המשך השרשור...

kedeman

New member
לא רק חן לא היתה....

עוד הרבה אנשים לא היו... וחבל.. בכל אופן דיווח על השלטים: מסע חוף - נתלו 2 שלטים מד"מים - השלט התייבש באוטו של רוני רכזת המד"מים והיא הוציאה אותו רק ביום האחרון (כרגע הוא אמור להיות אצל נריה או נעם) מש"צים - נתלה שלט ובכבוד רב (ותודה לאהוד ונאור הקופים מהגולן על העזרה בתליה ביום הראשון...) חנצ'ו! תנוחי קצת, תרגעי מתישהו עוד נתראה!!! אני מבטיח!!

THE sky angel

New member
פריקי נראה לך?!

רשמתי אנשים מהפורום שראיתי, ראיתי פול והכרתי אנשים שלא מהקורס... חו"מ איך אפשר לשכוח אותך ביצית קטנה שלי??? קבוצה 18- אמפריה!! המלאכיות של יריב- שליטה אינסופית!!!! אחד בשביל כולם- וכולם בשביל יריב!!

זו התוכנית השבוע.... לנוח....

לשבת בבית ולנוח.... אבל מחר יש לי זימון לחיל חינוך(!!!!!!!!!!!!) אז מחר אני לא ממש אנוח.....

למרות הכל, זה התגלה כדבר נורא

חכם לא לבוא, כי אני פשוט התרסקתי על המיטה אתמול בלילה, וגם ככה הייתי צריכה לשמור על המשק, אז הכל התחבר בצורה נורא נחמדה. בעסה שלא ראיתי את כולם, אבל אני רואה עוד שפע של הזדמנויות (אתם יודעים, שנה שלמה וכאלה...) אז שיהיה רק טוב!

THE sky angel

New member
באמת התפלאתי שלא היה שלט!!!

אבל שמתי לב שבכל כיתה היה שלט קטן כזה שרשום על דף "www.hatbam.co.il הפורטל הכחול" ולכל מקום שנכנסתי (כיתה) דאגתי להזכיר להיכנס לשם!!!

המשך השרשור...

*** הייתה פגישה מרגשת(לפחות בשבילי...) עם המון מחברי הפורום שלא יצא לראותם לפני, וזה היה ממש מרגש. רציתי להגיד עוד מספר מילים, אבל קודם אני אודה לנעם,על התשומת לב שהקדישה לי. וכמובן שדובר בין שאר הדברים שם גם על מסע חוף,ויוסי הבטיח לבוא לבקר בפורום שלנו בזמן הקרוב(זה כמו ביקור אח"מ, אפילו מכובד יותר...

נ ו ם

New member
עבודה של

היב"ניקיות והגרעינרים של המד"מים אני תליתי וציירתי את הסמל!

נ ו ם

New member
תשומת לב?

היה נורא כיף ומעייף. סוף סוף פגשתי לראשונה את ניצן, סלעית, שקסי, עומר (לשתי דקות), מעין ממבואות ומור. אין לי זמן לכתוב כל כך על המדמ"מים שהיה אדיר ועל הכיף מדריכים כי אני נוסעת וחוזר מחר בצהריים ואז אכתוב הרבה (come back מטורף לפורום...). נ.ב - אני מקווה שכל מי שצילם יעלה תמונות לפורום. (אם זה תמונה שלי אז לשלוח לי קודם לאישור)

rinani

New member
בכל מקרה....

הייתי במדמים והיה ממש מעולה!!!! קבוצה 7 חשופיות הזעם שהייתה קבוצה מעולה ואני ממש מתגעגעת לכולם!!! והכיף מדריכים היה גם מהנה אבל מאוד קצר פגשתי את נועם למרות שהיא שכחה אותי.. את ברנס... את שי... את שקסי.... את מור.... את אלעד וסלעית הייתה ולא ראיתי אותה ... אבל בקיצור היה ממש טוב!

נ ו ם

New member
התכוונתי רק למי שפגשתי בכיף מדריכים

לא למי שפגשתי קודם במדמים (מור ממעלה יוסף, רינה, וראיתי גם את שי שכטר והיו איתי במנהלה מעין ונריה.

THE sky angel

New member
מי זה אח שלך??????

אותי הדריך אבי- גרעינר ברמת הגולן.. היה היה מ-ד-ה-י-ם ומטורף!! ד"א סתם להזכיר- אביעם אתה כלי עולם!!! היינו צריכים להעביר ק' והוא זה שהדריך אותנו לעשות את זה... הוא פשוט גרעינר מעולה לפי מה שראיתי.. :)) (גרעינר באשכול- גר בבאר טוביה)

נ ו ם

New member
הוא באמת באמת כלי עולם!

הכי מקסים והע' הכי טוב! (איזנ כיף הוא אמר לנו לי"בניקיות שהוא מרגיש שהוא לא חי באמת עד שהוא פגש אותנו (במחוק) עמרי - מי זה אח שלך, מי היה המדריך שלו? (אריק, חנן, או קרן?)

נ ו ם

New member
כן הדרכתי אותו

(עדי עכשיו הסבירה לי מיזה) הוא נראה חמוד אבל הוא לא ממש שיתף פעולה עם הק'...

אגב נעם

ניסיתי, ואפילו בן דוד שלי ניסה, ומשום מה אי אפשר להתקין אצלי איסיקיו.

למעלה