המשימה השביעית! ../images/Emo19.gif
בסוף לא מצאתי את הדף, ואני לא זוכ מה היה כתוב בו, אז אני מאלתר. למשימה הזאת יהיו שלושה שלבים-
שלב ראשון- עליכם לבחור חמישה דברים אהובים- ציטוט אהוב, תמונת שלישייה אהובה, לחש אהוב, שד/מכשף אהוב וכוח אהוב. את כל אלה תשלחו לי באימייל ([email protected]). רצוי לשלוח גם תמונה עם הכוח ושל השד, למקרה שהם לא מוכרים במיוחד. אם מישהו בחר את אחד מהדברים לפניכם, תהיו צריכים לבחור משהו אחר. לכן, מהירות חשובה במשחק.
שלב שני- אתם רואים מה כל אחד מחר, ויכולים לעשות החלפות, במקרה ולדוגמה, מישהו בחר ציטוט שאתם מאוד אוהבים, והמישהו הזה לא מת על הציטוט, אז הוא מקבל את שלכם ואתם את שלו.
שלב שלישי- ההצבעה. אתם מציגים בפני כל הפורום את ארבעת הדברים שבחרתם, והם מצביעים בעד אחד מכל קטגורייה. המנצח הוא מי שקיבל את מספר הנקודות הרב ביותר. מספר הערות-
מותר להחליף שני דברים שונים, לדוגמא תמונה בשד, כך שלאחד ממכם יהיו שני שדים ולאחד ממכם יהיו שתי תמונות. זה יעלה לכם את הסיכוי לנצח באחת מהקטגוריות, כי חצי מכמות השדים, נגיד, תהיה אצלכם.
וכמו שכבר אמרתי, מהירות חשובה במשחק כי אם בחרתם שד או מכשף ומישהו אחר כבר בחר אותו, תצטרכו להחליף. יובל, אופל, סם ותום- בהצלחה!!!
בסוף לא מצאתי את הדף, ואני לא זוכ מה היה כתוב בו, אז אני מאלתר. למשימה הזאת יהיו שלושה שלבים-