המשך חלק 2

shayoo01

New member
המשך חלק 2

טוב אז כמו שאתם יודעים כבר הטעם שלה נשאר לי בפה.... וזה היה טעם של עוד, אבל אני אתן לזה קצת להתבשל ככה החלטתי פשוט לא למהר, רק כעבור כמה ימים (5 במיספר) אני שוב חוזר לבקר את החבר.
והאמת בתקווה שהיא שם שוב , אבל...."גודל הציפיות כגודל האכזבות" והיא לא שם, טוב יושבים לשתות קפה , והוא שואל.... (החבר) נו היה משהו ? ואני מיתמם לי לא מה פתאום, בכל זאת לא נעים חברה של אשתו אבל אישתו של החבר, ישר התחילה לצחקק לה, ואז היא עונה לו בשמי לאאאאאאא מה פתאום, כלום רק נשיקות עד הבוקר.... ואני כאילו מובך , מאיפה את יודעת ? שאלתי מה זה כבר אין סודות בבית הזה !!! והחבר ישר מאשר אני יודע..... אתה שועל אתה, והוא עם האצבע המאשימה שלו, ואני מצחקק לי טוב נו אז אתם יודעים, כבר מה אתה רוצה ? אז הוא אומר לי תיזהר אה.... חברה טובה של אישתי, אל תהרוס ! טוב עניתי אין בעיה והוא קם לנוחיות, ואשתו הלכה רגע להוציא עוד קצת עוגות וכמה שטיות, ואני ישר תפסתי את הטלפון של אשתו... וישר מצאתי את הטלפון שלה וזכרתי אותו בעל פה והחזרתי את הפלאפון לשולחן שוב, כאילו לא קרה כלום, ואז מתחת לשולחן הקלדתי את המספר על הטלפון שלי, וחייגתי עד שהיא ענתה, ואכן הקול שהיה מעבר לקו ....היה שלה, וישר ניתקתי אני עוד אתקשר כבר חשבתי לעצמי, זה לא הזמן ......לאחר שיצאתי את ביתם של זוג החברים, אני כולי חושב מה עכשיו... מה עכשיו הביתה, או להכניס את עצמי לדבר הזה שנקרא סטוץ , או רומן ? אם אתקשר בטוח זה יקרה...(תחושה) אבל האמת שהיצר יותר חזק ממני , לפחות במקרה הזה.... אז התקשרתי , והיא עונה השעה הייתה מאוחרת והיא שואלת מי זה ? ואז אמרתי.... זה שנישק אותך לילה שלם. שקט מעבר לקו.... פתאום היא צוחקת לאאאא נכוןןן אבל איך יש לך ומאיפה המספר ? אל תדאגי אם אני רוצה אני מגיע לכל מקום, אז היא צוחקת ועונה לי אז למה לא באותה הזדמנות ? טוב עזבי עכשיו למה וכמה מה קורה ? מה את עושה ? והיא שאולת אותי מה איפה אתה ? באזור שלך עניתי.... רבע שעה נסיעה נו אז יאלה בוא לקפה. ואני כמובן למה לא אני בדרך.... טוב אני מגיע והיא בחלון בוא עלה קומה 2 אני פותחת, סבבה עניתי, והחנתי את הרכב, עולה למעלה והיא כבר בכניסה מחכה לי עם חלוק מגבת טובבב..... ובלי שום מילה בלי הכנה מראש אני מוצא את עצמי על מיפתן ביתה, כבר רבע שעה ורק מתנשקים... ועוד לא נכנסתי . ואז עצרתי אותה ואמרתי לה... טוב לא אמרנו קפה ? היא צוחקת כן... כן... שכחתי... טוב שותים קפה והיא יושבת לידי בספה שלה , ומלטפת לי את הגב, ומהגב לחזה שלי, ושוב נשיקות ואז ....היא מורידה לי את החולצה, ואני פושט ממנה את חלוק המגבת שלה פששש...... אני בהלם !!! איזה גוף מושלם. יש לה חזה ממש שופע ויפה ועומד, עם פטמות יפות. שמהנשיקות הם הזדקרו להם , כאילו עומדים דום , וואווו והגוף חטוב , בדיוק כמו שאני אוהב.... עם טוסיק יפה, בצורת מנדולינה מהטובים שייש !! שרק מלראות אותו... התחיל ללחוץ לי בתחתונים כאילו הולך לקרוע אותם . היא מפשיטה לי את המכנס, ואת התחתונים, תוך שהיא מנשקת לי את הבטן, וככל שהיא יורדת עם התחתונים, היא ממשיכה לנשק... וללקק כל מילימטר, עד קצות האצבעות , והתחתונים כבר אצלה ביד, והיא זורקת אותם על הרצפה, ואז ....היא שוב עולה בליקוקים ונשיקות, עד אשר היא מגיעה אל המגדל, בו היא ממשיכה לשהות להשתעשע, ולבלבל אותי , בצורת ..."