המשך השאלון

Coldplayist

New member
המשך השאלון

1. איזה שיר לדעתך ממצה או מסכם את האלבום הראשון? Trouble, Yellow, Everything's Not Lost, Don't Panic. אם יש אחר, ציין. 2. כשאת\ה שמח\ה, איזה שיר תעדיף לשמוע? Clocks, Yellow, Square One, Shiver? אם יש אחר, ציין. 3. כשאת/ה עצוב, איזה שיר תעדיף לשמוע? Trouble, For You, We Never Change? 4. Such A Rush או Bigger Stronger? נמק. 5. האם לדעתך God Put A Smile Upon Your Face דומה ל-Daylight? 6. איזו גירסה של Talk אתה אוהב יותר? זו שבאלבום או זו שלא שוחררה? האם אתה חושב שהגירסה שלא שוחררה היא יותר קולדפלאיסטית? 7. האם אתה מנגן שירי קולדפליי? אם כן, איזה אתה הכי אוהב לנגן? ושאלת בונוס: 8. האם אתה אוהב את Fix You? שאלות נוספות, בהמשך

דיתוּש

New member
../images/Emo41.gifבכיף!

1. איזה שיר לדעתך ממצה או מסכם את האלבום הראשון? Trouble, Yellow, Everything's Not Lost, Don't Panic. אם יש אחר, צייני. -לדעתי אין ממש שיר שממצה את האלבום. אבל Everything's Not Lost חותם אותו בצורה ממש יפה
. 2. כשאת\ה שמח\ה, איזה שיר תעדיף לשמוע? Clocks, Yellow, Square One, Shiver? אם יש אחר, צייני. -Yellow? כשאני שמחה? אני ארצה להתאבד! אבל כשאני שמחה כיף לי לשמוע את Shiver. אפילו שגם הוא קצת עצוב. 3. כשאת/ה עצוב, איזה שיר תעדיף לשמוע? Trouble, For You, We Never Change? -For You, כי הוא גם עצוב אבל יש בו איזה טון של אופטימיות, אני חושבת. 4. Such A Rush או Bigger Stronger? נמקי. -Such A Rush. כי את ביגר סטרונגר... אפפעם לא שמעתי
! 5. האם לדעתך God Put A Smile Upon Your Face דומה ל-Daylight? -לא. 6. איזו גירסה של Talk את אוהבת יותר? זו שבאלבום או זו שלא שוחררה? האם את חושבת שהגירסה שלא שוחררה היא יותר קולדפלאיסטית? -לא שמעתי את הגרסא שלא שוחררה
7. האם את מנגנת שירי קולדפליי? אם כן, איזה אתה הכי אוהב לנגן? -לא, אולי אם היו לי תווים לפסנתר. אני לא שולטת מספיק בגיטרה בשביל לנגן קולדפליי! ...ושאלת בונוס: 8. האם את אוהבת את Fix You? רק בימים אי-זוגיים.

Coldplayist

New member
אממ

אם את רוצה תווים, אני יכול להביא לך. ויש לך קצת חוסר בהשכלה קולדפליית

en li shem 7

New member
יש לך מסנ? או אייסיקיו?...

אני יכולה בכיף לשלוח לך את הביסיידז...וגם תווים

Coldplayist

New member
למה לגנוב לי התפקיד?

דרך אגב, גם אתם רואים את הנערה הזו על הכיסא בפרסומת לסלקום? וואי היא מרגיזה אותי

MushrooMush

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

נכוןןן היא תפוקה לגמרי צריך לעשות פרסומת כאזת לשים אותה וליראות מי יתקע לה יותר מהר חץ בלב כמה שיותר קרוב מקבלים פלאפון יותר טוב אווהוווו אני יכולה ליהיות יוזמת טובההההה

MushrooMush

New member
המשך של הדר שווה מיליונים

המשך השאלוןו Coldplayist ו 23:13 | 23/01/07 היי לא זאת לא הדר.. זאת חברה שלה..... היא לא יכולה לצאת מהמיטה.{לא שהיא חולה פשוט היא עצלניתת ושמנהההההההההההההההה} עלקקק אמא שלךך שמנהה לא להקשיב לה היא תפוקה מה שהיא כותבתת תחשבוו פעמיים.................ואני לא שמנה!!!!!!!חחחחחחחחחח טוב עכשיו זסאת אני חברה שלה דרך אגב קוראים לי שקד.............. 1. איזה שיר לדעתך ממצה או מסכם את האלבום הראשון? Trouble, Yellow, Everything's Not Lost, Don't Panic. אם יש אחר, צייןYELLOW 2. כשאת\ה שמח\ה, איזה שיר תעדיף לשמוע? Clocks, Yellow, Square One, Shiver? אם יש אחר, ציין.yellow & talk 3. כשאת/ה עצוב, איזה שיר תעדיף לשמוע? Trouble, For You, We Never Change? for you 4. Such A Rush או Bigger Stronger? נמק. Bigger Stronger אה היא אמרה שזה שיר מעעלףףף!!! ואואואאאא כמה הוא יפה 100מם ומה עוד...אין לי כוח ליכתןב אם יהיה לה כוח לקום מהמיטה היא אמרה שהיא תשלים את החסר בייי הייה נחמד.... רק חבל שאתם לא כותבים הרבה יש כאן דברים משבו שעבר זה ניראה ככיאלו נטשתם את הפורום.... קולדפליי ניראה לי אחלה להקה יש לה גיריסט חתיך=====> השחרחר הייתי רוצה להכיר אותו חחח והדר אמרה שאני פסיכית לגמרי אז לא לשים לב אז אני אמרתי למה את לא מוצאים את הדר מהפורום!!!!היא סתם פסיכית.!!! טובב בייי אה והיא אמרה לי שפעם עשת עליהה חרם כולם צעקוו עליהה.!!!{אני אומרת לכם תמשיכו ככך} ביוששששששששש 5. האם לדעתך God Put A Smile Upon Your Face דומה ל-Daylight? 6. איזו גירסה של Talk אתה אוהב יותר? זו שבאלבום או זו שלא שוחררה? האם אתה חושב שהגירסה שלא שוחררה היא יותר קולדפלאיסטית? 7. האם אתה מנגן שירי קולדפליי? אם כן, איזה אתה הכי אוהב לנגן? ושאלת בונוס: 8. האם אתה אוהב את Fix You? שאלות נוספות, בהמשך

