המשך הסיפור! :X

את מרושעת \=

למה פרק קצר????????? אני רוצה ארוך!!!!!!!!!!>__________< קדימה!קדימה!עוד פרק!!!^___^ ואני מאוד אהבתי את הפרק הזה ^.^ אבל חסר לי קואיצ'י ;_; עכשיו תכתבי את הפרק הבא!קדימה!DDD:

Goggle Girl

New member
לא אשמתי שאין לי השראה ;_;

נגמרו העוגיות בצנצנת. וחופית, ע"ע נוגשת העבדים שלי, לא נמצאת כאן. ICQ 129309566 מישהו מוכן למלא את מקומה? ;_;

moon flower

New member
מעצבן לחכות (>-<)!

אה ואיזה גזע הכלב (רועה גרמני כמו בסדרה נכון?, כי אחותי אומרת שזה פינצ'ר!)

Goggle Girl

New member
פינצ'ר?! O.ם

כמובן שכמו בסדרה, מאיפה הוא יקריץ פינצ'ר? והרועה הגרמני תורם למוטיב של קוג'י כזאב (לווא דווקא בודד). אז פינצ'ר?! עכשיו הוא בטוח יהיה הרשע הראשי! >.<

Goggle Girl

New member
כתבתי שיר! :X נצלוש של עצמי!

זה שיר מנקודת מבטו של קואיצ'י כשהוא אורב, אר, עוקב, אר, stalks, אר... מנסה לגשת אל קוג'י ולדבר איתו לפני שהעונה התחילה :X לרדוף אחרי אני אחר הבטתי היום במראה והיא לא זזה כמוני היא לא חייכה כמוני היא לא הייתה אני היא הייתה אני אחר כמו שני צדדים של אותו מטבע בשני ארנקים נפרדים וכמו בהטלת מטבע נקבע לאן נלך הוא לשם ואני לכאן ואנחנו אותו אחד להביט בו זה כמו להביט בהשתקפות שלי של מישהו אחר שלא בוהה בי גם שלא מכירה אותי שלא מושיטה יד חזרה גם אם ניגע, כמו במראה יש שכבה של כלום שמפרידה פגשתי היום את הבבואה שלי היא חלפה על פני וכל מה שנשאר לי היה לנסות לאסוף את השברים ~סוף~

יפה *_____*

את צריכה לכתוב עוד שירים ^.^ *אהמ*קוג'י\קואיצ'י*אהמ* או לכתוב שיר של טאקויה\קוג'י ^.^ אני אוהבת איך שאת כותבת,אם זה בא בשיר או בפיק ^_^ אם ניפגש במפגש פורום,אז תתכונני ^.^ כי אני לא אעזוב אותך לרגע,עד שתכתבי לי הרבה דברים D:< ואני עקשנית,תשאלי את דריה.. מואהאהאהאהאהא DDD:<

יווווווווו!!! מרגש! *עיניים נוצצות*

את יודעת שאם היית מחליפה בבית השלישי בשורה השנייה את המילים "גם" ו"בי" זה היה חרוז? "להביט בו זה כמו להביט בהשתקפות שלי של מישהו אחר שלא בוהה גם בי" אבל גם כמו שכתבת זה טוב, אני סתם מחפש פגמים^_^

Goggle Girl

New member
פרק 8 הנחשק!

