המשך הגיגים

קרפדית

New member
המשך הגיגים

אתמול הודיע לי בעלי שהוא מרגיש שהוא לא נשוי לבחורה הנכונה, הוא לא נמשך אלי, לא ימשך אלי, הוא לא יכול לאהוב אותי כמו גבר לאשה אבל הוא מאד אוהב אותי כבן אדם ולכן בגלל זה ובגלל הילדים הוא לא רוצה שנתגרש. ובאמת אם נתגרש אני אאבד את משפחתו של בעלי אליה אני קשורה יותר ממשפחתי, אני אאבד את בעלי בו אני תלויה מאד מסיבות רבות ואני לא אסתדר עם הילדים הקטנים לבד. אבל מצד שני אני בת 24 האם כל החיים אשאר נשואה לגבר שכך מרגיש כלפי? מחכה לעצות בתודה.

מפלית

New member
אני בהלם! אני ממש לא מבינה למה אנשי

אומרים דברים אם אין להם שוב כוונה לעשות איתם משהו?! אם הוא לא אוהב אותך, לא נמשך אליך וכו וגם לא רוצה להתגרש אז מה הוא מצפה שתעשי עם האינפורמציה הזו???????? הכל היה טוב ויפה עד שקראתי שאת בת 24! תסיימי את הקשר הזה! מה יש לך לעשות עם מישהו שאוהב אותך כבן אדם? גם הבחור מהמכולת אוהב אותי כמו בן אדם - ואני לא חייבת לחיות איתו! עם המשפחה שלו תמיד תוכלי להשאר בקשר - מה הקשר? לא חייבים להתגרש ברע! אפשר להשאר בני אדם שמחבבים אחד את השני, כי הרי הורים לילדים שלכם תשארו לתמיד! בקיצור, אם הוא ככ לא רוצה - ממש לא צריך!

seeyou

New member
למה בחרת כינוי הזה?../images/Emo140.gif

לכולנו יש מטרות מחיים וסדר עדיפויות! לפני שתחליטי,תנסי להזכר על איזה בסיס התחתנתם... למרות שאת רק בת 24 ,בגלל שיש לך 2 ילדים קטנים ואת תלויה בו ובמשפחתו הייתי ממליץ לך ארגון מחדש של המערכת היחסים,לשפר דברים. בחוץ...כולם משתמשים במילה "אהבה"...אבל המצב הוא רחוק מלהיות קל-אמיתי...גרושה +2 עוד יותר קשה... שאלה לא מה שהוא מרגיש כלפיך...מה את מרגישה כלפיו... האם הוא מכבד אותך כאישתו? כאם לילדים שלו? האם אין בכלל יחסים אינטימים? יוסי נ.ב חייט טוב מודד 10 פעמים לפני שהוא גוזר!

adam33

New member
נכון.

את צודקת. אף אחד לא יכול להבין עד כמה את קשורה אלהם ולבעלך. השאלה היא מה יוכל להתיר קשר זה מבעלך? כי לגבהם הם תמיד יהיו קשורים אלייך ואת אלהם בין אם תרצי ובין אם לאו. ולגביו. הוא אשף המילים " אוהב אותך כמו בן אדם" אז איך הוא חשב לאהוב אותך? כמו חיה? את צריכה לומר לעצמך אני נראת נפלא מרגישה נפלא ולכן אזרוק אותך בבעיטה גדולה ואל תעשי שום חישוב מי שרוצה לברוח..שישלם! אוליי אז הוא פתאום " יגלה" צדדים אחרים שהוא לא ראה בך.. למשל..שאת חכמה ויכולה להביא אותו " שיזמר" אחרת אלייך והאמיני לי שאם הוא יראה אותך חזקה ומישהי שלוחמת על הזכויות שלה והילדים שלה.. פתאום הוא יאמר" חזרה לי אהבתי אלייך" תזהרי ממנו..כמו שאמרתי..הוא אשף המילים .. ולגבי המעשים..את גדולה ממנו!

דעה אחרת.

