המשך הימורים...

drormeir

New member
המשך הימורים...

למרות שכתבתי עבור האירו-דולר "יעד 1.4290" לא הייתי מול המחשב והשתפנתי... יצאתי מהלונג ב- 1.4272 רווח של 55 פיפס נכנסתי לשורט יורו-דולר ב- 1.4271 ועכשיו אני מופסד על הנייר 23 פיפס יעד 1.4220 - 1.4190 הסטופ שלי ב- 1.4350 מכיוון שהמגמה הכללית לדעתי היא ירידה יש מישהו שחושב אחרת?

omer forex

New member
נקודת ההסתכלות שלי

Drormeir שלום לדעתי כניסה לעסקה שבה ה s.l ביחס ל t.p – 1:1 משאירה אותך עם פחות סיכויי רווח בטווח הארוך. לא ניתן לקבוע שהמגמה, כפי שציינת היא ירידה כי הגרפים ללא ספק מראים שהמגמה היא דשדוש עם נטייה לעליות. - תסתכל בגרף המצורף. בנוסף, יש לשקול - כניסה לעסקה ביום שמתפרסמת החלטת הריבית , ונגיד הבנק המרכזי בגוש היורו נואם, מעלה את הסיכון ואת אי הוודאות לגבי הכיוון בצמד הנ"ל. לכן הייתי ממליץ לחפש הזדמנויות טובות יותר בצמדים אחרים שבהם אתה מסכן פחות בעל סיכוי רווח גבוה יותר, ויותר חשוב בעלי רמות תמיכה/התנגדות משמעותיות יותר, שהמחיר באמת הגיב אליהם בעבר ונבלם בהם כיום. והכי חשוב - ולא משנה באיזה חדר עסקאות אתה סוחר, לדבר עם הדילר! להרים אליו טלפון כדי לקבל את נקודת ההסתכלות שלו, להבין מה הולך לקרות היום, ולהתחבר הכי עמוק שאתה יכול - לשוק. בהצלחה, עומר

drormeir

New member
תודה רבה על ההתייחסות!

הסטופ לוס שלי כמעט ונתפס ובאמת שאני לא סוחר לפי הכללים... לדעתי כרגע ימשיך הדישדוש באיזור הזה ובמהלך הערב-לילה-לפנות בוקר האירו דולר יפול ל- 1.4230 אני סוחר בעזרת מתנדים בעיקר על נרות של שעה, אבל כדי לקבל תמונה מדויקת יותר אני נעזר בנרות רבע שעה. אם תתבונן על גרף נרות שעה תראה שבוב המקרים האירו מבצע תנועות חדות (80-120 פיפס) ואז מדשדש בתחום של 30-40 פיפס בסך הכל צריך לקבוע את הכיוון של התנועה החדה הבאה ולהמתין שהדישדוש יסתיים. התקווה שלי שאצליח לפתח תוכנת מסחר אוטומטית שתהמר במקומי, כי אין שום טעם להחליף עבודה אחת באחרת.

drormeir

New member
לא הייתי מול המחשב ולכן לא לקחתי את הפיפסים

אני עדיין נמצא שורט מ- 1.4270 מאמין שיבואו ירידות ואוכל לצאת מהשורט ברווח ולהיכנס ללונג התנודיות עולה עם הזמן ולכן אני לא שולל עליה לאיזור 1.4340 לפני כן

drormeir

New member
הפסדתי את ה- 200 $ מקווה שלא אחזור בקרוב ../images/Emo13.gif

למעלה