המשך דיון פטרונוס

Prongs

New member
המשך דיון פטרונוס

אני לא קראתי את כל ההודעות ואני לא יודע אם אמרו את זה אז אני אגיד את התאוריה שלי שהיא לא בדיוק שלי אלה של מדענים גדולים וחשובים כמו סטיבן הוקינג. (רק שהם לא ביססו אותה על הארי פוטר). אז ככה, זה מאוד מסובך להסביר בכתב אבל אני אנסה. אנחנו ראינו את כל המקרה הזה (מהקטע שבו הארי ניצל עד שהוא מציל) מנקודת מבט חיצונית. זה לא הארי תיאר מה קרה או הרמיוני זה הסופר שנמצא בכל מקום ויכול לראות הכל. הקטע הזה שהסופר תיאר לנו קרה הרבה מאוד פעמים. אנחנו היינו עדים לסוף של אחד ואז לאחד שלם ואז להתחלה של אחד. מה שאנחנו ראינו לא היה הפעם הראשונה! גם לא האחרונה. אין פעם ראשונה או אחרונה. ובעצם יש רק פעם אחת, פעם אחת שבא לידי ביטוי אין סוף פעמים באין סוף קווי זמן שונים. נוצרה שם לולאת זמן. אל תתבלבלו בין פרדוקס זמן לבין לולאת זמן! בפרדוקס זמן (האחד הכי מפורסם זה נקרא פרדוקס הסבתא. איש נוסע אחורה בזמן ורוצח את סבתו לפני שהוא נולד. אם היא נרצחה אז הוא לא היה אמור להיוולד ואם הוא לא היה נולד אז היא לא הייתה נרצחת ואם היא לא הייתה נרצחת אז הוא כן היה נולד ואז היא כן הייתה נרצחת, כן, לא, כן ,לר כן... ואף אחד לא יודע מה יקרה במקרה כזה... אולי הייקום יתפוצץ. מי יודע) בקיצר אם הארי היה במקום להפיק פטרונוס היה רוצח את העבר שלו ע``י לזרוק עליו לבנה או משהו... הוא היה יוצר פרדוקס. אני מאוד מאוד מאוד מקווה שהסברתי את עצמי טוב ותסלחו לי אם החסרתי/שמתי יותר מידי סימני פיסוק. כשאני אני כותב הרבה יש לי בעיה איתם. Prongs !!!!!!!!!!!!!!MACABY WON BY 14 !!!!!!Wimbourne Wasps Rules ..........Bzzzzzzzzzzzzzz Quill & Parchment

Vilia©

New member
הבנתי...בערך...

בהודעה שלך יש המון דברים מבולבלים אז לא הבנתי את הנושא הכללי.... ובקשר לניקוד...זה בסדר..את זה אני מבינה (; טלי פוטר נ.ב. תוכל להגיד לי מה הנושא העיקרי של ההודעה שלך? כך אני אוכל להגיב עליה...תודה מראש

למעלה