MushrooMush

New member
זאתת הדר

ואיי איזה סתומה אפילו לכענות על שאלון שהיא לא עונה היאלא יודעתתת ואיאיייי.!!! טוב אז חסר כמה דבריםם 5. האם לדעתך God Put A Smile Upon Your Face דומה ל-Daylight?לא..... 6. איזו גירסה של Talk אתה אוהב יותר? זו שבאלבום או זו שלא שוחררה? האם אתה חושב שהגירסה שלא שוחררה היא יותר קולדפלאיסטית? הגירסה הראשונה ואיי איזה יפה היא!! 7. האם אתה מנגן שירי קולדפליי? אם כן, איזה אתה הכי אוהב לנגן? לאא הייתי מתה לדעת לנגןן !!! אבל צירתי את כריס אני יעלה את זה יום אחד חלמחש ושאלת בונוס:יששש.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8. האם אתה אוהב את Fix You? בטחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני אוהבת כל שיר של קולדפליי והייתה לי תקופה של חרישות על פיקס יו

MushrooMush

New member
אההה כןן בטח מכפישה?!?!!??!?

שזזה אומר.!!?!???!?. למה לדבר במילים יפות?!?!???!?!??!!

MushrooMush

New member
לא שאלתי למה לא

שאלתי מה זה!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תפסיקו לשחק אותה חכמים איתי כי אתם לא.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

en li shem 7

New member
כאילו שאת הורסת לי את השם.

שאני יותר חכמה ממך...חחחח...לאמשנה.

en li shem 7

New member
../images/Emo3.gif

1. איזה שיר לדעתך ממצה או מסכם את האלבום הראשון? .we never change נגמר וממצה בעצב מתוק 2. כשאת\ה שמח\ה, איזה שיר תעדיף לשמוע? .Yellow, always, talk 3. כשאת/ה עצוב, איזה שיר תעדיף לשמוע? we never change,for you 4. Such A Rush או Bigger Stronger? bigger stronger, יותר אנושי 5. האם לדעתך God Put A Smile Upon Your Face דומה ל-Daylight?לא. 6. איזו גירסה של Talk אתה אוהב יותר? זו שבאלבום או זו שלא שוחררה? האם אתה חושב שהגירסה שלא שוחררה היא יותר קולדפלאיסטית?יותר אוהבת את הגרסא בX&Y. כן, בהחלט יותר קולדפלאיסטית 7. האם אתה מנגן שירי קולדפליי? אם כן, איזה אתה הכי אוהב לנגן? The Scientist ושאלת בונוס: 8. האם אתה אוהב את Fix You? כע, לא מבינה למה יש מתנגדים...חוץ מזה שהוא קצת חופר

טל 888

New member
חחחח! Fix You לא חופרר!!!

השאלון הזה ובעיקר התשובות של חלקנו כן

cspse

New member
אף פעם אנ'לא מוצא כותרת מתאימה ../images/Emo3.gif

1. איזה שיר לדעתך ממצה או מסכם את האלבום הראשון? Trouble, Yellow, Everything's Not Lost, Don't Panic. אם יש אחר, ציין. Yellow, לגמרי. ולאו דווקא כי הוא הכי מוכר משם. 2. כשאת\ה שמח\ה, איזה שיר תעדיף לשמוע? Clocks, Yellow, Square One, Shiver? אם יש אחר, ציין. שוב, Yellow. 3. כשאת/ה עצוב, איזה שיר תעדיף לשמוע? Trouble, For You, We Never Change? We Never Change. למרות שגםשאני עצוב אני אעדיף את Yellow או Everything's Not Lost בשביל להתעודד
4. Such A Rush או Bigger Stronger? נמק. Bigger Stronger. פשוט שיר מדויק. כריס הצעיר... ובכלל, סתם ככה, שיר הרבה יותר טוב. 5. האם לדעתך God Put A Smile Upon Your Face דומה ל-Daylight? ממש לא. 6. איזו גירסה של Talk אתה אוהב יותר? זו שבאלבום או זו שלא שוחררה? האם אתה חושב שהגירסה שלא שוחררה היא יותר קולדפלאיסטית? האמת אנ'לא מכיר כ"כ את הגרסה שלא שוחררה. יש לי אותה ושמעתי אותה אולי פעמיים.
7. האם אתה מנגן שירי קולדפליי? אם כן, איזה אתה הכי אוהב לנגן? אנ'לא מנגן
ושאלת בונוס: 8. האם אתה אוהב את Fix You? בטח
היחיד ששווה השקעה מ-X&Y. גוד איבינינג...

למעלה