המשך חיים להודעה הבאה.

Grand_T

New member
תכתוב מכתב לאוטו

אם אתה לא מנוי אני יכול לפרסם בשמך זה יעזור הרבה אנשים בארץ קוראים את זה וגם אנשים שיכולים לעזור לך

ci

New member
הצדק עימך

קראתי את כל העמודים שהעלת והמסקנה שניתנת להסקה היא אחת ויחידה בין אם ניכנסת לשטח מתאים או לא ביןאם שקעת או עצרת במקומות שאסור היה לך לעצור בהם אין אף סיבה שיכנס חול או כל דבר אחר לסעפת היניקה או דרך הפילטר במיוחד לא ברכב גרמני שאמור ליהיות אכותי, במיוחד במרכיבים בסיסים שכאלה. ההמנעות היחידה המצויינת היא לא לנסות להסתובב בעלייה (לא להתהפך) ולא לעצור בזמן נסיעה בשטחים קשים וכן לא לכבות מנוע בשטחים אלו. צ´מפיון אכן מתנערים מאחריות ואין אף סיבה שאתה תישא בנטל.

אמירחמו

New member
מה קרה?! אולראוד לא טוב?

אחלה של אוטו שטח התקלה שקרתה לא הייתה אמורה לקרות, זהו אוטו שטח לכל דבר נהגתי פעמים בודדות על האוטו שטח הזה והתפעלתי מהיכולת שטח שהוא מציג חוץ מזה שהוא גם יפה ומיוחד

costaet

New member
../images/Emo73.gif

לפי דעתי לצ´מפיון מוטורס עדיף לשלם לך על תיקון המנוע במקום שיצא להם שם רע!

Inoni

New member
בדיוק אתמול האולרואד הופיעה בתוכנית

בערוץ אגו, ודווקא דיי היו מרוצים מהרכב, נתנו לו 4 מתוך 5 כוכבים... וגם דיברנו (ושיבחו) על יכולות השטח שלו... תעדכן אותנו רן, ובהצלחה במאבק.

ran levi

New member
אתם בטח ידעתם שזה יבוא ממני../images/Emo3.gif

טוב חברה יש לי 3 הודעות לרשום היום בנושא. הראשונה היא בנושא הכתבה שפורסמה היום בידיעות אחרונות שבו כתוב וזה תופס לגביי שהלקוח קנה רכב יקר שאמור לשמש לעבודת שטח אצלי זה להנאת שטח (מתאים לחול) והתגלה כבלתי תקין או במקרה של האולרואד (לפי דעתי לפחות) עם בעיה שנתפסה כשעיר לעזאזל ואני אפילו לא בטוח שהיא באמת הסיבה לקלקול הרכב (פילטר האויר לא קרוע) בנוסף בהמשך רשום: "התובעת רכשה מהנתבעות מוצר פגום שאינו עולה על ציפיותיה הסבירות" במקרה שלי נסיעה בחולות, דבר אותו הרכב אמור לבצע ראו הבהרה בהודעתי הבאה על פי פסק הדין של השופטת הנ"ל רכב שלא פועל בצורה תקינה זמן קצר לאחר שנרכש הוא רכב פגום, (מותר לי ללכלך אותו בבוץ ובחול) הרי הוא אמור להיות רכב שטח (לא טכני) לסיכום מסתבר שטענותי הן נכונות , זאקי

ran levi

New member
הודעתי השניה היא מקטלוג העיתון אוטו

בו כתוב בקצרה על האולרואד ועל מטרותיה לנסיעה בשטח + הסבר על הילוך כח שמוצע כאופציה ברכב זהה לאולרואד הנמכרת בארץ המאפשר נסיעה בשטח קשה שימו לב לתמונה עם הדגל (הסבר לגביה יבוא בהודעה הבאה).

