המשך זה או זה!

אליתוש

New member
המורדים!!

ראיתי כמה פרקים וזה נחמד... רבלה אני לא מכירה... טוב שאני לא אשכח לשאול אז יש לי שאלה קצת הזויה חח: אנטי-יוכוס, או אנטי-ביוטיקה?? חח סתם עלה לי....

danina the 1

New member
אנטי-ביוטיקה.... {?!}

חחחחחחח אנטי-יוכוס היה קצת רשע לא?! MTV או ערוץ 2?

אליתוש

New member
ספרדית!!! ברור!!

ישראליות לא מגיעות לקרסוליים!! אה בעצם עכשיו נזכרתי באהבה מעבר לפינה.. אבל זה משהו אחר.. חח אוקיי שאלה... המורה לספרות או המורה לספורט?

חניניתה

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif את לא מכירה את רבלדה??

זה הגירסה המקסיקנית של המוררים.. אותו דבר רק עם שחקנים מקסיקנים.. הם כל כך מושלמים!!!! חח נתתי שאלה שאני לא יכולה לענות עליה.. כי אני מתה על שתי הסדרות האלה.. הנה האתר שלי על רבלדה http://www.rebelde-406.coo.co.il/ אם בא לך לראות איך השחקנים נראים.. הסדרה משודרת בערוץ ויוה בשעה 6:10 אחרי הצהרים.. מומלץ

danina the 1

New member
רבלדה נחמד....

וחנוש לא ענית על השאלה אבל לא נורא... אני יענה אם זה מורה זכר אז אני חושבת שמורה לספורט..... למרות שבבצפר שלי המורים שלנו זקנים... אנחנו קוראים למורה לספורט סבא!! ולשאלה- שירי מימון או שיר ביטון??

danina the 1

New member
כוכב נולד 2!!! <הראל מויאל!>

אמממממ.... חברה טובה {או חבר טוב} מהארץ או מחו"ל??

אליתוש

New member
מחו"ל, זה מגניב!

יש לי חברה טובה מניו יורק וזה מגניב לקבל מלא מכתבים באנגלית.. חח אממ שאלה... שם לכלב: חצילוש (מקורי וחתיכי כמו של הכלב שלי!!) או לאקי (רדוד וומוכר ומ]פגר.. לא כמו הכלב שלי!! חח)?

danina the 1

New member
חצילוש.... אהבתי!!

ת'אמת שכתבתי את השאלה בידיוק קיבלתי מכתב מידיד שלי ועכשיו אני ממש מאושרתתתת!! תקשורת או תאטרון?

חניניתה

New member
תאטרון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

המגמה הכי שווה בבית ספר!!!!!!!!!!!!! קרמבו: קודם הקצפת או קודם העוגיה?

אליתוש

New member
העוגייה! (ורק העוגייה חיחי)

(שונאת קרמבוווו רק עוגיווות) מה עושה לכם את היום: קשת בענן ענקית מושלמת? (זה מה שעשה לי את היום היום=]) או SMS חמוד מחבר/ה ידיד/ה באמצע שיעור?? חיחי.....

danina the 1

New member
SMS חמוד מחבר\ה ידיד\ה באמצע שיעור!

חחחחחחח... בכל יום אני וידיד שלי כותבים אחד לשני בוקר טוב באמצע שיעור! קניות בעזריאלי או בשנקין?

אליתוש

New member
עזריאלי=]]

(וואו כל יום SMS בטח החשבון שלך... בלי עין הרע...) שאלה לי אליכם אנשים תתעוררו: צ'יזבט טוב באמצע מסיבת פיג'מות עם חברות, או שחנ"ש עם חבר/ה?

למעלה