המשך הסיפור..

המשך הסיפור..

אחרי שלקחתי לתשומת לבי את ההמלצה שלכם לצורב dvd חיצוני שיתחבר גם למחשב נייד וגם למחשב נייח, מישהו הציע לי במקום לקנות צורב חיצוני, לקנות צורב dvd רגיל(אפשר גם לקנות מארז) שישמש כצורב dvd חיצוני, כדי לחבר לנייד וזה יעלה פחות מצורב dvd חיצוני. אז עכשו אני שואלת על איזה צורב dvd רגיל(פנימי) אתם ממליצים? (האם יש חשיבות למארז?ואם כן מה ההמלצה שלכם?) ובלי לבלבל אתכם, וסליחה מראש אם בלבלתי,יש לי עוד שאלה, באופן מנפרד מהשאלה הקודמת(פשוט שתי סיטואציות שונות): כדי להחליף צורב combo במחשב נייד איזה צורב dvd כדי לקנות ,האם המשקל של המחשב לא יעלה?

אני בטוחה שיש

לכם

לדעתי

צורבים של NEC הם בין הטובים שיש היום בשוק, לדעתי גם יש הרבה חושבים ככה. לגבי השאלה השניה, תלוי כמובן בדגם של הנייד שלך ומה מתאים לו. מבחינת המשקל אין הבדל. מקווה שעזרתי במשהו.

Thotwo

New member
טושיבה גם מעולים

LG ו NEC הם מהמעולים... בעצם כל חברה שתקחי והיא מוכרת היא מעולה. לי האמת יש עדיפות לטושיבה.

Thotwo

New member
מארז חיצוני

עולה משהו כמו 150-200 ש"ח. צורב דויד טוב עולה סביבות 250-280 ש"ח. צורב דויד חיצוני קומפלט עולה משהו כמו 600-700 שקל. נכון. יותר משתלם ויותר כדאי. והאמת שיותר אמין. כי אם ילך המארז או הצורב כך תוכלי להחליף את החלקים ספציפית.

אני כל כך מודה לכם!

אתם לא יודעים עד כמה. תודה רבה מאוד
בקשר לאיזה מחשב נייד, מדובר על hp "14 HP Pavilion dv 1061EA האם זה משנה משהו? והיכן כדאי לעשות את החלפת הקומבו לצורב dvd?

למעלה