המשך הניסויים בבני אדם 1

OhFear

New member
המשך הניסויים בבני אדם 1

בהמשך לניסויים הנערכים במקומות שונים בארץ על בני אדם חסרי ישע, אני מצרף תיעוד מזעזע של אחד הניסויים האחרונים. יש לציין כי על מנת להיות נאמנים למציאות, הניסוי תועד משני הכיוונים: מכיוון המבצע, ומבחוץ. שתי התמונות הראשונות הן מכיוון המבצע. השלישית מציגה את מלוא הניסוי במבט מן החוץ. אל תנסו את זה בבית.

OhFear

New member
המשך הניסויים בבני אדם 3 ואחרון

וזהו תיעוד נדיר של תהליך הניסוי עצמו, בצילום מבחוץ. שוב, אל תנסו זאת בבית.

נראה הרפתקני מדי ../images/Emo13.gifאבל מעניין

והיכן היתה המצלמה?קומפקטית או הרפלקס?(מסקרנות)

kadmony

New member
היי אופיר

הסתכלתי על הצילומים וחשבתי אך לו רק יכולתי היום לעשות לילדים שלי כך גם!!! ואז פתאום כמו צ'פחה בראש אבי תתעורר הגודזילות שלי בבית היום יכולים לעשות לי כך!!! אז מה שנשאר זה להסתכל להנות מהשובבות שבצילומים ולהזכר בימים שלפני 12 שנה עם הילדים שלי ויאללה נגמר החלום חזרה לעבודה ביי אבי

KO74

New member
גדול!!../images/Emo6.gif

איזה רעיון מקורי, וביצוע לא פחות טוב התמונה השנייה גרמה לי לצחוק
רואים את הפחד וההתרגשות על הפנים

tal988

New member
../images/Emo152.gifחחחחחחחחח

ממש מצחיק תמונות מענינות.... מקורי! כל הכבוד..!

elistein

New member
כבר ראינו ביצוע שלך רק זוית שונה

זה רק מוכיח שאנחנו צרכים להפגש!!!!! מה עניינים אופיר? הכל טוב? עבודה יפה. לדעתי רואים הפעם שיפור גדול בחדות ובתפיסת הקומפוזציה. מי צילם את הצלם ואת הזעטוט? צילום עצמי בהשהיה? או שנתת לעובר אורח לגעת ב D70 שלך? אם כן מזל שהוא לא ברח. יאללה יום טוב ועוד נדבר

herN

New member
חחח מגניב

אהבתי.. במיוחד את התמונה השנייה.... נ.ב זה צולם במודיעין?

DeathWing

New member
ניסוי מעלה חיוך

כמו גם התמונות. השנייה נהדרת. איזה כיף לדוגמן שלך

tipeshet

New member
תמונות מדהימות!:)

השנייה בעיקר.. כל הכבוד על ההתמדה וההשקעה!
גם אותי מעניין לדעת איפה הייתה המצלמה..

OhFear

New member
תודה רבה! ותשובות:

המצלמה היא ה-D70. בסט הניסויים הנוכחי היא פשוט תלויה על הצוואר, אבל אני מתחיל לחשוב על מתקן רציני יותר שיתחבר בניתוח ישר לגולגולת, נראה... המצלמה מכווונת להשהיה של 5 או 10 שניות, במהלכן היצור המסכן מסתובב ומקבל סחרחורת (הכוונה ביצור המסכן היא אלי! לילדים זה לא מזיז כלום!...) התמונה מהצד צולמה על ידי אשתי שתחיה, עם ה-D70 (בזמן סיבוב "רגיל", בלי שהמצלמה עלי, כמובן)... וכן - התמונות צולמו באחד הפארקים במודיעין - סחטיין על הזיהוי של האנשים כאן!

kadmony

New member
מתקן לצילום כמו...

אצל צלמי מצנחי הרחיפה מקבע הצלממה על הראש והכל טוב רק תלחץ בשלט תרצה לפתח אני בפנים בשימחה

OhFear

New member
אחלה, אבי, הכל עניין של תקציב... יש

לך מושג על מה מדובר?

z 2 s 3

New member
אתה יכול להשאיל אחד , או להתשמש

בו במקום בקלאב הצניחה ( סקיי קלאב )במושב הבונים...גם חוויה לילדים לראות שם את הצנחנים ממריאים מהמטוס בצמוד , וצונחים ישר לדשא שם .

OhFear

New member
אתה חושב שאפשר להשאיל אחד? או

להשכיר? ובכלל, איך קוראים למתקן הזה?

aa29

New member
תמונות יפות, אהבתי!

אתה יכול לצלם גם על קרוסלה. פשוט צריכים למצוא אחת שניתן לעמוד, או כזו שאפשר לחבר את המצלמה במרכז ואז להושיב את הילד מול המצלמה. זווית מספיק רחבה, פוקוס על הילד, מהירות סגר ארוכה וזהו, קיבלת את אותו אפקט. בכל אופן, נהניתי מאוד מהתמונות.

למעלה