המשימה השלישית

yuli15

New member
המשימה השלישית

הלכתי לי לתומי למדף הספרים, שלפתי את "הארי פוטר וגביע האש" ולפתע צצה במוחי שאלה ללא תשובה, אז החלטתי לשתף את המומחים:
במשימה השלישית נדרשו מתחרי טורניר הקוסמים המשולש לעבור מבוך, כשבסיומו יונח גביע האש שיוביל אותם לניצחון. אז חשבתי, לא היה פשוט יותר פשוט לזמן שוב את אש המחץ ולטוס מעל המבוך עד לגביע? לא אמרו שום דבר על חוק שאוסר זאת... וזה לא היה מבוך עם גג (המתחרים יכלו לשגר ניצוצות אדומים לשמיים במקרה הצורך). אז..... מה אתם אומרים? יולי

Minerva

New member
אני לא יודעת אם...

יש *חוק* שאוסר את זה... אבל ודאי יש *קסמים* שמטרתם למנוע את זה!

angel of Death

New member
קחי בחשבון ש... ../images/Emo80.gif

לא תעזור לך תעופה אם את לא יכולה להיתמודד נגד סוהרסן למשל... אולי יש קסמים שאמורים למנוע את זה ואולי סתם רולינג לא רצתה להשתמש בזה שוב.

*קליאו*

New member
כן..../images/Emo4.gif../images/Emo105.gif

כל העניין היה ליצור את.. ה*עניין*.. ואם הוא היה עובר את זה בקלות כזו, מה זה מעניין? וזה גם היה חוזר על עצמו. וממצה את עצמו.
וזה לא היה מעניין!
וחוץ מזה - יש להניח שהיא תכננה שהוא וסדריק יגיעו ביחד.. ואם הוא היה תופס טרמפ על מטאטא הוא היה מגיע הרבהההה לפניו. וכמו שציינתי - זה לא היה מעניין..
ועכשיו אני נוסעת מפה, לבית של סבא וסבתא (אחרים) שלי.. ושם אין לי אינטרנט.. אז.. ביי ביי!
עד שאני אגיע הביתה.

BinNs

New member
וכשחושבים על זה...../images/Emo72.gif

זימון מטאטא לא יהיה הדבר הכי חכם לעשות. כי בכל זאת, זה מבוך, ובמבוך צריך לשקול את הצעדים שלך לאט, לאט ולא לרוץ. אני מקווה שזה הגיוני למה נשבר לי מהמקום הזה ואני מת להגיע הבייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי-*מתעורר מהמקלדת* המפ, ארר.. סליחה.. נרדמתי לשננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננ-*שוב מתעורר* טוב, אני אפרוש בשיאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

מה שיותר הטריד אותי...../images/Emo19.gif

למה במשימה הראשונה הארי לא פשוט...זימן את ביצת הזהב?

i c y

New member
ובשנייה...../images/Emo135.gif

הוא היה יכול לזמן את רון ובשלישית את הגביע.
אבל מה מעניין בזה?!?!

רון כבר מידי.../images/Emo3.gif../images/Emo19.gif

וזה לא מעניין, אבל זה מציק.
וגל צריכה לבדוק מסרים...^_^

i c y

New member
גל לא יכולה לבדוק מסרים...../images/Emo135.gif

כי... זה התור שלי!
כן, ככה זה כשיש רק מחשב אחד בבית... אתם בטח יכולים לתאר שלחצן ´החלפת שם´ עובד אצלנו שעות נוספות...
גל תבדוק מסרים בעוד כשעה.

אין לי שום מסר חדש...../images/Emo87.gif

תפוזטיפש... בכל מקרה, עכשיו אני ורוני הולכות לגוני כי... יש לה אוגרות חדשות!!!

HaMsTeR

New member
תודה../images/Emo9.gif מתוקות ממש!!! (התכוונתי

לאוגרות
) תעזרו לי לחשוב על שמות לשתי אוגרות בנות סיביריות מתוקות חמודות וקטנטנות... עזרה תתקבל בברכה. תודה.

גוליית וטיטאן ../images/Emo57.gif

אבל אלו בנות הא...? שמחה ורבה? לורל והארדי? ג´ק וג´יל? שלגיה ואדמונית (איזה סיפור חמוד זה)? סאקורה וטומויו? מיצי וקיטי? הא! שני שמות ענקיים (אם היו לי אוגרים הייתי קוראת להם ככה): Killer וDeath! אתה מביא למישהו חיה בגודל של הזרת שלו ואומר לו "זה קילר". זה שולט!

גוני!הי הי הי!../images/Emo121.gif

אוגרים סיביריים lovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelove ולא, אני לא בבית אני מהבית של סבתא שלי (עשינו עצירה בדרך) ועוד בערך שעה וחצי אני אהיה בבית (home sweet home! he he he) בינתיים-

Nagini Potter

New member
אוגרים סיבירייייים!! ../images/Emo99.gif

הם כל כך מתוקים! הם נראים כמו ליידי קטנה כזאת עם מעיל פרווה ענקית... איזה מאמייייייים!! לי זה לא יקרה Nagini Potter ?If rabbit´s feet are so lucky, then what happened to the rabbit

למעלה