ran levi

New member
התמונה הזאת

צולמה בזמן השקת אאודי אולרואד בישראל אשר נעשתה באשדוד במשטח ההחלקה ונעשה גם שימוש באיזור החולות הסמוך להדגמת יכולות השטח המדהימות שלה (לא מצאתי הבדל בין חולות אשדוד לחולות חולון) בתמונה נראית אאודי אולרואד הנושאת לוחית זיהוי ישראלית ושיובאה ומוצגת ע"י חברת צ´מפיון מוטורס מזנקת באויר בחולות ומרימה איתה כמות חול לא מבוטלת לאויר, אז הנה שוב השאלה שלי , מה לעזאזל רוצים ממני?

ran levi

New member
בתמונות שהעליתי

שצולמו ביום התקיעה הרכב נוסע על כל ארבעת הגלגלים ולא מרים ולו רבע מהחול שהורם בתמונת ההשקה

Kid Lightning

New member
זה שמגזין אוטו רשמו על האולרואד שלך

שהוא טוב לנסיעה בחולות וכ"ו לא אומר כלום. אתה צריך להתבסס על דברים שחברת אאודי ציינה בקטלוגי המכירה שלה וכדומה ולא על מגזין אוטו שמציין בסה"כ את דעתו על האוטו ולא התחייבויות ברורות של חברת אאודי.

itzik93

New member
רן - אל תשלה את עצמך...

קראתי את הכתבה היום בבוקר... הכתבה מדברת על מוצר פגום שעבר 17 תיקונים במהלך כשנה וחצי - החברה והמוסך עשו ככל שביכולתם ולא חסכו החלפת רכיבים בטיחותיים מן המעלה ראשונה - ולמרות הכל, הבעיות לא נפתרו
לאחר כל זאת, התייאש בעל הרכב (ובצדק) וביקש להחזיר את הרכב ולקבל את כספו בחזרה בתוספת ריבית והצמדה. מאחר ובחברה טענו "שדבר כזה לא מקובל" - פנה הלקוח לבית המשפט וניצח את היבואן. במקרה הספציפי הזה - אני לא חושב שיש שופט שפוי בארץ שלא היה פוסק לטובת אותו לקוח ששילם 200K שח על רכב חדש ובמשך שנה וחצי נסע על רכב לא תקין שעבר 17 תיקונים - ושלא הצליחו לתקן אותו עד עצם אותו הרגע.
המקרה שלך שונה לגמרי - ועד שלא יתבהרו כל הפרטים (מה אמר השמאי ? מה אמרו במוסך ?) המתקפה שלך כנגד היבואן או כנגד זה שלא עשית כלום - היא פשוט מיותרת ומעוררת רחמים.... איציק

Ohad L

New member
אתה יכול להיות בטוח

שאם הבעיה היתה ברכב או שהמוסך לא טיפל כיאות ברכב היית מקבל פיצוי הולם על המחדל. לאף יבואן אין מטרה לעשות דווקא ללקוחות שלו אלה להפך, להשאיר אותם אצלו במטרה שיחזרו פעם נוספת. כמו המקרה שהצגת כנראה שצ´מפיון בטוחים שאתה אשם בתוצאה ולא הם או חברת אאודי לכן אין טעם שתנפח את העניין יותר ממה שזה...אוהד

ran levi

New member
איציק

אני הייתי עכשיו במוסך ראיתי את האוטו וקיבלתי חושך בעיניים, כל דבר שיש בו בורג או דרך לפרק אותו הם פרקו כל חזית הרכב פורקה פותחים את ראש המנוע ועוד ועוד מה גם שאת פילטר האויר ראיתי והוא לא נפרץ ולא נעליים, פשוט כנראה הם ראו את החול והחליטו - או איזה יופי יש על מה להלביש את הקלקול (למרות שהרכב אמור לסוע בחול ונמאס לי לומר את זה) האאודי הזאת עם תחזור לידיים שלי היא כבר תהיה משוחררת מכל ברגיה ויתחילו כל מיני רעשים קרקושים ורעידות, אי אפשר להמלט מזה והדרך מפה ל-17 פעמים במוסך עלולה להיות מובטחת אז אנא ממך אותי לא מעניין מה התקלה אני בטוח במאתיים אחוז שהרכב הגיע לידי עם פגם בייצור ואני לא מתכוון להמשיך לנהוג על הרכב הנ"ל בנוסף אני לא יכול להרשות לעצמי להתקע בלי רכב במיוחד כאשר הוא מאובזר בציוד שמאפשר לי חיים תקינים,והרכב הזה כבר מעכשיו יהיה מועד לפורענות ולמי יודע מה השמאי כבר פסק שזה לא יכול להיות נזק תאונתי אז איזה נזק זה כבר יכול להיות אם לא פגם בייצור