יסלחו לי כל אנשי האהבה הרומנטית, שכבודה במקומה מונח. אבל היא רק חלק ממשמעות הנישואין, שהם כידוע גם סידור כלכלי, חברתי, משפחתי, משפטי ומה לא , ואהבה היא לא המניע היחיד שגורם לאנשים להכנס לנישואין ולצאת מהם. תראי- את החשבון שלו שמעת. הוא החליט להשאר בפנים. עכשו תעשי את החשבון שלך ותחליטי, האם להשאר בזוגיות משרת אותך ואת מטרותייך הנוכחיות. נכון, הדברים ששמעת מאד מאד פוגעים וחבל שהוא לא חשב לפני שדיבר. נכון שנדמה שעכשו הפעולה הנכונה היא להתגרש. אבל לאור העובדה שיש לך שני ילדים קטנים ואת צעירה מאד, ייתכן מאד שלגירושין תהיה משמעות כלכלית קשה. חשוב לא רק מה שהוא מרגיש, חשוב מה את מרגישה ומהם סדרי העדיפויות שלך. אולי שווה לך להמתין ,ובינתיים להתארגן כלכלית לאפשרות של גירושין, למשל, ללמוד מקצוע אם אין לך. אולי בכלל תגיעי למסקנה שהסידור הזה של חברות ומשפחה תומכת ללא אהבה הוא מקובל עלייך בשלב זה של החיים? בכל מקרה - כי הרי גם הוא יכול להחליט להתגרש מתישהוא- שווה להתייעץ עם עורך דין טוב ולהבין מהן האפשרויות שלך מבחינת הסדר גירושין. בהחלט ייתכן שהקשר הטוב ביניכם ובינך לבין ההורים שלו יעזור לכם להגיע להסכמה ולמצוא דרך בה תגדלו את הילדים בשיתוף גדול אך לא באותו הבית. אפשר לחתום על הסכם ממון גם כשנשואים, וזה מסדיר את הענינים למקרה של גירושים.בהצלחה, אנטוניה.

תגידי לו

שאם הוא החליט להשאר איתכם, עליו ראשית לכבד אותך כאשתו וכאם ילדיו. קחי בחשבון, אחרי הדברים שאמר לך זה לא יהיה כבר אותו המצב. תחשבי אם כדאי להמשיך עם בן זוג כזה. את צעירה ומגיע לך בן זוג שיאהב אותך.

קרפדית

New member
זה מה שמוזר בבן אדם

הוא מתיחס אלי מקסים. הרבה יותר מבעלים אחרים של חברות. הוא תמיד מלא סבלנות, דואג לי בטירוף, אם מישהו פוגע בי הוא מתקשר אליו ומתחיל לצעוק עליו, הוא מחבק, מנשק, יושב איתי יד ביד אבל לא שוכב איתי כבר שנה אולי. מצד שני הוא כל הזמן אומר שאנחנו לא מתאימים ולא מבינים אחד את השני, שיש לנו חוסר התאמה בסיסי, לדוגמא הוא נורא רוצה מישהי שתלך כל הזמן עם עקבים(הרעיון הוא על הטיפוס לא על הדוגמא) ומישהי שתהיה לה קרירה יותר מכובדת(אני במקצועי מאפרת והוא רוצה איזו עורכת דין או מנהלת או משהו) וכשהוא אומר לי שהוא לא נמשך אלי ואני שואלת אותו אז למה אתה אומר את זה הוא אומר שזכותי לדעת והוא לא רוצה להרגיש דברים מאחורי הגב שלי ולא רוצה לחיות בשקר ומגיע לי מישהו יותר טוב ממנו(ככה הוא אומר) אז מצד אחד הבן אדם מתנהג כמו אחד שמאד אוהב ומכבד ומצד שני טוען ההפך נורא מוזר . מה דעתכם?

נשמע שהוא מבולבל בעצמו.

הדיבורים האלה הם דיבורים של אדם מבולבל, לדעתי. הוא מדבר שטויות. הרי זו את! מאפרת, לא עורכת דין; הולכת על נעלייים שטוחות וכל זה. מותר לרצות לשנות דברים קטנים, אבל לדבר עם אשתך על פנטזיה שהיא תהייה מישהי אחרת? זה יכול רק להזיק. שלא יעשה לעצמו חיים קלים וייפטר מרגשות האשם שלו על חשבונך בכך שהוא "זכותך לדעת". לא כל מה שחושבים צריך להגיד. אני במצב כזה הייתה מודיעה לו שכל הדיבורים האלה מאמללים אותי, ולפיכך -לא מקובלים עלי . שיחליט מה הקטע לפני שהוא פותח את הפה. אם הוא רוצה להתייעץ לגבי הנישואין שלו ורגשותיו כלפייך, את בהחלט לא הכתובת. יש חברים. יש יועצים. ולגבי הסקס- ומה איתך? את לא מעוניינת בסקס איתו? שווה לבדוק את העניין הזה, למה אין סקס ומה הקשר של זה לדיבורים של בעלך.

קרפדית

New member
מה הקשר?

הוא טוען שבגלל שאני כזאת באופי הוא לא מסוגל להמשך אלי ולא מוכן לשכב איתי בשום פנים ואופן. אגב: א. אני רזה ויפה. ב. פעם הוא כן נמשך אלי.

למעלה