המשך יבוא...

foxy26

New member
המשך יבוא...

אתם מכירים את הימים האלו שפשוט מתעוררים בהם "הפוך", אין כח לקום, השיער לא מסתדר, הבטן כואבת ואין לי כח לצאת מן הפיג'מה ובכלל מהבית. אבל מה לעשות שהמציאות מחייבת ובכדי לשתות כוס קפה צריך לקנות חלב, וכן, כבר עבר לי בראש להשתמש באבקת חלב, אבל יש גבול לעצלות... גררתי את עצמי לכיוון הדלת, העפתי מבט במראה והיססתי לרגע מה הסיכוי שמישהו שאני מכירה יראה אותי במצב כזה מוזנח והאם זה מצדיק מקלחת והתארגנות של שעה... ההחלטה נתקבלה ויצאתי כפי שאני לדרך. בעודי בוהה במדף החלב ומנסה להחליט בין חלב 3% לבין דל שומן אני שומעת "אפרתי, שניייםםםםםםםם....". לא, זה פשוט לא קורה לי, אני מסתובבת ורואה את האקס המיתולוגי שלי, יותם, בחיוך מאוזן לאוזן, נראה ומריח נהדר שועט לעברי עם זרועות פשוטות לצדדים. עוד לפני שאני מתאוששת מהמצב המביך בו אני נמצאת: לבושה בסמרטוטים, נפוחה משינה, שיער ג'יפה ובכלל במצב חצי מנומנם, הוא מחבק אותי חיבוק אמיץ, כאילו שלא זרקתי אותו רק לפני שנה ועד היום בכלל לא נפגשנו, אפילו לא דיברנו בטלפון. מה קורה היום? עוד לא התעוררתי? "סבבה, מה איתך?" אני עונה ונחלצת מחיבוק הדוב ומנסה להעמיד את החלב כחוצץ ביננו. "מה אתה עושה פה?" אני שואלת וחושבת לעצמי "איך לעזאזל נתתי לעצמי לצאת ככה מהבית?!" אבל הוא לא נראה מתלהב יותר מדי ממצבי (למעשה הוא ראה אותי במצב זה יום יום במשך שנה וחצי...) והתחיל לספר על המשרה החדשה והשווה שלו במשרד רואה חשבון, שזה ממש פה קרוב, והחיים הנפלאים שיש לו ואני מהנהנת בחיוך וחושבת לעצמי איך להתחמק לכיוון הקופות ולהיחלץ מן המצב המביך הזה. מבין המדפים הבחנתי בבחורה גבוהה, רזה, שיער מלא וגולש, כאילו יצאה היישר מפרסומת לשמפה. היא פוסעת לעברנו, ואני בוהה בה כמהופנטת, היא מחייכת אלי ומבעד לשפתיים חושניות נחשפות שיניים צחורות "אה וכמעט שכחתי, תכירי, זו איוונה, חברה שלי...". בבקשה שמישהו ייקח אותי מפה עכשיו! מה כבר עשיתי שזה מגיע לי!!! אני ממלמלת משהו נפרדת מהם לשלום ובורחת לכיוון הקופה. אני שונאת כשזה קורה לי! דוגמנית על הוא מצא לעצמו, כולו מלא חיוכים ושמחת חיים כאילו רק אתמול הוא זכה בלוטו, מה הקטע של היום הזה? מישהו רוצה להדגיש לי כמה רע לי? אני לא יודעת מה יותר גרוע הכאבים שיש לי עכשיו בבטן או המחשבה שהוא "ניצח". בטח עכשיו הוא נורא מאושר לראות אותי במצב כזה, ולמרות שזרקתי אותו זה עשה לו רק טוב. אוף!!! את המשך היום ביליתי בבית, לבד! עם בוקר שכזה לא רוצה צהריים ולא ערב. הסתובבתי בבית עם תחתונים, אכלתי גלידה, קצת אינטרנט, קצת טלוויזיה והרבה שחזורים והערכות מצב: