המשך לבלאגן.. כנסו!!!

AGAM ROTBERG

New member
המשך לבלאגן.. כנסו!!!

ברור שמותר להתווכח ולא תמיד מסכימים אחד עם השני, אבל להיות לארג`(בתרגום חופשי: נדיב) על חשבון המתיישבים והדיון פה הוא גלש למקומות שאבדו את גבול הטעם הטוב.. כולם מסכימים? רק לסיום רציתי לומר לכם: שבינינו היהודים יש פעם סיכוי לשלום כי כולנו באותה סירה.. (הכוונה היא כמובן לשפויים שבינינו ולא למטורפים שגם כאלו לצערינו הרב יש ובכמות הגודלת למימדים מפחידים מאד..) אבל לשום עם המזוהה עם אהבת החיים והסביבה אין סיכוי לחיות בשלום עם האסלם שמקצין מרגע לרגע אוהב את המוות ולא בוחל גם על חשבון הקרבת חייו ומפוצץ כל דבר שזז ביקום כולו בלי קשר לכלום.. סתם זה הנאה של מפלצת וזה התענוג! ורק כוח ורק בהמון כוח קיים סיכוי להפחית ולא למנוע לגמרי את התופעה המפלצתית המתפשטת במהירות מדהימה.. זה יותר מובן? אני מחכה לתגובותיכם .אגם.

LONE WOLF 2

New member
כמו שביהדות יש קיצונים

כך יש גם קיצונים באסלאם , כמו שביהדות כל רב מפרש איך שבא לו את התנך ככה גם באסלאם. כמו שהרבנים שחתמו על הפולסא דינורא והרב אליהו שקורא לסירוב ונדיה מטר צריכים לשבת בכלא ככה גם צריך לשבת השייח ראאד סאלאח. אגב דת האסלאם היא דת של שלום אהבה ואחווה כאשר היא גם מכבדת את כל שאר הדתות ולראיה יהודי ארצות האסלאם סבלו הרבה פחות מיהודי אירופה בתקופת ימי הביניים(מצד האוכלוסייה המקומית). לפי האסלאם אסור לרצח ילדים ונשים אבל עוד פעם הקיצונים מפרשים את זה איך שבא להם.

AGAM ROTBERG

New member
בהמשך לדיון כנסו!!!

הבעיה היא קשה פי אלף ממה שאתה חושב, כי הקיצונים הפכו מזמן לרוב והפתרון הוא להתחיל לחסל לאט לאט.. להלחם בראשים וגם בזוטרים יחסית כי התופעה היא חמורה ומתרחבת.. בקיצור המנצח הוא מי שיפעיל יותר כוח והמפסיד הוא מי שימצמץ ראשון.. הבנתם?

EastGirl83

New member
שלא תביני אותי לא נכון...

אדם שלא לומד את האיסלאם, ורואה את התקופה שאנו חיים, ישר יעלה על דעתו שהאיסלאם זאת דת של שאהדה בלבד ושהם מוכנים לעשות הכל וזה כולל גם להרוג... אבל השאלה היא האם את יודעת למה הם בכלל רוצים את האדמה הזאת? או למשל למה הם נלחמים במערב? בתור יהודיה, את שייכת לאדמה הזאת מבחינה היסטורית מיכוון שאבותינו שכנו באדמה.. (עזבי לרגע את הסיבה הדתית - הארץ המובטחת). האיסלאם הוא דת של שלום ואחווה, ולמעשה ישנם הרבה נקודות מפגש בין המוסלמים ליהודים ולכן יש צורך בדו קיום. אני בתור יהודיה מסורתית, רואה לנכון ללמוד כמה שיותר ולראות נקודות של אור ולאו דווקא נקודות שיגרמו לחוסר תקווה... וזה שיש קיצונים, לצערי הרב ישנם קיצונים בשני הצדדים (ואת הקיצונים שלנו את יכולה לראות בערוץ 2, "טרור" ישראלי.. כאשר הקיצונים שוללים את זכותו וחירותו של הצד השני.. ובקשר למשפטך "המנצח מי שיפעיל יותר כוח" זה לא נכון, כי הכוח האמיתי בא מהמחשבה ואף אחד לא יכול, עם כל החוזק שיש לו, להחליש את האידיאולוגיה שלי. לדעתי, אם תעשי שיקול דעת כראוי, את תראי מהו הכוח האמיתי, ואדרבא, אולי זה יתן כוח (חיזוק) לאידיאולוגיה שלך... ואז נראה מי ינצח...

למעלה