הכל תודות לנוגשת העבדים שלי. תודה, חופית-צ'אן! ^_________^ טאקויה הביט מחלון החדר שניתן להם. שלושת חבריו ישנו, או לפחות ניסו לישון. שיחתם עם נימון ובוקומון הדהדה שוב ושוב בראש. ~שני הדיג'ימונים הביטו בילדי האדם לא מאמינים למשמע אוזניהם. "אתה... בטוח... טאקויה-האן?" "מאה אחוז, בוקומון." "עד עכשיו אבל, טאקויה היה היחיד שראה את מה שכרגע סיפר לכם." ג'ונפי העיר. לא ניראה שזה עוזר, כיוון שבוקומון קבר עצמו בספר, מעביר דפים במהירות אדירה. הספר נעצר כאילו בחריקת בלמים. נימון, שניסה להציץ בספר, היווה את ההתנגשות ברכב מהנתיב המקביל כשבוקומון משך במכנסיו.דממה אפפה את החדר הקטן בעוד הדיג'ימון הלבן קרא את הטקסט בשקט כך שאף אחד מלבדו לא ישמע. "בוקומון?" איזומי שאלה בעדינות. "...זה כל כך רע?" ג'ונפי דרש. "תפסיק עם ההתחמקויות ותגיד לנו מה זה!" טאקויה צעק. נימון ניסה להתחבא בחגורתו של בוקומון, אך הועף החוצה. הפר נסגר, ובוקומון פנה ליציאה. "אתם בטח עייפים מהנסיעה. נדבר בבוקר." והדלת ננעלה.~ "קוג'י... למה הכנסת את עצמך?" הוא המשיך להביט בשמיים, מוצא נחמה באינסוף הכחול שמעליו. הוא תמיד חשב שקוג'י דמה לשמיים ליליים. עמוק, מסתורי, לא משנה כמה תנסה, לא תגיע אל הנקודה הזוהרת, כמה קרובה שתיראה לך. אבל באותו זמן, הוא יהיה סביבך, יעטוף אותך, וישמור עליך בשנתך, כמו כוכב שומר. "שני ירחים... למה אין לנו כאלה בעולם שלנו?" ואז זה היכה בו. בלי לשים עליו שוב את החולצה, טאקויה יצא במכנסיו בלבד לאויר הלילה הצונן ובהה בשמיים. "שני ירחים. שניים. אמורים להיות שלושה!" רוח קרירה חלפה על פניו, אך זאת לא תפסה את תשומת ליבו. כמו אחוז דיבוק הוא חיפש בשמי הלילה אחר הירח השלישי. הוא כמעט איבד תקווה כאשר הוא הרגיש משהו נתלה על כתפו ויד קטנה ולבנה הצביע בכיוון מנוגד לשני הירחים האחרים. "שמה, טאקויה-האן. הירח השלישי שמה." בוקומון אמר בטון שגרם להלוויה להראות מלבבת. טאקויה עקב אחרי הכיוון עם מבטו, ואכן, שם הוא היה. ירח כמעט לא קיים. "ל, למה? מה, מה קרה?!" הוא הרגיש תזוזה על כתפו והביט על בוקומון, שירד לאדמה. "זה התחיל לא מזמן. היו שמועות שמשהו נורא מסתובב בעולם הדיגיטלי, אבל אף אחד לא ידע מה זה. ידענו רק דבר אחד." "נו? וזה?" הנער לא בדיוק עמד לתת לדיג'ימון הלבן את הפאוזות הדרמטיות שלו. בוקומון פנה אליו, הבעתו עצובה ומודאגת. טאקויה סרב להאמין שידידו התייאש. "הדבר הזה, מה שזה לא יהיה, לא מעוניין במידע או בקודים של העולם הדיגיטלי. הוא לא רוצה לשלוט בעולם, או כוח, או לפחות, לא בצורה שראינו עד עכשיו." עיניים חומות הביטו שוב לשמיים, הפעם לשני הירחים המלאים. או שטאקויה חשב למלאים. "הדבר היחיד שהדבר הזה רוצה, זה... לאכול. לא ידוע אם הוא ממש מתחזק מזה או לא, אבל... הוא אוכל מה שהוא יכול. לא במובן הפיזי, אחרת זה היה אסון, אבל..." הוא היסס מעט, מקבל בברכה את ההפסקה שטאקויה נתן לו, עדיין בוהה בירחים. "כל מה שבא בדרכו, לא נשאר אותו דבר." טאקויה קמץ את אגרופו. "ואם לא היינו באים בשביל קוג'י וקואיצ'י אז לא היינו יודעים מזה." בוקומון חפר באדמה ברגלו. "לא יכולנו להרשות שיקרה למישהו מכם משהו. אם הוא היה פוגש בכם... רצינו רק לוודא שאין דרך