המשך הסיפור על סופי... --------->

נעמה ע.

New member
המשך הסיפור על סופי... --------->

והפעם למדתי לקח- הנה הוא במסמך...

זה דווקא עלה-

ואני לא אכתוב עליו עדיין כי אני רק בפסקה הראשונה...בינתיים זה כתוב מאד יפה...! -ליאת-

Mentos

New member
וואוו

אחלה סיפור בזמן האחרון מתגלים פה הרבה כשרונות לכתיבה וזה סיפור ממש ממש טוב! מה הקטע של הקריז? הדבר הכחול הזה זה סוג של סם? אם לא הייתי יודע שאת כתבת את זה הייתי נשבע שזה מאיזשהו ספר (טוב במיוחד) -=MentoS=-

נעמה ע.

New member
תודה ../images/Emo13.gif

ובקשר לדבר הכחול, גם אם זה לא סם במובן המקובל- זה משהו דומה, שמשפיע על המוח ומאפשר לאנשים לשלוט באנשים אחרים בעזרתו...

זה ממש ממש ממש יפה!

אני אוהבת את סגנון הכתיבה שלך...! (וזה תמיד מגיע-אם אני יכולה לשים את זה באתר שלי....=אהמ=) את ממש ממש ממש (אנד סו און) כשרונית! -ליאת-

נעמה ע.

New member
בטח-

רק תכתבי שהזכויות שמורות לנעמה, אבל אל תפרסמי עדיין כי עוד לא סיימתי! יש לי עוד משהו כמו 4 דפים עד הסוף. רגע... את עושה אתר של סיפורים, או מה?

בעיקרון...

זה אתר ה"פ....וקשה להזביר מה יש בו....אבל יש פינה לא-קשורה שבה נשים (אנחנו, בונות האתר המהוללות: לירון, ענבל ואנוכי...למרות שבינתיים יש רק אותי ב"על בונות האתר" כי השאר *מבט חד לכיוון העורכות האחרות* עצלניות מידי, מסתבר...לא...בצחוק! אאוץ´! זה כאב!) יש פה לינק, אבל האתר לא גמור....ואפשר לומר שהוא עוד לא הותחל....והוא נורא..אההה...מוזר... -ליאת-

בדיוק ככה! ושכחת לבשר את הבשורה!

האתרים שלנו "מתאחדים". כל פינת הציורים והסיפורים שיהיו באתר שלי, יעברו לשלהם, אצלם יהיה לינק אלינו, ואצלנו אליהם. הסיפורים שצריך יהיה לתת נקודות, יהיה כתוב למטה בפ"ה ומס´ הנקודות!!!

רק הציורים&הסיפורים?

או כל האתר? זה 2 אגפים או פשוט קישורים לשם? ועל מה בנוי האתר שלכם? HTML? -ליאת-

נעמה ע.

New member
זה אתר ממש ממש חמוד!

באמת! ממש אהבתי! הוא לא יומרני-רציני-יבשבש כמו כל אתרי הארי פוטר בעברית *מסתכלת לצדדים בבהלה, אולי יש פה נציג של אחד מהם*, הוא חמוד ביותר! יש לי כמה הערות על העיצוב, אבל גם אני לא משהו מקצועית בHTML כך שזה בסדר... תמשיכו ככה!

חחחח...העיצוב....

שרה (שלא נמצאת פה, ומזל...) כבר העירה על זה....האתר כזה בכוונה....^^ -ליאת-

Nagini Potter

New member
מה זה ´מי יקרא לבת שלו יונינה´?!?!?

לדודה שלי האהובה מירושלים קוראים יונינה! נעלבתי עמוקות! Nagini Potter

חחחחח

ממה שהבנתי מלירון (שלא נמצאת פה...אז אפשר לכתוב עליה מה שרוצים! האהא!) זה השם של המורה המרשעת שלה (הי הא האאא!) ו...אמממ...זהו... כן...זה היה חסר טעם לחלוטין (לחלוטין....גמכן מילה...) -ליאת-

פגעסוס

Well-known member
יפה מאוד ../images/Emo45.gif

איזו שפה עשירה... איזו עלילה מדהימה... ממש נהניתי לקרוא את הסיפור ואני מצפה בקוצר רוח להמשך. GYXOIO "ספרות אינה סתם להטוטי מילים. מה שחשוב באמת הוא מה שאינו נאמר, מה שאפשר לקרוא בין השורות" - חורחה לואיס בורחס.

Mentos

New member
מאיפה כל הציטוטים האלה ../images/Emo35.gif

חוצמזה שהציטוט ממש מתאים לסיפור הזה מיפה את לוקח את כל הציטוטים האלה? -=MentoS=-

פגעסוס

Well-known member
יש לי מחברת מלאה...

אני אוסף ציטוטים כבר הרבה שנים ויש לי מחברת מלאה. חלק גדול אני זוכר, אבל לפעמים אני צריך לחפש ציטוט שיתאים... GYXOIO "דברים יפים שנאמרו היטב, כדאי להחזיקם בראשך" - רוברט פרוסט.

Nagini Potter

New member
תשלח לי באי מייל כמה ציטוטים....

כי כאן ביקשו שלא תצטט הרבה ואני אוהבת ציטוטים... Nagini Potter

למעלה