המשך המלחמה בYES להארכת החוזה

nwo4life

New member
יום אבל לאוהדי wwf ולקוחות ייס

ובכן ימים שחורים עומדים להגיע למרות שזה רחוק ה יגיע מהר.. יס לא מתכוונים תלחדש את החוזה שלהם עם wwf שייגמר ב אוקטובר 2002 כלומר יש ללקוחות יס אפשרות להנות מ wwf עד אוקטובר 2002 ואולי לפניי האם עוד מישהו שמע ככה? אושאני היחיד? אנא ענו בהקדם...

כולם שמעו

אבל זה לא יום אבל לכול אוהדי WWF אל תשכח שיש במתב ותבל דיגיטל בערוץ ART 2 את WWF

nwo4life

New member
אבל..

אבל אין סיכוי שייס יחדשו את החוזה שלהם? זו אחת הסיבות היחידות שעברתי לייס.

לא נראה לי שיחדשו את החוזה

אלא אם כן יש להם הרבה כסף לבזבז 100% שעד אוקטובר או לפני לא יהיה WWF ביס

dead man

New member
אוי אתם לא יודעים איך אני מעוצבן

אחד הסיבות שעשינו זה בגלל הwwf, בעיה שלהם שאין צופים הפם לא פירסמו לא עשו פרומו ניזכרו רק עכשיו לעשות קצת פרומו עם הפרסמות לחבילת הספורט חוצפנים הם עוד יסבלו מאיתנו.

nwo4life

New member
I´M very mad Too. plz read this

I´m mad about the situation too! mayb we should do something about this? before it will be too late !!!! plz help us keep wwf alive on yes!!!

dead man

New member
לעל האש למה אתה מוריד את השירישור

לגבי היס, זה חשוב תשים את זה בטופ בקשה, ובקשר ליס כולם צריכים להיתאגד ןללחוץ עליהם שנה שעברה גם לא רצו לחדש ובסוף חידשו אחרי שעשינו עצומה והפעלנו לחץ, אז יאללה מילחמה ( תרבותית ככול שאפשר)

dead man

New member
למה כולם מקבלים את זה בשקט

אני לא מבין צריך לעשות רעש וכמו שאמרתי מקודם עצומות לחץ לא יודע מה מילחמה, כואב לי שזה הולך יס האלו אני ממש מאוכזב מהם, אז יאללה חברים מילחמה לעזאזל!!!!!! ( צועק מעמקי נישמתי ומוזיל דימעה קטנה )

dead man

New member
אצפה לתגובה כולשהיא ממנהל הפורום

ועל האש אני מדבר הכול בטון חברי, שלא תחשוב שאני עצבני עילך או משהו.

nwo4life

New member
Read This

i think we should all sends them emails about this!!! we must fight and not just talk!!! are you with me? do it for the wwf fans!!!

dead man

New member
כןןןןןןןןןןן אבל עצומות חבר´ה

תראו מי שמכיר את האתר www.wwfisrael.co.il שיכנס לשם שיקרא שם כנראה יארגנו עצומה או משוה, וגם בפורום תריך לארגן עצומות. גרי מהאתר הנ"ל אמר שאם מתקשרים 500 איש יחדשו וגם אלף חתימות הם יחדשו אז יאללה יש לנו חצי שנה , אז יאללה לעבודה!!!!!!

nwo4life

New member
dead man plz read

i read it all iif they cancell wwf i will leave yes. dead man do u have icq?

על האש

New member
dead man

אני לא מוריד את השרשור השרשור יורד בעצמו ברגע שנוספות הודעות חשדשות ותגובות להודעות קודמות... לגבי העסק עם יס והחוזה עם הWWF אין ברירה אלה רק לשלוח להם איימיילים של מחאה ואיומים בהתנתקות ואלי כך ע"י גרימה של הרבה אנשים להסביר להם כמה השואו הזה פופולרי לגרום להם להמשיך את החוזה.... לכן אני מציע להתקיף את YES באיי מיילים זועמים ולגרום להם לשנות את החלטתם רק בעזרתכם נצליח אחרת חבל על הזמן...

dead man

New member
טוב סליחה ממך וכן אתה צודק

כן לשלוח להם אי מיילים מאוד זועמים, ובקשה ממך האם תוכל לעשות איזו עצומה פה בפורום שיס יראו חתימות וכו´? אני יודע שאתה אוהד הפועל ת"א ( אני מכבי ת"א) למרות שעליתם למקום הראשון היום אנחנו נחזור לשם ( וכן אני יודע שזה לא פורום כדורגל אבל סתם כתבתי)

dead man

New member
חברם יס אמרו שרק אם יתקבלו 500

טלפונים או חתימות הם מיתכוונים להשאיר את הwwf אז בקשה כולם יאללה להיתקשר ומישהו לעזאזל יארגן עצומה

nwo4life

New member
Everyone plz look

ייס שלום אני לקוח חדש שלכם וברצוני להתלונן על משהו. ובכן כידוע לכם בערוץ פוקס ספורט,משודרת התוכנית wwf ובכן שמעתי כי החוזה שלכם עם התוכנית נגמר באוקטובר 2002 וברצוני לומר מספר דברים ובכן אתם טוענים שאין מספיק צופים אבל יש דיי והותר אתם יכולים לבדוק בפורומים של אתרי אינטרנט כגון תפוז.הסיבה היחידה שעברתי לחברתכם היא התוכנית הזו. אני לא סתם אומר זאת, זאת באמת הסיבה שעזבתי את הכבלים. כמוני יש עוד למעלה מ 1000 אוהדי האבקות שמאוד מאוכזבים מביטול התוכנית בחברתכם אשמח מאוד אם תגידו לי מה ניתן לעשות על מנת שלא תבטלו את התוכנית הזו זה אימייל ששלחתי לייס, נראה איך הם יגיבבו עליו..אני אעדכן אתכם בקרוב

למעלה