המשך דיון

sarah

New member
המשך דיון

הדיון הזה יותר מידי ארוך אז אשמח מאוד (!) אם תמשיכו אותו כאן: והינה התצאות שלי: דמבלדור,צ`רלי ווזלי ,לוקהרט המממ # 1 Albus Dumbledore # 2 Charlie Weasley # 3 Gilderoy Lockhart # 4 Hermione Granger # 5 Percy Weasley # 6 Bill Weasley # 7 Minerva McGonagall # 8 Remus Lupin # 9 Rubeus Hagrid # 10 Fred/George Weasley # 11 Ginny Weasley # 12 Harry Potter # 13 Draco Malfoy # 14 Ron Weasley # 15 Neville Longbottom # 16 Sirius Black # 17 Voldemort # 18 Severus Snape

sarah

New member
ומידע חשוב בקשר לליאת@!

שתינו כנראה דומות מאוד: מקום ראשון דמבלדי מקום אחרון סנייפוש

sarah

New member
התוצאות של אמא שלי :-=)

# 1 Ginny Weasley # 2 Albus Dumbledore # 3 Bill Weasley # 4 Charlie Weasley # 5 Fred/George Weasley # 6 Harry Potter # 7 Neville Longbottom # 8 Remus Lupin # 9 Gilderoy Lockhart # 10 Minerva McGonagall # 11 Percy Weasley # 12 Rubeus Hagrid # 13 Sirius Black # 14 Draco Malfoy # 15 Hermione Granger # 16 Ron Weasley # 17 Voldemort # 18 Severus Snape

sarah

New member
התוצאות של אמא שלי :-=)

# 1 Ginny Weasley # 2 Albus Dumbledore # 3 Bill Weasley # 4 Charlie Weasley # 5 Fred/George Weasley # 6 Harry Potter # 7 Neville Longbottom # 8 Remus Lupin # 9 Gilderoy Lockhart # 10 Minerva McGonagall # 11 Percy Weasley # 12 Rubeus Hagrid # 13 Sirius Black # 14 Draco Malfoy # 15 Hermione Granger # 16 Ron Weasley # 17 Voldemort # 18 Severus Snape

לקחתם את...

המבחן של ``באיזה בית תהיו``? יש לזה קישור בתחילת העמוד של הבוחן שהבאתי! הנה התוצאות שלי: #1-רייבנקלו (ידעתי!) #2-הפלפאף (?) #3-סלית`רין #4-גריפינדור. יש הכי הרבה סיכויים להיות בהפלפאף... -ליאת- ``Tourist, Rincewind decided, meant ``idiot``. -- (Terry Pratchett, The Colour of Magic) ------------------* ``Luck is my middle name,`` said Rincewind, indistinctly. ``Mind you, my first name is Bad.`` -- (Terry Pratchett, Interesting Times)

LuNaTiC

New member
אני הכי מתאימה ל

גריפינדור ואז רייבנקלו, האפךפאף סלית`רין.

Panther

New member
אני הכי מתאים ל...

גריפינדור רייבנקלו סלית`רין האפלפאף חשבתי שסלית`רין יהיה מקום שני.

רחלי!

New member
אני עשיתי

מזמן, עוד לפני שהצטרפת לפורום, ופירסמתי כאן את הלינק. ויצא לי גריפינדור, אח``כ רייבנקלו, הפלפאף, ובסוף סלית`רין.

רחלי!

New member
אוווו

אפשר לראות ממש (לפי הדבר הזה, לא יודעת אם במציאות) שאת בחיים לא תעברי על חוק, ושאת מתה על לימודים, ממש! כאילו, דמבלדור-צ`ארלי וויזלי-פרסי-ביל-מקגונגל-לופין זה דיי הרבה!

Lavender

New member
התייאשתי

אני לא מוצאת את האתר שבו מוצאים למי אתה דומה אני רוצה לדעת למי אני דומה וזה אבוד לי אלא אם כן .... תעזר לי מי שיודע את כתובת האתר או שיעשה חיבור אני יודע לכם מאוד בתודה ... חולה על הארי (גםאם הוא בן 21) צפנת

S.tal

New member
האתר! :cool:

היי! והאתר הוא:www.selectsmart.com/FREE/select.php3?client=hpcharacter (קצת ארוך)לא עשיתי חיבור כי אני לא יודעת. אם את יודעת תוכלי לכתוב לי איך בבקשה? ביי מטל

למעלה