המשך דיווחים מהשטח

ענתבר

New member
המשך דיווחים מהשטח

בשעור היום התחלנו להכין את עוגת יום ההולדת של בני (7) שתערך בחוות הסוסים. הוא חולה על סוסים. והעוגה היא - חוות סוסים. הכנו בצק המיועד להכנת מבנים ובתמונה רואים את ידי המורה המרדדות את הבצק בין שני מקלות בעובי אחיד וזאת על מנת ליצור בצק אחיד אף הוא בעוביו.

ענתבר

New member
ןמאחר ונשאר מלא בצק המשכנו

לחתוך ולחתוך ויש לי סטוק של פריטים ל-10 העוגות הבאות...

ענתבר

New member
ובשעור הבא

נכין הסוסים ונרכיב להם הבית... המשך יבוא...

ניסף

New member
ענתבר, מה זה בדיוק המקלות שרדדתן

בינהם את הבצק? זה שני סרגלים באותו העובי? את יכולה להסביר את זה יותר או אולי לצרף תמונה. תודה.

ענת כל הכבוד על התיעוד, נראה שהעוגה

הזו תהיה יצירת אמנות אמיתית
, האם הקורס הוא אחד על אחד? האישה הזו מפורסמת בתחום איפה שאת נמצאת?

ענתבר

New member
הקורס

הקורס הוא של חב' בשינה, חב' שכנראה מאוד מפורסמת פה בארגנטינה. בהמשך צירפתי את האתר של החב'. המדריכה היא אחת הבנות שמדריכות ע"פ שיטה זו. בשינה היא אישה המתמחית בעיצוב עוגות. את הקורס ניתן לקחת בביה"ס או פרטי בבית. אני בחרתי לעשותו פרטי בבית אחד על אחד.

ענתבר

New member
המקלות

אלה שני מקלות עץ בעלי עובי זהה ומניחים אותם בצידי הבצק כשהמטרה היא שקצוות המארוך יונחו עליהם וכל עובי הבצק שמרודד בינהם, יהיה אחיד ובעל עובי אותו אנחנו בוחרים, כי אם ברצוננו להכין קיר של בית אז הקיר צריך להיות בעובי מסויים על מנת שיהיה יציב ועובי הקיר צריך להיות אחיד בכל צידי הקיר. לשם כך המקלות. יש כמובן מקלות בעוביים שונים. מקווה שהייתי ברורה

ניסף

New member
ענתבר, אז ממה שאני מבינה זה בסהכ

שני מקלות רגילים. תוכלי לצלם את המקלות בפעם הבאה?
על ההסבר

דלית 3

New member
ממה שהבנתי זה שני תומכים למערוך

כדי שבשעת הרידוד לא מגיעים לבצק דק מדי. זה יכול להיות כל שני עצמים בעובי זהה ועדיף לא עגולים כדי שלא יזוזו.

ענתבר

New member
המארוך והמקלות

הסיבה שהם שני מקלות הוא שנוכל לגלגל את המארוך לאורך המקלות. את המקלות האלה המדריכה עשתה אצל נגר. זה לא משהו מיוחד. רק הרעיון מיוחד.

למעלה