העבודה" שהיא עושה שאין דברים כאלה !!! ואני רוצה כבר לחבק אותה, שתעלה.... אבל לא, היא ממשיכה בפינוקי לשון, כולל שתי ידיה, שמלטפות את שתי העיגולים שלי , תוך כדיי שהיא מוצצת, ומשלבת עבודת לשון נפלאה , ואני מעלה אותה בעדינות אליי , ומושיב אותה על רגליי , תוך שהיא עם רגליים מפוסקות לשני צידיי גופי, ועוטפת אותי עם רגליה, ובזמן שאנו מתנשקים נשיקות רטובות..... ומחרמנות , וליקוקים בצוואר, היא מתחככת עם המשולש הרטוב שלה, על המגדל שהיא בנתה לי אני שומע אותה באוזן שלי, מתנשמת בכבדות , ואומרת לי כנס אליי ....כנס.... אני רוצה להרגיש אותך , תמלא אותי , ומחבקת אותי חזק, ואני אותה ואז ...הרמתי אותה באוויר תוך שהיא בפיסוק, ואני תומך בגב שלה והיא עם הרגליים על הכתפיים שלי, והמשולש שלה בתוך הפה שלי..... ואני מלקק לה ומלקק לה ..... ופשוט תענוג ! כי אני מרגיש אותה, בכל הגוף שלה רועדת ותופסת לי את הראש, וסוחבת לי את השער , ודוחפת את ראשי... יותר עמוק , לתוך המשולש, תוך שהיא מנבלת את פיה... וכן חזק יותר אני גומרת.... ואני לשמחתי, מרגיש את זה קרב ובא . ואני "עובד" יותר במרץ וכאילו.... לא מרגיש את משקלה, עד אשר היא ממש גונחת... מרוב הנאה . ואחר כך אני מוריד אותה בעדינות, על המגדל שלי, והיא ממשיכה.... אתה מטריף אותי ! ומשגע אותי ! ואני בתוכה, מרגיש את חום הגוף שלה... מבפנים, אך, כמה שהוא נעים, ואני זז בתוכה כמו מכונה, שתוכננה לעבוד לפי קצב מסוים, ואז שוב היא מתחילה..... להגביר את הקצב, והיא אומרת לי.... שוב ! שוב זה בא ! ואני זז יותר מהר, על מנת למלא אותה, כמו שצריך.... עד הסוף . והיא שוב גונחת וטיפות הזיעה שלה, מתערבבות עם הזיעה שלי , ואני מרגיש כאילו אנחנו גוף אחד, מתאחדים, ואני דוחף לה... עוד שני אצבעות מאחור... ואז בכלל היא זזה כמו מטורפת, ושוב ניבולי פה...(אני אחסוך מכם) וגניחות.... עד כדי צעקות (לא עניין אותי השכנים באותו רגע ) הייתי קשוב בכל רגע, למה שהגוף שלה דרש ! ותאמינו לי שהוא דרשששש !!! אני עדיין בתוכה, והיא אומרת לי תודה, ובקושי מנשקת אותי , אין לה אויר , ואנו מזיעים.... כאילו רצנו ריצת מרטון. ואז הרמתי אותה, וסובבתי אותה למצב דוגי סטייל, ואני תופס לה את הישבן , ולוחץ אותו פנימה עם כל הגוף, והיא תופסת אותי , בישבן שלי , וכאילו רוצה את זה חזק יותר , ואני כהרגלי ממושמע ועדיין מחזיק, ונהנה לא פחות.... לשמוע לה , ולשמוע אותה ! ושוב אני הופך אותה, לתנוחה המיסיונרית, והיא נושכת אותי.... בצוואר ברכות, ושוב משמיעה.... אנחות, של הנאה, מה שמביא אותי למצב של.... דיי עומד "להתפוצץ " ...אני יוצא ממנה, והיא דוחפת אותי עם שתי ידיה , לכיוון החזה שלה ואומרת לי ....תיגמור עליי ! כן תיגמור על החזה שלי !!! ואני מצמיד לה , את שני הגבעות , ומכניס את שלי ....ביניהם, ותוך כדיי כך , אני "מתפוצץ" .... לה על החזה , בעוד היא מקרבת את פיה, וממשיכה לרדת לי.... ואני, משמיע קולות הנאה , וממשיך למלא לה, גם בפה, והיא לא מפסיקה.... היא ממשיכה לתפוס אותו, ולצייר איתו על פניה, איזו הנאה צרופה ממש ואני בעננים....... המשך יבוא....

giligil55

Member
כתיבת סיפורים

לדעתי , קודם כל אתה כותב לעצמך , לא לנו
ורק אחר כך אתה משתף אותנו

הרוב קוראים ולא מגיבים ...

ואתה...תמשיך לכתוב ולשתף אותנו ...

מי שמתאים לו קורא , מי שמתאים לו גם מגיב ויש כאלה שגם לא קוראים

כל אחד יעשה מה שטוב בעיניו

אבל אתה צריך , לדעתי , לכתוב קודם כל לעצמך ...

בהצלחה

למעלה