המשך זה או זה!

danina the 1

New member
שחנ"ש??

{החשבון לא כזה נורא כי יש לנו מסלול חברים =]} אני לא כל כך יודעת מה זה שחנ"ש אבל נראה לי שצ'יזבט טוב באמצע מסיבת פיג'מות עם חברות.... עט כחול או עט אדום?? {רק שתדעו שצבעים אומרים הרבה על בנאדם!}

nofnof12

New member
כחול../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

פלוריסיינטה או המורדים

אליתוש

New member
פלורייי!@!

ודרך אגב דניתוש- שחנ"ש= שיחת נפש..... שאלולה: דו"ח דוברת- או לא?

danina the 1

New member
לא...

למרות שיש בזה משו טוב {יום שישי בלי לימודים!!} יומהולדת- גדולה עם כולם או עם המשפחה??

אליתוש

New member
אהה הגזמנו- חו"ל!!!!!!!!

שאלהלי!! שבוע שלם בחופש- לטוס עם ההורים.. או.... לצאת לטיול עם כל החברים והחברות??

danina the 1

New member
אמממממממ....

אני חושבת שלצאת לטיול עם כל החברים והחברות... טיול- לצפון או לדרום??

אליתוש

New member
דרווום....

המיוחד אילתוש.... חולה על המקום. הצפון כבר חרשתי..... מה יותר גרוע? חצ'קון ביום צילומים לתמונת מחזר או יומולדת שנוחתת בול על יום כיפור... ?????

danina the 1

New member
חצ'קון ביום צילומים לתמונת מחזור

את היומהולדת אפשר לחגוג שיוצא יום כיפור.... אמממממ.... תמיד רציתי לדעת את מי אתם {יותר נכון אתן} מעדיפים: את אלחנדרו או את גונסלו??

nofnof12

New member
אני חושבת שגונסלו...

מה אתם מעדיפים
לא להיות על המחשב או על הטלוויזיה ולא לפגוש חברים שבוע שלם ולפגוש את מי שאתם מעריצים או רגיל

danina the 1

New member
אממממ...

אני חושבת שעדיף לפגוש את מי שמעריצים ולא להיות על המחשב או על הטלויזיה ולא לפגוש חברים שבוע שלם! מה יותר מכאיב- שקר מחברה טובה או שקר מהחבר?

אליתוש

New member
מהחברה.

כי אומרים שחברות נשארות לנצח (אם זה אמיתי) בנים לא. חורף או קיץ? (דרך אגב אני ממש אוהבת את המשחק הזה! כיף לענות על שאלות וכיף להכיר אנשים אחרים מתוך השאלות ששאלת!! כל הכבוד על הרעיון!!)

danina the 1

New member
חורףףףף

כיף להתכרבל בפוך עם שוקו!! השאלה נובעת מהפרק של היום- מה כואב יותר- לראות את החבר שלך מתנשק עם החברה הכי טובה או שהם יספרו לך שהם ביחד?? {השאלה מופנת גם לבנים למרות שהיא בלשון נקבה} נ.ב גם אני אוהבת את המשחק הזה!!

אליתוש

New member
אממממ

אני חושבת שלראות אותם זה יהיה פחות משפיל מאשר ששניהם יעמדו מולי ויגידו לי.. אוי ואבוי... ואיפה הבנים באתר?? משה?? מישהו?? חח ננטשנו הבנות... קצת פוליטיקה... קדימה? עבודה?

danina the 1

New member
איפההה באמת כולם???

אממממ... אני חושבת שקדימה<?!> אני לא ממש מתעניינת בפוליטיקה.... שאלונת- מועדונים- כן או לא?? משההההה הבן אולי היחידי פה תראה סימני חיים!!!

nofnof12

New member
כן אבל בגיל שלי אני פוחדת עדיין

למרות שבקרוב אני בת 12 אני עדיין ילדותית

danina the 1

New member
חחחחחחחח אני עוד מעט בת 16

ואני ילדותית!! שאלונת- נשיקה בפגישה הראשונה - כן או לא?? {אני בקטע של אהבות וכל זה השבוע
}

למעלה