אחרת לטפל בעניין!" "נו?! ויש דרך אחרת?!" הדיג'ימון הקטן הביט ברצפה בבושה. "לא." בן האנוש ידע שאסור לו להתעצבן כל כך. אבל זה לא מנע ממנו לעשות כך. "אנחנו לא צריכים את הצרות שלכם! טיפלנו בהן בעבר ועכשיו יש לנו צרות משלנו! בפעם הבאה שיש לכם בעיה תפטרו אותה או שתודיעו לנו קודם! אנחנו לא תמיד נוכל לבוא כשמאוחר מדי ולהציל הכל בדקה ה91!" בוקומון לקח צעד אחורה, ונראה מבוייש לגמרי. טאקויה נשך את שפתו, מתחרט על דבריו הקשים. "בוקומון, אני..." "אתה צודק." "אה?" "אתה צודק, טאקויה-האן, צודק במאת האחוזים. אנחנו לא יכולים לסמוך עליכם תמיד, אבל אנחנו גם לא יכולים לסמוך על עצמינו!" הדיג'ימון היה על סף דמעות. "ניסינו. תאמין לי שניסינו! אבל שום דבר לא עבד, ואיבדנו דיג'ימונים רבים מדי ל... ל, לדבר הזה!" הדבר הבא שבוקומון עשה הפתיע את טאקויה. בוקומון הוציא את הספר... "הספר הזה... מכיל מידע על כמעט כל דבר בעולם הדיגיטלי..." ...והטיח אותו ברצפה. "...והוא לא יכול אפילו לספר לנו מה קורה כאן!" הקול היחיד שנשמע לזמן די ארוך היתה הרוח. טאקויה הושיט את ידו והיסס קלות. "הצרות שלנו... אתה חושב שאנחנו אוהבים להיות זקוקים לכם?!" הנער לא אהב לראות אף אחד בוכה. בוודאי שלא יצור גאה כמו הדיג'ימון שעמד מולו. לא יודע מה עוד לעשות, הוא לא היסס עוד, וחיבק אותו. זה היה הדבר היחיד שחשב לאפשרי. "דיג'ימונים זקוקים לבני אדם... בזמן שאני מעריץ אותך ואת חבריך, טאקויה-האן... לפעמים אני פשוט מבקש שלא תשובו לעולם הזה. בבקשה תבין אותי." הנער, או יותר נכון, הצד בו שמאז הפעם ההיא הפך לדיג'ימון, הבין. יותר מדי טוב. השעון הכה 2 לאחר חצות. קואיצ'י נאנח שוב והביט בשמיים של העולם האמיתי, יושב על אדן החלון בחדרו בבית החולים. הוא היה רגיל להביט בעצמו מהצד. כשיש אח תאום מתרגלים לזה. אבל להביט בעצמו שוכב על מיטת בית החולים ללא רוח חיים היה יותר מדי כמעט. -קואיצ'י.... קווואייייצ'יייייי...- הוא קפץ, והביט לצדדים במהירות. הקול הזה... הקול הזה רדף אותו מאז הלילה ההוא. הקול הזה... -אחיך מתגעגע אליך, קואיצ'י...- הוא קפא לרגע, אך הצליח למצוא את קולו. ~תעזוב אותו! הוא לא עשה לך כלום!~ כל מה שקיבל חזרה היה צחוק קר. -אה, אבל אתה מבין, הוא כן עשה לי משהו. או יותר נכון, לא עשה. אחיך לא אוהב אותי, קואיצ'י.- ~טוב, תסלח לי אם אני לא ארחם עליך!~ הקול צחק שוב. הקטע המוזר באמת אבל התחיל כשהצללים בחדר התחילו... לרקוד. לא הייתה מילה אחרת לבטא את זה. הם רקדו לקול הצחוק הקר. -אתה לא חייב להרגיש כלפי כלום חוץ משנאה. אחרי הכל, אחיך שלי עכשיו.- ~לעולם לא!~ קואיצ'י צעק חזרה. ~אני מסרב להאמין בזה!~ -או, אל תדאג. אני מתכוון לתת לך לראות את זה במו עיניך.- הריקוד של הצללים סביבו נעצר לרגע, ולרגע קואיצ'י תהה אם הכל היה חלום או אשליה... לפני שהוא טבע בחשיכה. הוא לא יכל אפילו לצעוק. -אתה מבין, קואיצ'י. אני אוהב את אחיך. ואם הוא לא אוהב אותי... אז אני לא אשאיר לו דברים לאהוב מלבדי. אבל אל תדאג. שלא כמוך, אני שומר על מה ששלי.- והדבר היחיד שנשאר בעולם בני האדם ממה שבעצם היווה את מי שנקרא קימורה קואיצ'י היתה דמעה שהתנפצה באלפי רסיסים באור הירח על רצפת חדר בית החולים.

