המשיח הגיע!!!!!!

תחליט על מה אתה מדבר

נשיקות הן לא מצב אינטימי שחושף חלקים אינטימיים בגוף, זכותך להיגעל מכך - אך זו לא עילה למעצר. לעומת זאת, התערטלות בציבור היא בהחלט נגד החוק, ואם זה היה המקרה, אזי בהחלט יש סיבה לעצור אותם. אגב, אני נגעל כשמנשקים זקנים של אנשים. ><>

yo c

New member
קודם לצלחת ../images/Emo31.gif ועכשיו לתחת ../images/Emo70.gif

כשהגבתי פעם נגד חוקי האייטולות בנושאי חמץ בפסח כתבתי משהו כמו היום אתם נכנסים לנו לצלחת ומחר אולי גם לתח.... וחשבתי שאולי אני טיפה מגזים,,,, יחס החרדים לאנשים בעלי העדפה לבני/בנות מינם/ן גורם לי להבין שעוד היתי עדין בדברי והמצב הרבה יותר גרוע והערה לכל מי שמנסים לקשור זיקה בין הומוסקסואליות לבין חילוניות או להיפך, אחוז ההומאים בין חובשי הכיפות אינו שונה מהאחוז באוכלוסיה הכללית, הם בסך הכל יותר עמוק בארון. מצד אחד, נכון ש"החינוך" (
) וההלכה והמוסר וכו´,,, ומצד שני אין לך חממה יותר טובה להומסקסואליות ממוסדות חינוך פנימיות וישיבות חד מיניות כשכל מגע או מחשבה חלילה על המין השני הן עבירה מבישה.

לא תעצרו את ההומוסקסואליות!

חברים, באירן אחוז ההומוסקסואליות שווה למערב אירופה... אדם, לא יכול לבחור את העדפותיות, גם אם העונש על כך הוא עונש מוות.

yo c

New member
קודם לצלחת ../images/Emo31.gif ועכשיו לתחת ../images/Emo70.gif

כשהגבתי פעם נגד חוקי האייטולות בנושאי חמץ בפסח כתבתי משהו כמו היום אתם נכנסים לנו לצלחת ומחר אולי גם לתח.... וחשבתי שאולי אני טיפה מגזים,,,, יחס החרדים לאנשים בעלי העדפה לבני/בנות מינם/ן גורם לי להבין שעוד היתי עדין בדברי והמצב הרבה יותר גרוע והערה לכל מי שמנסים לקשור זיקה בין הומוסקסואליות לבין חילוניות או להיפך, אחוז ההומאים בין חובשי הכיפות אינו שונה מהאחוז באוכלוסיה הכללית, הם בסך הכל יותר עמוק בארון. מצד אחד, נכון ש"החינוך" (
) וההלכה והמוסר וכו´,,, ומצד שני אין לך חממה יותר טובה להומסקסואליות ממוסדות חינוך פנימיות וישיבות חד מיניות כשכל מגע או מחשבה חלילה על המין השני הן עבירה מבישה.

למעלה