itzik93

New member
שום בית משפט לא יפסוק החלפת רכב

רק בגלל שאמרת שבגלל התקלה הנ"ל "הדרך מפה ל-17 פעמים במוסך עלולה להיות מובטחת". פגם ביצור
סבבה - החברה תתקן - והאוטו יחזור למצב נסיעה. כמו שצריך. עכשיו אתה רוצה לתבוע אותם להחליף רכב באחד חדש רק בגלל התקלה הזו
תרשה לי לגכך.... על כל פנים - בהצלחה. איציק

itzik93

New member
נו ? אז מה אתה רוצה ממני עכשיו ?

בסה"כ הבעתי את דעתי. ידעתי, כן ידעתי שזה יגיע. ידעתי שכשיסכימו לתקן לך את הרכב - אתה תבוא ותקפוץ מדרגה נוספת ותרצה אוטו אחר... זה הטבע שלנו , הישראלים, להיות כאלה. ולכל אלו שהגיבו כמו שהגיבו, להזכיר לכם את עדי עם האוונסיס האוטומטית
להזכיר לכם שהחליפו לו גיר עם תקלה מהיום הראשון ? להזכיר לכם שלא החליפו לו רכב ? מבחינתי אלו מקרים זהים - 2 מכוניות חדשות, עם פגםמולד (ייתכן) בשתיהן (עדיין לא בטוח בנוגע לרכב של רן). שום יבואן לא יקח על עצמו כזה תקדים ומייד יחליף את הרכב בלי "לצייץ" - שום יבואן. בצ´מפיון אולי מקבלים שירות עד רגע מסירת הרכב - אבל בכל מה שנוגע לאובייקטיביות, אני שם את הקלפים על השולחן ומביע את דעתי. בפעם הבאה, אם אתה כועס עליי, אתה יכול להיות גלוי ולכתוב הכל כאן. ושוב - בהצלחה. איציק

ran levi

New member
אני לא יכול (יש אוזניים לכותל)

איציק אני חשבתי שהנזק לרכב בהתחלה הרבה יותר קל התברר שלא ובנוסף התיעצתי אם מספר גורמים שהם בעצם גרמו לי להבין שאני צריך לבקש להחליף את הרכב ונתנו נימוקים די משכנעים בשל כך דבר נוסף- הם לא אמרו לא כן ולא לא בהתחלה הם אמרו לא נחרץ עכשיו כתבתי שאני מבולבל מהיחס שלהם כי הוא דו משמעי אם נסיונות לתרגילים לא נחמדים במיוחד

© DrorZi

New member
רן, לא פירטת מה היה במוסך

מה אמרו לך שעושים
מה הנזק בכלל ועל מה אתה אמור לשלם
הם עדין בודקים/יודעים מה הנזק
הסברת להם בנימוס שהרכב הוא לא רכב רגיל ושאתה נכה שחייך תלויים במידה רבה ברכב ושבלעדיו אינך יכול לצאת מהבית, הם קבלו/לא קבלו את הטענות עברת לאיומים או הכל עדין בטוב
מעניין אותי מאוד לשמוע הכי מעניין לראות תמונות של האוטו מפורק ...
דרור זי.

sronis

New member
אני גם הייתי מתקשה לקבל בחזרה

רכב חדש לאחר שראיתי את כולו מפורק במוסך - כאן אני איתך רן, למרות העובדה שאני לא בטוח שאתה תצליח בכל מה שאתה מקווה להשיג. ודרור - אם אתה רוצה לראות אוטו חדש מפורק - קפוץ לליטל תראה שם את ה-C5 שכל הפנים שלה בחוץ
(מה ששיר אמרה שהיא גם ראתה לפני שבוע) רוני

למעלה