על לא דבר P:

אני אשמח לעשות את זה תמיד D:< ועכשיו לפרק- הוא ממש ממש יפה *_______* אני כבר מחכה לפרק 9... את הרגת את קואיצ'י ;_; או לפחות בערך P: ^.^

moon flower

New member
זה כזה... חמוד,מרגש,אהבתי מאד

*מזילה דמעה, קואיצ'י המסכן ;_;, תודה על ההשראה שסיפקת לה חופית אני חייבת לכן!*, תמונה תעודד להמשיך?

Goggle Girl

New member
תמונה יפה ^.^

שמחה שאהבת ^_^ ובקשר לקואיצ'י... לא לדאוג. הוא הדמות השנייה האהובה עלי. לתת לו למות יהיה עונש קל מדי עבורו D:< והתמונה הזאת... באה מייד אחרי התמונה שיש לי על הוולפייפר. קואיצ'י~ *-*

Goggle Girl

New member
הקפצה חסרת בושה! D:<

קוג'י וקואיצ'י הלכו לגן שני ילדים יחד, ממש זוג מושלם טאקויה בהם הבחין פתאום ולו בין רגע עלה רעיון על שני התיאמוים דילג וקפץ ולכן החליטו שלו מגיע פרס עם שני חיוכים זהים מלאכיים החלו לסקולו במחברות ובתיקים הגננת בזאת לפתע הבחינה והחליטה ששוב זאת לא יגיע הפרידה את שני התאומים פינה וחיכתה עד יום הלימודים הבא קוג'י הקט הלך עם אביו ולא ראה מאז את אמא או את אחיו פגישה משפחתית מרגשת קוימה כששני האחים הכריזו מלחמה מוסר ההשכל, ולקח חביב: טאקויה הוא בחור ממש נדיב! תיראו אילו סצינות הוא נתן לנו לראות כשגרם למשפחה הזאת כל כך הרבה צרות! ^-^ אז המשך כך, ידידי, ואל חשש, שני בישים כועסים זה פשוט ממתק וזהו משהו פשוט חדש דנדש אתה פשוט... תהיה חייב לרוץ מהר ^-^() סוף השיר

Goggle Girl

New member
פרק 9!!!!!