הוא נראה מצוין, מאושר, אבל מה הקטע של החיבוק המוגזם הזה? לא יכול להיות שיש לו עדיין משהו כלפיי מאחר ונפרדנו ברוח טובה (אם לא הייתי עוזבת אותו אחרי שבוע הוא היה עושה את זה בעצמו) ומעבר לכל ראיתי מה יש לו בבית... כוסית, זו המילה! כמעט בגובה שלו – וממני גבוהה לפחות בראש. רגליים עד הצוואר, עור לבן וחלק, חזה מרשים אך יש לציין שקטן בהרבה משלי אף סולד ושפתיים בשרניות. כן, תגידו מה שאתם רוצים, קטנונית, קנאית, מה לעשות? כך אני. הוצאתי את האלבומים הישנים, העלתי באוב זיכרונות, מעניין אם היא טובה יותר ממני, אם הוא אוהב אותה יותר, נזכרתי בסקס המטורף שהיה לנו ביחד, עצמתי את עיני והתחלתי לאונן, לא הזדיינתי כבר חודשיים ואח, כמה שהייתי רוצה להרגיש אותו או מי שזה לא יהיה בין הרגלים שלי. הרטבתי את האצבעות ושיחקתי עם הפטמות שלי, גם כשאני שוכבת על הגב החזה שלי נראה שופע. אני נזכרת איך הוא אהב שעטפתי את הזין שלו עם החזה, הייתי מניחה אותו בחריץ ומתחככת בו, האצבעות שלי מטיילות מטה, מלטפות את הדגדגן, את השפתיים, אני עוצמת את עיני ומנסה להזכר בתחושה של החדירה, איך זה שמישהו בתוכי. אני נרטבת, המשחק באצבעות לא מספק אותי, אני צריכה זין גדול, עכשיו! בתוכי! אני מתרוממת מתוסכלת מהתאווה שהשתלטה על גופי ומריצה אופציות בראשי, למי להתקשר? מה לעשות? ולפתע נזכרת במתנת יום ההולדת שקיבלתי משותפתי לדירה הנהדרת שלי. כל כך ערה לצרכי, אני רצה לארון ומוציאה את הויברטור השחור והאימתני, מכוסה בליטות ומענג לדגדגן (תמיד אמרתי שאני רוצה להזדיין עם כושי...). אח, תענוג. אני קופצת למיטה מפשקת את רגלי, מרגישה שאני עומדת להתפוצץ מהתרגשות, אך החלטתי לדחות את התענוג. ניגשתי לארון, הוצאתי סרט כחול שגנבתי ליותם, עמעמתי את האור הגבהתי את המיטה והפעלתי את הסרט. שתי בנות מתנשקות ברכות, אני מתחילה ללטף את שדי, האחת נשכבת על גבה והשניה מוצצת את שדיה, מלטפת את ביטנה ויורדת לה, החדרתי אצבעותי לתוכי, פישקתי את שפתי והחדרתי את הזין הגדול, מצטרפת אליהן בחורה עם שדיים עצומים ושלושתן מלקקות אחת את השניה, אני מגבירה את הקצב ומפעילה את הויברטור, הוא מסתובב בתוכי ורועד, אוי אלוהים, אני מתה, נוטפת ומחורמנת, העור שלהן כל כך חלק אני עוצמת את עיני ומנסה לדמיין אותי ביניהן, אני במרכז וכולן מפנקות אותי, יורדות לי אני אוחזת בשדיים שלהן והן מחדירות לי ויברטורים ענקיים לתוכי, בכוס ובתחת, בעדינות ובכאב, הייתי רוצה לרדת לאחת מהן, לטעום אותן, ללקק את השדיים שלהן, אני מעצימה את התנועות בידי ופולטת אנחות, לא איכפת לי שישמעו אותי, אני צריכה זיון!!! דפיקה בדלת, השותפה שלי עומדת בחוץ... שתיקה

