המשך השרשור...

תמונות של מעם אמורות לעבור

צינזור, אנא דאגו לבדוק ולקבל אישור לפני פירסומם. אני לא מאמין שהחזקתי את עצמי ער אתמול, אבל לפחות זה היה שווה את זה.

נ ו ם

New member
אה ופגשתי גם את עמית

(האמיתית) אבל היא הלכה להתבודד עם מורן ישר אחרי שהארנו עליה עם הפנס ולא נשארה בכלל.

נ ו ם

New member
אנחנו לא חושבים כלום

דיברתם על מה שדיברתם אבל עשיתם את זה בהתבודדות. זה בסדר.

נ ו ם

New member
ודרך אגב

מומלץ גם כשהמטרות לא תמימות לבחור בשיטה הזאת...

היה אחלה ../images/Emo13.gif

חזרתי בלילה כי לא הרגשתי טוב.
בקושי הספקתי להגיד שלום לאנשים... סופסופ ראיתי את נעם, האירוניה היא שהיא מהמועצה שלי.
וזה רק במקרה, פשוט ראיתי אותה רוקדת וזיהיתי אותה אז באתי להגיד שלום.
פגשתי גם את סתיו (Just Stav) וזה הסיפור הכי מצחיק בעולם, כי לא ידעתי שזאת היא לאורך כל הקורס, ורק בכיף מדריכים קלטנו את זה ביחד... היה נחמד מאוד, למרות שלא נכנסתי למים כי אני שונאת מים שהם לא של מקלחת...

THE sky angel

New member
סתו הייתה?? ולא אמרו לי??

אני ראיתי פוווול אנשים!!! נעם (שהכינה לי תה כשכאבה לי הבטן, כרגיל..) שוש (שכטר הצעיר עם חברתו החדשה..) מעייני (החזרתי לה את הניטים..), סלעיתי, קדם, רינה (או רנה?? לא הבנתי!) אחות של רותם הגרעינרית שלי, אמיר יפרח!!!! שהיה גרעינר שלי שנה שעברה, את ניצן מהפורום לכמה דקות (יכולת להגיד שלום גם לי!!), חרובי, מעיין, איתי הקטן שהביא לי קולה (שהיה גרעינר במועצה שלי לפני שנתיים), הכרתי מישהי שדי שנאתי (שלי לדעת מי היא) וגיליתי שהיא בנאדם מדהים, ובכיף מדצים ישבתי איתה קצת וגיליתי שהיא הייתה איתי במסע חוף- בנוסף לכמה מדהימה היא..:) וזזהו אני חושבת, אם שכתי מישו, עמכם הסליחה!!! כמובן שהכרתי המון אנשים חדשים וישנים אבל הם לא בפורום, עדיין לא... :)

fresh mishmesh

New member
אמרתי לך שלום פעמיים...

גם כשעמדת בתור ועדי הכירה בינינו וגם איפשהו ליד הבמה כשחיפשתי את מורן ושוב אמרתי לך מי אני...

נ ו ם

New member
השיר יש לי סימפטיה מהטקס בכיף מדריכ

ים. מישהו יודע/זוכר/חושב שהוא זוכר את המילים? צריך לכתוב את זה באתר.

נ ו ם

New member
ללכת אל אבי?

אולי בשיבוצים אני אלך אליו אבל כרגע לא נראה לי. ונראה לי שהוא לא ממש חיבב אותי במדמים.

kedeman

New member
גם השיר הזה מגיע מהגיחה!!!

או יותר נכון מהצוות אש של המד"צים... (שהיה פשוט הצוות של גיחה-מד"חים) אני מנסה את כוחי בזיכרון... יש לי סימפטיה לאנשים אשר לובשים חולצה כחולה יש לי סימפטיה לאנשים שיוצאים להדרכה ש לי סימפטיה ל(משהו...) מד"צים, מד"חים, מד"מים, מש"צים גרעינרים

למעלה