המשך הנקה

גן העדן

New member
המשך הנקה

שלום! פעם ראשונה שאני בפורום הזה. אני לא מבינה איך אחרי 7 ילדים לא ראיתי אותו קודם. טוב, טוב מאוחר מלעולם לא. לעניין: יש לי שתי בנות תאומות בנות 9 חודשים נולדו פגות (1940 ו 2240) ועם תסמונת TWIN TO TWIN. הינקתי אותן באופן מלא לחלוטין עד גיל 8 חודשים ומזה חודש התחלנו לגוון. אולם בהשפעת טיפת חלב אני מרגישה כי ´רצנו´ מהר מידיוהגענו לירקות עם נסיון לסוגים שונים פרות כל מיני, גמד ביסקוויט ולפנות ערב דייסה על בסיסי מי ירקות כשיש לי או על בסיס תחליף חלב אם. הכל הכל הכל בכפית!!! הן לא רגועות יש להן המון המון יציאות ביום ואחת אפילו ירדה קצת במשקל (40 ג´ לא נורא אבל בכל זאת...) אני רוצה מאוד לחזור להניק יותר על מה לוותר ועם מה להמשיך אם בכלל. מה את מציעה? ואם כן איך לעשות זאת? תודה רבה על התיחסותך

גן העדן

New member
אני מקווה שלא צריך לכתוב את ההודעה

באנגלית כי אז אהיה בצרות. אם התשובה תהיה באנגלית אני כבר אסתדר...

דיאנה1

New member
אין בעיה לשאול בעברית.

התשובה של אסתר תהיה באנגלית, אבל אחת מאיתנו תתרגם אותה.

continue breastfeeding them

and also give them solid foods. Just make sure that what you are giving then is rich in calories. fruit and vegetables are less calories than your mlk, so if that is all your babies are getting, they will not gain weight as well as they did on your milk. yOu can add tehina to the soup meal, and shkedia to the vegetable meal. If you want to go back to full breastfeeding, just stop giving them other foods, and they will breastfeed more and you will start to make more milk.​

justmom

New member
תרגום: המשיכי להניק אותן

וגם לתת להם מזונות מוצקים. הקפידי רק לתת להם אוכל עשיר בקלוריות. פירו וירקות מכילים פחות קלוריות מהחלב שלך, כך שאם זה כל מה שהתינוקות שלך מקבלות, הן יעלו פחות במשקל מכפי שעלו על החלב שלך. את יכולה להוסיף טחינה למרק, ושקדיה לארוחת הירקות. אם את רוצה לחזור להנקה מלאה, פשוט הפסיקי לתת להם מזונות אחרים, והן ינקו יותר ויגרמו לך לייצר יותר חלב.

למעלה