המשימה השלישית

BinNs

New member
ניצלו"ש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo72.gif

שלום לכם עמיתיי היקרים. כאן גיא מדבר אליכם מהמחשב של דודיו עושה בייביסיטר לבני דודיו. המחשב שלי מסרב להתנהג כמו בן אדם כנראה מחר-מחרותיים יהיה לי אינטרנט. התגעגעתי חבריא!!!! וסליחה על הניצלו"ש אבל ראיתי שעל הטופיק הזה סיימתם לדבר.

באמת לא הבנתי לאן נעלמת...../images/Emo87.gif

*שמחה שאתה חוזר*

Snitch

New member
המפ.. וולקאם באק! ../images/Emo65.gif../images/Emo88.gif

וזה מזכיר לי שלמדתי עוד כמה חיקויים של התאומות אולסן

BinNs

New member
*קופץ לך*../images/Emo72.gif

נייס חתימה..
ניאההה, אנשים (או יותר נכון, מיכל... אבל מיכל זה יותר טוב מאנשים!(
)) אני עכשיו אצל דודים שלי האחרים.. עושה בייביסיטר... חזרתי מהקיבוץ ממזמן... פשוט המחשב שלי נדפק. ועוד מעט יהיה לי אינטרנט...

אבל אתה יודע שאתה מקבל גם בלי לקפוץ

<--
יווו אז למה לא דיברנו כל כך הרבה זמן?...
אני לאט לאט שונאת את כל המשפוחה שלך...
ו... איי לאב יו, סו גאט אנאדר פאקינג קומפיוטר אולראדי יו @#%@^%$@!
וגיא גם...

Lady_Voldemort

New member
יוווווווו../images/Emo77.gif

גיא.. אח´שלי!
מה קורה גבר? טוב לשמוע ממך.. אתה עוד כופר שלא קרא מ.ש.ט? אתה רוצה להיראות ככה>>>>
.. יו בטטר ריד.ץ..

KitKat nop

New member
אם כבר משהו מוזר

אז בשביל מה צריך קהל במשימה השלישית ? הרי איך הקהל אמור לראות את המשחק? אם זה בדרך קוסמית שכזו ... אז הכל לא מסתדר!... ואז גם היו אמורים לראות את מודי המזויוףף (פפפ ברח לי השם) וגם היו רואים שקורים שם דברים משונים... לא?... סליחה על ההתפרצות ... אגב אני נועה בת 14 מאיזור ירושליים יאדה יאדה ... מקווה להשתלב...
נועה

Siriusnip

New member
יש לי שני דברים להגיד לך../images/Emo108.gif

קודם כל יש גג ואני יכול לשים איתך כסף על זה, כשהארי נכנס למבוך כתוב שהכל חשוך (ולא רק בגלל שזה לילה) ושיש גם. אבל מצד שני יש לזה סתירה בזה שכשהארי מתהפך הוא רואה את השמיים וזאת בעייה. אבל חוץ מזה ההוראות היו שהמתמודדים צריכים לעבור את המבוך בהליכהוגם הם צריכים לעבור את כל המכשולים להם פוגשים דרך האדמה

למעלה