החשש הגדול ביותר שלנו, הגברים

הרי ברור לנו שרק אישה יודעת מה באמת אישה אוהבת. אם נוסיף לזה את הדילדואים, הוויברטורים ושאר מגוון מענגי הדגדגן וגם את טכנולוגיית ההפריה המלאכותית (שלא לדבר על שיבוט) כל אלה מעלים את השאלה - בשביל מה בדיוק אתן צריכות אותנו? חוצמזה, סיפור מעולה אני מחכה בקוצר רוח ואיבר מתוח (סליחה על החרוז הטיפשי) להמשך.

foxy26

New member
אפשר עוד...

היא מחייכת, "נו, סוף סוף החלטת להשתמש בו" וניגשת אלי ללא היסוס, בעודה הולכת מסירה את החולצה פורמת את הקשר של החצאית, מתיישבת על המיטה שלי, ערומה לגמרי, ללא בושה. אני המומה, לאונן על סרט כחול ולפנטז על בחורות זה דבר אחד, אבל זה... עוד לא ניסיתי ויש להודות שהמצב מאוד מפתה: היא סקסית בטירוף, לא רזה, עגלגלה ועסיסית בעלת שדיים עגולים ועליהן מתנוססות בחוצפה זוג פטמות ורודות וזקורות אל מול פני. היא רוכנת לעברי ומחדירה אצבעותיה לתוכי "אני רואה שיש לי פערים להשלים, שרמוטה קטנה..." ומנשקת את שפתי בחושניות, מחדירה את לשונה לפי. כל כך מתוקה, כל כך רכה, נשכבת לצידי ומטיילת על גופי עם אצבעותיה, חופנת את שדי בידיה ומועכת אותם. אני שוכבת מאובנת, קשה לי לזוז, אני כל כך נהנית, שומעת ברקע את הבחורות גונחות ופולטת אנחה מפי. היא מטה את גופי ואני נשכבת על הבטן כשרגלי פשוקות, מרגישה את לשונה משתרבבת לאחורי, מלקקת את פי הטבעת, אני מרימה את האגן ומרגישה אותה מלטפת את ירכיי, עוברת ברפרוף על הדגדגן הנפוח, מחליקה את הוויברטור לכוס הרטוב שלי באיטיות תוך כדי שהלשון שלה מענגת את אחורי, הוויברטור משתולל בתוכי וגם היא... גן עדן. אני עוצמת את עיני ומתמכרת לתחושה, הירכיים הפנימיות שלי רטובות לגמרי, היא מתרוממת ואומרת "אל תזוזי" יוצאת מן החדר בריצה וחוזרת עם דילדו כפול מחדירה אותו לתחת שלי ואת הצד השני לתוך תוכה. אנחנו נעות זו מול זו בעדינות, חשות כל נשימה, כל עווית ומגבירות אט אט את הקצב, משנות תנוחה, היא על הגב ואני יורדת לה בתאווה מלקקת אוכלת, שותה את תמציתה. 69, היא על הבטן ואני מעליה, מתגלגלות, מזיעות ממאמץ, הנוזלים שלנו מתערבבים, רגל, שד, לשון, כוס, נשיקה עמוקה, שלוש אצבעות, דגדגן, הקצב גובר היא מפעילה את הוויברטור ודופקת אותי באכזריות, אני נהנית מן הכאב "את כלבה שלי!" צועקת ומכה על ישבני עם הדילדו, אני זועקת בהנאה "מלכה, את מלכה", "כן, תמשיכי, אל תפסיקי", היא שוב מחדירה את הדילדו לתחת שלי, גופי מזדעזע, כואב לי בפנים, אך ההנאה עצומה, היא ממשיכה כאחוזת אמוק, חזק ועמוק .אני נופלת בזעקה, כל גופי רועד – בחיים שלי לא גמרתי ככה... התעוררתי מצלצול הפלאפון, אני שוכבת ערומה על מיטה מבולגנת, הוויברטור השחור מוטל לידי, אני מנסה להתרומם אך כואב לי לשבת, איפה לעזאזל הפלאפון?! יש בחדר ריח של סקס מהול בזיעה, אך איזה זיון מטורף, בחיים לא הייתי מאמינה... אני עונה לטלפון ובצד השני קול מהוסס "הי אפרתי, זה יותם..."

../images/Emo178.gif WOOOOOW../images/Emo178.gif

לאונן בקול להזיע לגמור שלא תעזי להעלם תמשכי לכתוב תותחית חבל"ז ענקיתתתתתתת.

Zoharrr

New member
היי האישה בתמונה,הגוף שלי ככה

כמו שלה וזה סקסי?! זה לא שמנה?!

LrZt1986

New member
באמת? ../images/Emo13.gif

אני ליאור, אם לא הצגתי את עצמי
חח

כמה עצוב...

כמה עצוב שהחברה שלנו גורמת לנשים לחשוב שהן לא סקסיות, יפות, נחשקות ומאושרות אם הן לא נראות כמו קייסמי שיניים. אתן יפות - כולכן. ואל תתנו לאף חברה, שמפו, תאגיד, פרסומת או אדם לשכנע אתכן אחרת! יש נטייה לומר שלאהוב נשים שמנות/מלאות זו סטייה. זה לא יותר סטייה מלהמשך לבחורות אנורקסיות. אמרתי את זה מיליון פעם ועוד אומר את זה מיליון פעם: נשים הן יפות! בכל הגדלים, בכל הצורות! הוווווו, זה יצא קצת ארוך.... יום טוב לכם.

Kטלנית

New member
../images/Emo24.gif

אחלה אתה צודק יש בזה המון מנסיון רזה לא בהכרח סקסית מטריפה אבל לך תסביר את זה לפרסומאים ובכלל לחברה לא נורא ההפסד כולו שלהם !!!

ferdinand

New member
ומה איתי?! ../images/Emo12.gif../images/Emo7.gif

אז מה אם הברזתי לך?! את חושבת שאני לא 'תבאסתי? (עם שינניות לא מתעסקים?!
) וגם אני אותך אוהב טיפ'לה! אז יאללה קדימה - לאכול, להזדיין, לשתות לעשן - וכמה שיותר! יחי דיוניסוס!

למעלה