המשך חפירות iOS7

RenanaD

New member
המשך חפירות iOS7

כי השרשור למטה כבר מזמן לא קופץ, ואיבדתי את הסבלנות לגלול עד לשם כל פעם

אז ככה. יצא לי לבחון אייפון 4 עם העדכון, ותכל'ס? מה זה התאכזבתי. הייתי בטוחה שיש בעדכון הזה אלף ואחד דברים חדשים, וזה ממש לא ככה! לא היה לי הרבה זמן אז לא בדקתי הכל, רק את האפליקציות העיקריות שאני משתמשת בהן ואת ההגדרות החדשות, ו... הכל די דומה למקור. שום שינויים מרחיקי לכת, רק הבדל גדול בעיצוב. וגם ממנו לא הכי התלהבתי, כי נניח עכשיו כשפותחים תיקיה נכנסות בה 9 אפליקציות (במקום 12) ואז צריך לדפדף ימינה בשביל ההמשך. או שהשורה התחתונה של 4 האפליקציות הראשיות היא אטומה, ומסתירה ככה את התמונה שברקע. זכור לי ש-iOS6 היה הרבה יותר מרגש ומחדש מזה.

בקיצור, כגודל הציפיה כן גודל האכזבה. אני כבר לא מבואסת שהעדכון כבד מדי לאייפון 4, ואני כבר ממש לא לחוצה להתקין אותו כ"כ מהר... לפחות עד שייצא ה-עדכון ה-מושלם, שכולם ידווחו שהוא מתקן הכל ושהוא כבר כן משתלם. אפל המעפנים.

הו, תודה
אבל אני חייב לחלוק עליך, יחסית לעדכון iOS סטנדרטי זה עדכון ענק.
השינויים האלה נחשבים 'מטורפים' בשביל ה-iOS, שבערך מאז האייפון הראשון עם אותו עיצוב וממשק.
הבעיה שלי היא שאישית, לא אהבתי את השינויים. ואני לא בדיוק יכול להתעלם מהם..
מה כבר היה ב-iOS6? זכור לי שהעיפו את יוטיוב ומפות גוגל ושהוסיפו שירים לשעון מעורר.

למה ציפית?
החידושים העיקריים זה שינויים בעיצוב, בממשק, פיצ'רים קטנים וההוספה של ה-Control Center, שזה כן משהו שחיכו לו.
את התיקיות החדשות באמת הזכרתי למטה (ב-6 יש 16 בעמוד).
ולא שמתי לב שהשורה התחתונה אטומה

אף פעם לא באמת יצא העדכון המושלם

RenanaD

New member
ב-6 הוסיפו גם את הווילון, לא?

לא זוכרת מה, אבל אני כן זוכרת שהיו מיליון דברים קטנים וטובים. מלא. וכמו שרייצ'ל (נראה לי) כתבה, כל אחד מהם היה משהו שאף פעם לא חשבתי בעצמי שאני צריכה, אבל ברגע שהם הופיעו פתאום הבנתי כמה הייתי צריכה אותם וכמה שהם מושלמים. וציפיתי שגם ב-7 יהיה ככה, אבל לא...
העיצוב סבבה בעיני (חוץ משתי הבעיות העיקריות שהזכרתי) (ואגב - 16 אפליקציות בתיקיה יש רק באייפון 5 עם המסך הגדול יותר), והקונטרול סנטר גם, אבל הם לא פורצי דרך. הסרט הפרסומי שאפל שחררו לרשת כבר לפני חודשים כ"כ הלהיב אותי, שמה שהגיע בפועל לא מדגדג אפילו את הציפיות שהם יצרו אצלי. וזו באסה

מה הכוונה ווילון?
אני לא כ"כ מבין את זה... העדכון הזה נחשב משמעותי בהיסטוריה של iOS, לטוב ולרע... יש בו הרבה יותר שינויים מה-6 או קודמיו..
יכול להיות שאת לא אוהבת השינויים האלה, שאת פחות מתחברת אליהם, שאת פחות צריכה אותם. אבל יש המון שינויים.
אף פעם אין משהו באמת "פורץ דרך". העידכונים המשמעותיים שזכור לי שהאייפון עבר: מולטיטסקינג, נוטיפיקיישן סנטר וכל נושא ה-Push.. שזה גם דברים שהיו קיימים בסמארטפונים אחרים.
את הדברים היותר מחדשים הם משאירים בד"כ לאייפון החדש (למשל, טביעת אצבע).
מעניין אותי איזה פרסומת ראית

*צודקת- שכחתי שמדובר במסך של אייפון 5.

RenanaD

New member
המסך הזה שמחליק מלמעלה למטה

אין לי בעיית התחברות לשינויים. הבעיה היחידה שלי היא שלא ראיתי הרבה שינויים, וציפיתי להרבה
אז זה מה שביאס אותי.
טביעת אצבע לא מעניינת אותי בשיט, ומצלמה גם ככה לא משתנה מעדכון תוכנה... בקיצור, אני מחכה עכשיו לאייפון 6

ראיתי את הסרטון הזה באתר של אפל, מה שיצא בהכרזה של המערכת החדשה. כשרק הראו לראשונה איך ייראה ה-iOS7 וכולם התחלחלו... אני דווקא אהבתי את זה!

Notification Center, הגיע ב-iOS5 זה מוזר, כי באמת יש הרבה שינויים... אולי אחרי שתעדכני תחשבי אחרת.

