המשימה השביעית!

• פותח הנושא p3
  • פורסם בתאריך

p3

New member
המשימה השביעית! ../images/Emo19.gif

בסוף לא מצאתי את הדף, ואני לא זוכ מה היה כתוב בו, אז אני מאלתר. למשימה הזאת יהיו שלושה שלבים-
שלב ראשון- עליכם לבחור חמישה דברים אהובים- ציטוט אהוב, תמונת שלישייה אהובה, לחש אהוב, שד/מכשף אהוב וכוח אהוב. את כל אלה תשלחו לי באימייל ([email protected]). רצוי לשלוח גם תמונה עם הכוח ושל השד, למקרה שהם לא מוכרים במיוחד. אם מישהו בחר את אחד מהדברים לפניכם, תהיו צריכים לבחור משהו אחר. לכן, מהירות חשובה במשחק.
שלב שני- אתם רואים מה כל אחד מחר, ויכולים לעשות החלפות, במקרה ולדוגמה, מישהו בחר ציטוט שאתם מאוד אוהבים, והמישהו הזה לא מת על הציטוט, אז הוא מקבל את שלכם ואתם את שלו.
שלב שלישי- ההצבעה. אתם מציגים בפני כל הפורום את ארבעת הדברים שבחרתם, והם מצביעים בעד אחד מכל קטגורייה. המנצח הוא מי שקיבל את מספר הנקודות הרב ביותר. מספר הערות-
מותר להחליף שני דברים שונים, לדוגמא תמונה בשד, כך שלאחד ממכם יהיו שני שדים ולאחד ממכם יהיו שתי תמונות. זה יעלה לכם את הסיכוי לנצח באחת מהקטגוריות, כי חצי מכמות השדים, נגיד, תהיה אצלכם.
וכמו שכבר אמרתי, מהירות חשובה במשחק כי אם בחרתם שד או מכשף ומישהו אחר כבר בחר אותו, תצטרכו להחליף. יובל, אופל, סם ותום- בהצלחה!!!

p3

New member
אה, ושכחתי לציין.../images/Emo19.gif

הפגישה הבאה שלנו תהיה הפגישה האחרונה (בה כ-ו-ל-ם חייבים להשתתף, כלומר כל המשתתפים מתחילת המשחק), והיא תימשך הרבה זמן. למישהו יש הצעות מתי? :)

HuGo Hell

New member
כן בעוד שבועיים בשבת..

כי אופל גם עדיין במשחק, והיא חוזרת יום ראשון
{נכון?}..

p3

New member
לי זה נראה טוב... ../images/Emo19.gif

אם מישהו משתתף או השתתף שמשחק ולא יכול להגיע בתאריך, בבקשה שיגיב להודעה...

Tai Lyn

New member
למה עוד שבועיים? למה תמיד יום שבת?

אפשר יום שני אחרי שאופל חוזרת

HuGo Hell

New member
איתמר איתמר שעל ההקיר..

מי היפה בכול העיר? {סתם} איתמר - אופל צריכה גם לעשות את העבודה!! וככה שפחות מיום אין לה.. אבל לכן עוד שבועיים..

Woogyman

New member
לדעתי אפשר לעשות את זה יום שבת

אופל חוזרת בחמישי ולא צריך יותר מרבע שעה (בהגזמה) כדי לבחור הכל, ואז ביום ראשון מתחיל המשחק שלי. אם אתם רוצים לעשות את הפגישה ביום ראשון, אין לי בעיה לדחות את תחילת המשחק שלי ביום (או לעשות את הפגישה הראשונה של המשחק ברצף אחרי הפגישה האחרונה של היכשפות).

Woogyman

New member
אפשר גם לבחור דברים מהרביעית?

אני עוד שניה שולח לך במסר את כל מה שבחרתי, אבל אם אפשר לבחור גם מהרביעית אז יש משהו אחד שאני ארצה לשנות (אם זה בסדר).

p3

New member
אמממ....../images/Emo19.gif

אתה יכול, אבל אתה צריך לקחת בחשבון שאנשים שלא ראו את העונה הרביעית לא יצביעו לך, ויש פחות סיכוי שתנצח...

Woogyman

New member
ממ.. הבנתי

בכל אופן - כולם יכולים להצביע? כל מי שבפורום, או רק אלה ששיחקו?

p3

New member
כולכולכולכולכולכולכולכולכולכולם!

*בחיקוי גרוע של עראפת*

Woogyman

New member
משחק כמו הישרדות

על מכושפות, שנקרא "היכשפות" וחלק מחברי הפורום משתתפים בו. המשחק הזה כבר דיי בסוף אז אי אפשר להצטרף. הוא מנוהל ע"י יותם (P3). ביום ראשון מתחיל משחק חדש, ואז כל מי שרוצה יכול להצטרף.

Woogyman

New member
שאלתי אנשים באייסיקיו,

והם אמרו לי שהם גם חושבים שכולם מוזמנים.

למעלה