המשימה...

bikeoholic

New member
המשימה...

שלום לכל חברי הפרדס ! ! ! תודה וסליחה לכל מי שסבל את האנגלית העילגת שלי בזמן שהייתי בארה"ב. ועכשיו לנושא המרכזי : בעוד כחודש מעכשיו אני מתכנן להיות על שני גלגלים (רצוי גם מנוע באמצע....) התכנון שלי הוא EN , נו... אני יודע - הרבה פה יגידו שזה לא באמת אופנוע , אבל כנראה שאני מושפע מהטיול באמריקה.... ולכן , תפוזים יקרים , כל פיסת מידע שתעזור - כמו: חבר שלכם שמוכר ,אופנוע שראיתם או כל דבר שיעזור במרתון שאני עומד להתחיל יתקבל בברכה ! התקציב שלי עומד על סביבות ה-25,000 לאופנוע בלבד (אבל תיתכן גמישות של כמה אלפיות לפה ולשם....) ואני מחובר באינפוזיה ללוחות האינטרנט כגון קרטל... כל פיסת מידע תתקבל בברכה ! תודה

bikeoholic

New member
תודה...

אבל כאמור אני בודק בעצמי את כל הלוחות הנ"ל.. (אבל העיקר הכוונה - אז שוב תודה !) שכחתי לציין שהשנתון שאני מעוניין בו הוא 96/97 ומעלה. עוד מישהו ?

יש לחבר הפורום

L o n e R i d e r EN במצב טוב מאוד... אני לא יודע כמה הוא שווה אבל כדאי לך לנסות..

eco1

New member
bikeoholic שאלה לי אליך...

היכן בארה"ב היית? אני כרגע בלוס אנג'לס,ואני מחפש אופנוע משומש-אודה לך אם תוכל לכוון אותי לאנשים הנכונים באזור L.A

bikeoholic

New member
תשמע...

האמת היא שלא "חרשתי" על חנויות באיזור ובכלל... אני יכול לספר לך על מה שבחנתי בריפרוף. ב-LA יש די הרבה חנויות לאורך השדרה שמגיעה לאזור העמק מכיוון נמל התעופה LAX. אני לא כל -כך זוכר את השפ הספיצפי , אבל השדרה עוברת במקביל לחוף ומתחברת עם Santa Monica Blvd שהאמת שגם בה לא חסר מקומות.

למעלה