RenanaD

New member
אה, כן? לא זכרתי בוודאות מתי

בינתיים אני לא מעדכנת. לפחות לא עד שכל (או רוב) המשתמשים יגידו שיצאה גרסה טובה שהיא מהירה ותומכת כמו שצריך, גם ל-4...

LemonLimeLilach

New member
אני אפילו לא חושבת על הגרסא עצמה

רק על העובדה שזה לא יתפקד 100% עם האייפון 4 שלי, ובאיזשהו שלב אפליקציות וגם אפל עצמם יפסיקו לתמוך בIOS6, ואז מה נעשה? לא אכפת לי מהמראה ומהשינויים אכפת לי רק מזה שהאייפון ימשיך לתפקד כמו שצריך. בקיצור, נצטרך בשלב כלשהו לשדרג מכשיר.

את חושבת רחוק מדיי... יש לי שני חברים עם אייפון 4 שעדיין עם iOS5. שניהם עם פריצה ואין להם כח להתעסק עם זה, אז הם לא עידכנו. והם משתמשים באייפון, זה לא שהם סתם.
רק עכשיו אחד מהם עידכן ישר ל-iOS7. ויש הרבה כאלה.. שלא יודעים מה זה עדכון גרסה בכלל.
מי צריך לתמוך בזה? כל עוד זה עובד לך טוב, לא אמורה להיות בעיה. לרוב גם אפליקציות עדיין מתחזקות את ההתאמות לגרסות יותר ישנות, כי תחשבי שאייפון 3GS כן עם iOS6.
אני לא חושב שאם תישארי עם iOS6 תיהיה לך בעיה, לפחות לא בטווח זמנים הקרוב..

ברור שהאידיאל הוא לקנות מכשיר חדש, וזה גם מה שאפל רוצים שתעשי חח
אני לא אתפלא אם הם שיחררו את המערכת איטית בכוונה כדי שאנשים ירצו לשדרג

LemonLimeLilach

New member

כן, הלכתי רחוק אני יודעת. אבל זה מבאס רצח להיות עם גרסא ישנה!!!!! והאייפון שלי כבר בן 3, אז אני חושבת קדימה... לאייפון 6...

כן, זה מרגיש לא-מתקדם
אבל בנתיים אני בסדר עם להישאר מאחור... נראה אם זה ישאר ככה לאורך זמן חח
לא הבנתי, את מתכננת על האייפון 6?

כן, אמור. אאל"ט זה מתבטל אם את משתמשת בבק-אפ של ה-iCloud.
אני בכל מקרה עושה Backup בנפרד, להיות בטוח.

אז היום בהמשך על החבר שכתבתי ללילך, הוא עם אייפון 4 וגם עידכן גם ל-7 (הוא עשה ריסטור).
הוא נורא התלהב והראה לי על הפיצ'רים וכמה זה נראה טוב

והתנגדתי, אבל ת'אמת שנוצר לי ניצוץ של תקווה שאני אתרגל לזה. משום מה זה נראה פחות צבעוני וצועק אצלו, אולי כי הצבעים שם פחות חדים....
הוא גם צחק עליי שזה כמו שהפייסבוק משנה משהו
אבל אני לא מכחיש שאני בעייתי עם שינויים.

בקיצור, ניסיתי לשחק קצת (לא הרבה) וגם אצלו זה קצת איטי, שמים לב שהוא זז באיטיות..
הוא אמר שהוא יודע שהוא קצת איטי אבל זה לא באמת משהו שכזה מפריע לו.

וזה חשוב לציין, זה לא נראה איטי ברמה שאי אפשר לתפקד... זה איטי קצת מציק. אבל לא נראה לי משהו היסטרי...

LemonLimeLilach

New member
כן, זה איטי מציק

ראיתי גם אצל דודה שלי... אפשר לתפקד, וכנראה שאם נעדכן אז גם נתרגל לזה, אבל זה מעצבן אותי במחשבה. תעשו את זה מהיר אפל!

Rachel47

New member
יש סיכוי שלחצתי

בטעות על איזה לחצן כאן למטה כשרציתי להגיב וזה שלח לך איזה בקשה..
אז סורי

בכל מקרה..תומר עדכן ב4 שלו
ה4 היה טיפה איטי מלכתחילה ועם העדכון אכן עובד טיפה באיטיות (שוב, לא ברמה של חוסר יכולת להתמודד..אבל איטי) ואז כשהוא לוקח את האייפון שלי הוא מקנא שהוא מהיר

ובקשר לתקווה שלך
תשמע, אני התרגלתי
עדיין מעצבן אותי עניין התמונת (זה שיבש לי גם תמונות של אנשי קשר קצת)
ועם השאר אני כבר מסתדר
זה נעשה פחות בוהק וצרחני
אז זה בסדר תכלס
והקונטרול סנטר כן מאוד יעיל אז אני נגיד ממש מודה עליו..

וזהו בעיקרון..לא בלתי אפשרי להתרגל..וכמו שאמרת זה באמת נראלי השינוי הכי עצום שאפל עשו אי פעם

ואני כבר התלהבתי, ביקשו ממני חברות! סתם, עכשיו בדקתי וראיתי
(מי נכנס לשם?
)
גם לי זה קורה, אחד המעצבנים.

כן, אני מניח שמתישהו אני אעדכן ולא יהיה לי ברירה אז אני אתרגל...
הקונטרול סנטר זה נראה לי הדבר העיקרי שטוב שם.

למעלה