתה חייב לכתוב מהר את ההמשך! גלינה, תתחדשי על הבלוג (מצטערת, לא יודעת למה קוראים לו ככה...) מחכה בקוצר רוח לקרוא את ההמשך. ודרך אגב, אני לא יודעת בני כמה הילדים שלך, אבל נראה לי שהם יודעים יותר ממה שאת חושבת. פגשית לא מזמן ילדה של חולת CF שהיא כבר בת 13 בערך ואמא שלה "הסתירה" ממנה את העירוי בטיפול IV בבית. כמובן שהיא ידעה על זה והרגישה די רע שאמא שלה מסתירה ממנה. אני בדעה שלא צריך "לספר" בשלב מסויים, פשוט צריך לגדול עם הידיעה. כל הזמן כשהילדים גדלים הם חדעו עוד ועוד על פי היכולת שלהם להבין. ככה זה הכי פחות טראומטי- כמו שאין יום שבו גילו לי שאני חולה ב- CF - פשוט ככה גדלתי, זה הכי טבעי בעולם. בהצלחה לשניכם

sporTV

New member
ערב טוב!

כל כך כייף להתחיל לקרוא את הבלוגים שלכם, של החדשים ושל הממשיכים! נהנתי ואני מצפה להמשך. ממש כמו לקרוא ספר טוב בהמשכים! ספר החיים
שבוע טוב

למעלה