המשך ירושלים...

חסידיש

New member
המשך ירושלים...

בהמשך,תורגמן/ מקדונלד מכבי תגיע לגמר הפליאף עיפה ושחוקה . ותובס ...

מסכים

הפועל ירושליים לוקחת אליפות השנה ... ובשנים הקרובות יש לי הרגשה שעידן מכבי הולך להסתיים ...

roy_ma

New member
חה, חה. אין מה לדבר, חבר`ה עם

חוש הומור מבקרים בפורום. זבלים מירושלים ``חולמים`` על אליפות. כמו ששלום לא יהיה, גם אליפות במלחה לא תהיה. הרי לגמר הפלייאוף לא תגיעו.

הם היו כחולמים....

לא לומדים את הלקח, הא ירושלמים חמודים שלי?:)) כמו האדומים מאוסישקין, שעשרים שנה דיברו ודיברו וכל עונה קיבלו בראש, כך גם אתם. בדיבורים אתם אלופים כבר שש עונות ברציפות, בתכל`ס המצב טיפה אחר....:)) לא נורא, העיקר האופטימיות:)

wood

New member
תראה

אני למדתי להיות הרבה יותר ריאלית אחרי עונת 98\99. אבל למה לא להיות אופטימיים? כל אוהד כדורסל צריך קצת אמונה. אתם אמורים גם להבין את זה. מכבי לא הצליחה באירופה הרבה שנים, ובסופו של דבר הגעתם לפיינל-פור. הרי אליפות ראשונה של ירושלים תגיע בסופו של דבר. גם אם זה לא יקרה בזמן הקרוב אנחנו נאזור סבלנות ונחכה. אסור לזלזל ככה בדעה של מישהו. לפני המשחק נגד אולימפיאקוס מישהו כתב בפורום של הפועל שאנחנו ניקח אותם. הייתי משוכנעת שהוא טועה. אף אחד לא האמין אבל זה קרה. כשמישהו אופטימי הוא עלול להתאכזב, אבל הוא יכול גם ליפול על משחק ממש טוב. בלי אמונה לא נגיע לשום מקום. באותה מידה צריך לקוות שיהיה שלום, למרות שהמצב מאד קשה עכשיו וגם אם יקח עוד זמן.

McDVD

New member
תעשו לי טובה

בחייכם אתם והחלומות הרטובים שלכם.הפועל ירושלים לא יקחו השנה אליפות. מכבי תעשה את זה גם השנה כמו שהיא עשתה בשנים האחרונות.מה עוד שהפועל ירושלים פשוט לא יכולה לקחת אליפות.נקודה.למה?כי זו הפועל ירושלים ומולה ניצבת מכבי תל אביב נראה לי זה ניתוח המצב הפשוט ביותר לתאר ונבא מי תיקח את האליפות השנה. ושהירושלמים למיניהם ימשיכו לחלום.

wood

New member
אם זה לא יקרה השנה

וסביר להניח שזה אכן לא יקרה, הפועל בכל זאת נמצאת במגמת עלייה. בשנים הקרובות נצליח לקחת אליפות. אנחנו לומדים משנה לשנה. נראה שמזרחי לא שותף לדעה שלך, אחרת הוא לא היה מחלק פיצות ערב הפלייאוף.

:)

למרות שירושלים קבוצה מצוינת קשה לי להאמין שהיא מסוגלת להפתיע את מכבי שלוש פעמים בפחות משבועיים. הפועל ירושלים משתפרת משנה לשנה ואני בטוח שבשנים הקרובות יחגגו שם אליפות. או שבעצם אולי אפילו השנה... אבל דבר אחד בטוח,אם מכבי רמת גן זוכה אז כולכם תהיו פה,טוב? :cool:

wood

New member
הירושלמים יהיו הראשונים שיברכו אותך

עד היום אנחנו מאד מעריכים את גליל על האליפות ההיסטורית.

חסידיש

New member
ירושלים בלי להגזים

אני בכל אופן לא חושב שמכבי תגמור אלא שירושלים ומכבי יתנגשו ראש בראש במידה שווה וסוף סוף תהיה לנו ליגה טובה

גם היום יש לנו ליגה טובה.

ואני רוצה להביא כדוגמא את מכבי רמת גן. אף אחד לא סופר את מכבי רמת גן כמועמדת לגמר ואפילו בקושי לפינל-פור. בוא נגיד שבתחילת העונה מכבי רמת גן נחשבה לעוד קבוצה בינונית.. בליגה שלנו היא נלחמה שווה בשווה עם קבוצות התחתית והביסה באירופה קבוצות כמו טוז`לה שזו אלופת בוסניה שהיא ליגה חזקה יחסית וניר איסט מהצמרת של הליגה היוונית ועוד קבוצות מרכז טבלה מהליגה האיטלקית והנה המקום השישי-שביעי בליגה מגיע לו לרבע הגמר. אל תשכח שמכבי תל אביב היא אחת הקבוצות הטובות באירופה אם לא הטובה שבהן ושזה שהפועל ירושלים או גליל לא יכולות להתמודד איתה שווה בשווה בליגה זה לא אומר שהן לא יוכלו להתמודד עם קבוצות טובות אחרות. למרות שרעננה אכזבה,שים לב שגם היא שבקושי נשארה בליגה כמעט ניצחה את צסק``א במוסקווה,איפה שמכבי הובסו הרבה פעמים למשחק שקבע מאוד לרוסים.

אתה מתכוון למכבי ``עלית`` ת``א??

העידן שלהם הסתיים?????? חחחחחחחחחחח אישית, אני מרחמת עליהם כי הם גם בארץ וגם באירופה ויש עליהם לחץ... אבל לא נורא החבר`ה ינצחו כי מכבי הרבה יותר טובים, עובדה!. נראה מה ירשולים תעשה בלי קני ונראה מה הוא יעשה עם הדרכון שלו.....

חסידיש

New member
קצת חוזר בי

אני כבר קצת חוזר בי ממה שאמרתי לאור היכולת שמוכיחה מכבי ולא ירושלים אבל בכל מקרה אי אפשר לחזות מה יהיה בסוף .

אני שמחה שאתה חוזר בך...

אני מפקפקת ביכולת של הבירה ואני חושבת שבסוף גלגיל ומכבי יפגשו בגמר וישחקו ראש בראש. אני מהמהרת על מכבי כמובן... בינתיים אני אלך אל מגדת עתידות שתחזה מי ינצח..... שיר

למעלה