yaron avisar
New member
המשך התרשמות מדוגמיות הטעימה עיוורת
היו לנו (לי ולאשתי) שתי ערכות וכך יכולתי להשאיר מנה קטנה מכול דוגמית ולא להרגיש שהיא קטנה מדי
אני טועם את השאריות של הדוגמיות ומתרשם שוב ללא ה"לחץ" של התחרות והניסיון לאפיין וכשאני יודע מה אני טועם וההתרשמות היא:
מה שלא אהבתי אני עדין לא אוהב פרט לשניים:
1. אולד פאלטני 21, אני חושב שפסלתי אותו יותר מדי, הוא לא בדיוק הטעם שלי אבל הוא די טעים
2. הפתעה גדולה עבורי הוויסקי שלטעמי היה הכי גרוע הקרייגאלאכי 7 הזמן בבקבוק שנפתח עשה לו רק טוב, הוא מאוד התעדן והיה די טעים, לא מובן לי כלל השינוי, תוצאה של החימצון ?
מבין מה שאהבתי הגלנליווט נאדורה 16 והארדבג 15 קצת סבלו מהשהיה בבקבוק שנפתח, הם היו עדין טעימים מאוד אבל הסיומת הייתה מרירה במקצת
ירון
היו לנו (לי ולאשתי) שתי ערכות וכך יכולתי להשאיר מנה קטנה מכול דוגמית ולא להרגיש שהיא קטנה מדי
אני טועם את השאריות של הדוגמיות ומתרשם שוב ללא ה"לחץ" של התחרות והניסיון לאפיין וכשאני יודע מה אני טועם וההתרשמות היא:
מה שלא אהבתי אני עדין לא אוהב פרט לשניים:
1. אולד פאלטני 21, אני חושב שפסלתי אותו יותר מדי, הוא לא בדיוק הטעם שלי אבל הוא די טעים
2. הפתעה גדולה עבורי הוויסקי שלטעמי היה הכי גרוע הקרייגאלאכי 7 הזמן בבקבוק שנפתח עשה לו רק טוב, הוא מאוד התעדן והיה די טעים, לא מובן לי כלל השינוי, תוצאה של החימצון ?
מבין מה שאהבתי הגלנליווט נאדורה 16 והארדבג 15 קצת סבלו מהשהיה בבקבוק שנפתח, הם היו עדין טעימים מאוד אבל הסיומת הייתה מרירה במקצת
ירון