המשך הדרך - התלבטות

2שנשנ

New member
המשך הדרך - התלבטות

שלום. סיימתי עכשיו תואר ראשון בכלכלה ותקשורת באוניברסיטת חיפה. הבעיה היא שאני לא מוצאת עבודה בשום מקום ( חוץ ממלצרות, אבל זה זמני לחלוטין). אני מנסה בעיקר להיכנס לחברות פרסום בתור עוזרת תקציבאית אבל הם רוצים רק מישהי עם ניסיון. התחלתי לחשוב על הסבה מקצועית או חזרה ללימודים - הפעם בנושא הבריאות - פיזיותרפיה או תזונה או ריפוי בעיסוק. הבעיה היא הכסף והזמן שלוקח לעשות את זה, מישהו יכול להגיד לי אם זה כדאי, או בכלל לייעץ לי לגביי איך עליי להמשיך מכאן??

המשך הדרך

אם הבנתי נכון סיימת הקיץ את לימודיך, ולא הצלחת למצוא משרה. אם התחום הכלכלי מענין אותך לא הייתי ממהר במקומך לעבור הסבה. אכן, כעת לא פשוט למצוא משרה, אבל זה נכון גם בתחומים האחרים שאת שוקלת. ראשית הייתי נותן לעצמי זמן חיפוש נוסף, אולי תוך עבודה זמנית כזו או אחרת. תחום הפרסום הוא קשה לחדירה גם בימים כתיקונם, ובודאי עכשו כשהמשק במיתון. בדקי אפשרויות לתפקידים מינהליים אחרים- לאו דוקא כלכליים. זה לא סוד שחלק גדול מהאנשים בארץ מוצאים עבודה בעזרת חברים- דאגי לידע את כל מכריך, מכרי הוריך, חבריך וכו´ שאת מחפשת עבודה ושיידעו אותך ברגע שידעו על משדרה מוצעת.

2שנשנ

New member
המשך הדרך

קודם כל תודה על התגובה אבל עדיין יש לי בעיה - אני די בטוחה שאני לא רוצה להתעסק בתחום של מספרים ודוחות ותקציבים. למדתי כלכלה כי זה היה נראה לי מקצוע מבוקש ופרקטי ותקשורת למדתי כי זה עניין אותי. היום הכי חשוב לי זה שיהיה לי מקצוע מוחשי ושאני ארגיש חלק מקהילה של אנשי מקצוע ושהעבודה שלי תהיה משמעותית וגם נוחה (מהבחינה של חשיבה על משפחה בעתיד ).התחלתי לחשוב בכיוון של הסבה לאחד ממקצועות הפרא-רפואיים (בעיקר פיזיותרפיה), אני לא רוצה לקפוץ שוב ללימודים ארוכים (שיהיו לי גם מאוד קשים כלכלית ) בלי לדעת שזה מה שמתאים לי, כך שאני לא עושה כלום בינתיים ומרגישה די תקועה..מה עושים??

למעלה