המשך הפאנפיק! קריאה נעימה.
M Moondust New member 27/4/03 #4 ../images/Emo105.gif../images/Emo41.gif *אהמ* הקפצה סמויה וחשאית במיוחד *אהמ*
N nedisrael New member 27/4/03 #6 יפה מאוד! אך הערה, לדעתי יכולת להוסיף הרבה יותר דרמה וחשיבות להרג של השומר בסוף. זה היה קצת שלוף מהשרוול..
יפה מאוד! אך הערה, לדעתי יכולת להוסיף הרבה יותר דרמה וחשיבות להרג של השומר בסוף. זה היה קצת שלוף מהשרוול..
M Miss Pigmelion New member 28/4/03 #10 אתה יודע מה? זה לא פייר? למה?כנס. כי אתה בן!! ואתה יכול לקרוא לך רייסטלין!! ואני בת!!! ואני לא יכולה!! תהנה מהכינוי שלך....
אתה יודע מה? זה לא פייר? למה?כנס. כי אתה בן!! ואתה יכול לקרוא לך רייסטלין!! ואני בת!!! ואני לא יכולה!! תהנה מהכינוי שלך....
ס סנדרין New member 29/4/03 #12 בנוגע לחתימה - ../images/Emo142.gif זה אכן מרגיז, חוסר-הקו המפריד... *קורץ* אני מכינה אותו מאייקונים, בכל אופן.
בנוגע לחתימה - ../images/Emo142.gif זה אכן מרגיז, חוסר-הקו המפריד... *קורץ* אני מכינה אותו מאייקונים, בכל אופן.
F Full Of Holes New member 27/4/03 #8 מעולה!!!!!!!!!!!../images/Emo13.gif רק שקצת הגזמת עם הפיגיון בעין..
M Moondust New member 29/4/03 #13 מה? איפה?../images/Emo41.gif לא ראיתי כלום... בכלל לא שמתי את הפרק החדש...