המשיח כבר מת

איילת1974

New member
המשיח כבר מת

אתמול בלילה הלכתי לבלות עם ידידיי (כופרים שכמותנו), וממש בכניסה לאחד מבתי הקפה הידועים בת"א היה שלט פרסומי- 100 שנה להולדת הרבי- לעם מגיע משיח. לא רק שנראה לי דבילי להאמין שאדם בשר ודם הוא משיח, נראה לי עוד יותר דבילי לאמין שאדם שכבר מת לפני מספר שנים הוא משיח. ואני אסים בשורה משיור ידוע "... הניחו להולכים", בתקווה שיתנו לאותו רב אמריקאי ידוע לנוח על משכבו בשלום. דרך אגב המשיח כבר היה כאן בבחירות 96

notafish

New member
תספרי את זה לנוצרים../images/Emo70.gif../images/Emo19.gif

ואני מתכוון לשורה: "נראה לי עוד יותר דבילי לאמין שאדם שכבר מת לפני מספר שנים הוא משיח"

SHWEID

New member
איילת, כותרתך אוילית

המשיח עדעעין לא נולד או שנולד ולומד בבית ספר או אולי כבר נמצא בגיל העמידה, מת בטוח שלא. זה שבחב"ד מייחסים לרבי שהוא המשיח שיערב להם, מבחינתך זה עצוב שאת כותבת על נושא שמן הסתם אינך מבינה בו וכל זה רק בשביל.... לנגח שינאת חינם היא אחת החולשות שלנו וערב תשעה באב הגיע הזמן שנתקן את עצמינו

איילת1974

New member
זו בדיוק היתה הטענה שלי

שאנשים ממליכים אנשים אחרים למשיחים. לא אני כתבתי 100 שנים להולדת המשיח

SHWEID

New member
לפחות תגידי שדברייך מכוונים ל....

חבדניקים...שמאמינים בזה, חלקם לפחות. השאר לא אוחזים שהוא המשיח יש לך מה לומר להם, או עליהם?

The_Mighty_Perr

New member
למה לא?

בס"ד אכן, כופרים... את דבילית, אין בזה חידוש. המשיח הוא אכן אדם בשר ודם. אתה לא מבינה ולא יודעת כלום על היהדות. אם היית משקיעה עשר דקות לבדוק היית רואה שהמשיח הוא אדם בשר ודם שיושיע את עם ישראל. והנה עוד משהוא שבטח יבלבל אותך לגמרי, ויכניס אותך לשוק. יהיו 2 משיחים. "משיח בן דוד" ו-"משיח בן יוסף". אחד יעסוק בנושאים רוחניים, והשני יהיה ה"גנרל" שיעסוק בפעילות צבאית, פיסית, כדי להושיע את עם ישראל.

The_Mighty_Perr

New member
דגש או לא

בס"ד 1. את לא יודעת על מה את מדברת. 2. את משקרת. 3. את יורקת ארס ומטיפה לשנאה. 4. אז מה? הם טועים!

איילת1974

New member
אם אתה חושב שאני משקרת...

אני מזמינה אותך לאבן גבירול לאזור של ככר רבין. שם יש שלט שרשום 100 שנה להודת הרבי- לעם ישראל מגיע משיח חבד ככה שלא שיקרתי בכלום, ולגבי הדברים האחרים לא אתייחס אפילוץ אי רק אומר שלקרוא לי שקרנית בפרהסיה זו הוצעת דיבה, ביחוד שאני יכולה להביא הוכחות.

[אורן]

New member
אה... יפה שאת לא דיקטטורית

אבל במקרה של הודעה שבעצם כולה מורכבת מקללות, לדעתי, אפשר למחוק.

The_Mighty_Perr

New member
אני מאמין לזה...

בס"ד אני מאמין שראית את השלט. אני לא מאמין לזה: "לא רק שנראה לי דבילי להאמין שאדם בשר ודם הוא משיח, נראה לי עוד יותר דבילי לאמין שאדם שכבר מת לפני מספר שנים הוא משיח." המשיח הוא אכן בשר ודם, ולכן לא משנה אם זה נראה לך דבילי, על זה מדובר ביהדות. המשיח הוא אדם. גשמי. מישהוא. אוקיי... הוצאת דיבה? תתבעי אותי! בברכה...

voguemaster

New member
אתה יודע

הייתי מת לראות את הפרצופים שלכם כשמישהו יצליח לארגן מצב שבו כל היהודים ישמרו מצוות במשך שתי שבתות רצופות והמשיך שלכם לא יגיע...

The_Mighty_Perr

New member
חחח

בס"ד 1. זה 3 ולא רצופות נדמה לי. 2. זה לא יקרה בזמן הקרוב, כי יש הרבה יהודים שלא יודעים את זה... 3. יכול להות שזה ביטוי עקרוני שמשמעותו "כשעם ישראל יחזור בתשובה במלואו המשיח יגיע" 4. הייתי מת(אני אהיה מת) כשאני אראה את הפרצוץ שלך באיזה כף המקלע או במדור השביעי של הגהנום... בברכה...

voguemaster

New member
תמשיך...

העלבונות הפתטיים שלך רק גורמים לך להיראות יותר אידיוט

The_Mighty_Perr

New member
תודה

בס"ד אולי אני מעליב... אבל בהודעה הזו לא היה עלבון אחד ויחיד... צטט!

למעלה