הפעם התודות הולכות לשעמום בזמן קורס פסיכומטרי
בבוקר שלמחרת, טאקויה התעורר לאחר לילה מועט בשינה. איזומי, טומוקי וג'ונפי כבר היו ערים ומחוץ לחדר. כמו נזכר בקרירות של ליל האתמול, הנער קבר עצמו בשמיכה, מסרב להודות שהבוקר הגיע. "טאקויה, בוקר טוב!" הוא הוער בצורה מאוד מקורית- נימון החל לקפץ על המיטה; ועליו. "נימון, רד ממני!" "וויייייייי!!!" שניהם קיפצו, בין בלית ברירה ובין מרצון, יחד עם המצעים. "הצילו!" "באקהמון!" ה'כיף' פסק כשספר מסויים ומוכר וכבד פגע בנימון במהירות גבוהה, מעיף אותו מהחלון. הילד נחת על המיטה בשוק יחסי. "אני מצטער, טאקויה-האן. לרוב הוא לא מזיק..." בוקומון התנצל. הוא ניסה להתנהג כאילו כלום לא קרה, אך טאקויה עדיין זכר את שיחתם מאמש. "זה בסדר, בוקומון. הייתי צריך להתעורר מתישהו. *פיהווווווווק* אז מה קורה בבוקר יפה כמו זה?" הוא הביט מבעד לחלון, אך אף אחד מהירחים לא ניראה לעין. משום מה, זה גרם לו להרגיש מתוח. "איזומי האן, טומוקי האן וג'ונפי האן יצאו לשאול דיג'ימונים באיזור על מה שהם יודעים." "הם יודעים על... _זה_?" בוקומון סרב לפגוש את מבטו. "לא. לא חשבתי שיהיה כדאי להטריד אותם. כדאי שהם יתרכזו בלעזור לקוג'י האן ולקואיצ'י האן." הנער חייב היה להסכים. "כן... טוב... מה יש לאכול?" בוקומון השתטח על הרצפה. טאקויה צחק, למרות שמה שבאמת התחשק לו לעשות היה לבכות. "אווווווף! למה אף אחד לא עונה לכלום?!?!?!" איזומי שאלה ורקעה את רגלה ברצפה בחוזקה. שני חבריה לא יכלו לענות לה. "אולי הם לא מחבבים בני אדם כאן..." טומוקי אמר בעצב. "אולי באמת..." הסכים ג'ונפי. "ג'וווונפייייייי!" איזומי פתאום התפרצה, מה שגרם לשני הבנים לקפוץ. "אולי תציע להם שוקולד או משהו כזה?! זה בטח יעבוד!!!" היא החלה לחפור בכיסיו, אך הוא רק דחף אותה ממנו קלות. "אין לי שוקולד עלי..." "מהההה?!" ג'ונפי סידר את בגדיו, מסמיק קלות. "החלטתי שאם חברים שלי אז חברים שלי ולא של השוקולד. כאן כולם חברים שלי, אז אין לי צורך בשוקולד." הנערה מצאה עצמה מסמיקה גם כן. "ג'ונפי..." "בואו נמשיך, בטוח יהיה כאן _מישהו_ שיענה לנו." טומוקי סרב לאבד תקווה. "אני יודע משהו..." השלישייה פנתה אל דמות בגלימה שחורה שעמדה באחת הסמטאות הצדדיות. "אני לא סומך עליו." הילד אמר אינסטינקטיבית. "אבל אין לנו ממש ברירה כרגע, אני משערת." איזומי אמרת בנחישות. "מה אתה יודע? בבקשה, תגיד לנו!" הדיג'ימון חייך. "אתם מחפשים אחר משהו אבוד... לעולם הזה יש מספיק צרות בלעדיכם. לכו מכאן." הילדים היו מוכנים להכנס בו. "זה מה שהיה לך להגיד לנו?!" "איזה בזבוז זמן!" "טוב שלא נתת לו שוקולד. עכשיו תכנס בו, ג'ונפי!" איזומי דחפה את ג'ונפי קדימה, מוכנה לעודד אותו, אך לא יותר. "ווואה, למה אני?!" "כי אתה הכי מבוגר כאן!" "אבל..." השיחה הקטנה נקטעה כשהדיג'ימון צחקק לו. "הרוח מביאה את הרעם שילחם בשבילה. כמה חמוד. אבל תגידו לי, אם האור והחושך נפלו בפני האויב שלכם, איזו תקווה יש לכם?!" "האור... והחושך?" "קואיצ'י וקוג'י!" "אתה יודע משהו!" עוד צחקוק מרושע. "אני יודע הרבה דברים. אני גם יודע שאתם מבזבזים את זמנכם." "אווווו, זהו זה, נמאסת עלי לגמרי!" שלושתם הוציאו את הדיג'יכלים והתכוננו. "התפתחות..." פתאום השתנה הדיג'ימון ומולם עמד קואיצ'י. הוא נראה עייף וחלש, וכאילו זעק לעזרה. קולו לא נשמע. "נש... קואיצ'י!" איזומי צעקה וניסתה לרוץ אליו, אך ג'ונפי וטומוקי עצרו אותה. "זאת אשליה, איזומי-צ'אן!" "הוא משקר לך!" "זאת לא אשליה." חיוכו של הדיג'ימון היה הדבר היחיד שנראה מתחת לגלימתו בעוד מחק את דמותו של קואיצ'י. "זאת האמת. ברחו כול עוד אתם יכולים." ואז, גם הוא נעלם. "הוא משקר... הוא, הוא חייב לשקר!..." "טומוקי, איזומי-צ'אן, אל תתנו לו להשפיע עליכם!" אבל זה היה מאוחר מדי. איזומי רצה חזרה לבית שניתן להם, בוכה. בעוד הם לא יכלו לראות אותו עוד, הדיג'ימון צפה בהם וחייך. "להרוג אותם עכשיו יהיה קל מדי. אני רוצה לשחק עוד קצת. ואז, זה יהיה רק אתה ואני... אתה עוד תראה, קוג'י... אתה תאהב אותי ורק אותי... ואז... הכל יהיה מושלם..."

יפה *_______*

אבל היה שם קואיצ'י\זואי..;_; *הולכת להסתכל בתמונות קוג'י\קואיצ'י לפני שאני אתעלף* אבל חוץ מזה,זה ממש יפה ^__^ אהבתי את הקטע שזואי הסמיקה בגלל מה שג'ייפי אמר ^.^ קדימה!עכשיו תכתבי את פרק 10 ^______^

למעלה