המשיח הגיע!!!!!!

המשיח הגיע!!!!!!

ישראל הפכה להיות מדינת הלכה. בדוק! לפי ידיעה באתר הבית של מיקרוסופט, עצרה משטרת ירושלים 2 נערים שהתנשקו בפומבי, בעזרת כוח של לא פחות מ-20 שוטרים. שני ההומואים האומללים הובאו לתחנת המשטרה והיו ללעג ולקלס. משפחותיהם זומנו והחקירה נמשכה למחרת. את התלונה הגיש- איך לא- חרדי.

מנין לך שהסיבה לעצירתם היא דתית?

אתה בטח בקי ממני בנושאי חוקה, אלא אם כן אתה מתחזה לעו"ד,אולי זה אסור בחוק להתנשק בפומבי? בלי קשר לדת? מה דעתך ? "חתולים מתרבים עדיפים על חרדים מתרבים" לפי עוד י.פ.

פלסטיק

New member
בבקשה הסבר

עצרו אותם בעוון מעשה מגונה בפומבי. תחת סעיף זה אפשר גם לעצור אותך על חיטוט באף (למרות שבימי חול עובדיה מרשה). כמעט כל דבר אפשר להגדיר כמעשה מגונה בפומבי. הרי ברור שלא יעמידו אותם למשפט על זה כדי שיבחן אם זה באמת מעשה מגונה -רק עצרו אותם. תאמר לי אתה, אם היו עוצרים כל זוג שהתנשק ברחוב מה היה קורה? למה אתה חושב שעצרו אותם?

אני לא מכיר את החוק אבל אני נוטה

להאמין שהשוטרים לא היו עוצרים אותם. אגב, לדעתי המשטרה פשוט ירדה מהפסים בנושא זה ועובר לי צמרמורת שאני חושב עכת על הנשיקה שקיבלתי מאישתי לפני שבוע בכיכר אתרים לעיני כל. מזל שהמשטרה לא היתה שם.....

extir287

New member
נשיקה בכיכר אתרים??? ../images/Emo6.gif

כיכר אתרים זה לא הכיכר המלוכלכת בקצה של הטיילת איפה שיש תמיד ריח חריף של שתן (פיפי בלשון העם) ומסתובבים בה הרבה אומניקים שיכורים וערסים מוכרי סמים??

היפיוף1

New member
לא רוצה להתערב, אבל לא מצליח

להתאפק. ריח רע נובע ממה שאתה כותב. ריח מצחין יותר משתן. מה זה גיזענות לשמה? בעיברית: אין שם לבנונים.(קרי: אשכנזים). נאורים. אנשי שינוי. יש שם: בתי מלון. אנשי עסקים. תיירים. בתי מגורים. בתי עסק. ואת אלו עיניך טחו מראות.....

לפחות היית מושך קצת את המשחק../images/Emo3.gif

היה ברור מי אתה ומה אתה מייצג אבל נתננו לך את הצ´אנס לשחק קצת. חבל ששרפת את עצמך כל כך מהר. איך הגעת לגזענות? למזרחיים ואשכנזים? אתה גם מזרחי מקופח במשרה מלאה? מישהו מינה אותך לפטרונם של יוצאי עדות המזרח? מישהו בכלל דיבר על עדות המזרח? כמו שאמר קוקו "צא איתי גבר אחי, גם אני מזרחי" (חצי תונסאי וחצי ירושלמי עשרים דורות בארץ). עכשיו צא לסיבוב וקח את אישתך לאיזה קוויקי קטן בשירותים של ההמבורגר בכיכר אתרים ותפנק אותה עם קצת סבון נוזלי וניחוחות בית סבא...

היפיוף1

New member
כן. זה הסיגנון. זה כרטיס הביקור של

רוב המשתתפים בפורום זה. תגידו מה שתגידו: אין כניסה לפורום רק למי שהוא גס רוח. (שירותים...סבון נוזלי...). בור ועם הארץ שאין לו מה למכור.

אתה שקרן עם דיפלומה!

בכל אתרי החדשות בהם קראתי לא הוזכר כלל שחרד התלונן על המתנשקים. הייתי מצפה ממך שתגולל על השוטרים שחגגו על תפיסת הזוג. אבל מה עד שלא יתברר שהשוטרים היו דתיים אתה תתעלם מכך. "חתולים מתרבים עדיפים על חרדים מתרבים- לפי עו"ד י.פ.

תקרא שוב גבר

חרדי התלונן על הנשיקה דבר שממש לא מפתיע וזה שהשוטרים הם האשמים האמיתיים פה אני מסכים איתך חתולים מתרבים באמת עדיפים על חרדים מתרבים-הם לא כופים עלי כלום ואני לא אצטרך לממן את הגורים שלהם

ננס ננס

New member
אותי זה מגעיל

ואם הייתי רואה שניים מתנשקים נשיקה רטובה עם לשון כנראה הייתי מקיאה עליהם

ננס ננס

New member
אינטימיות חולנית

למה לא להאמין למשטרה שמסרה כי השניים נצמאו במצב אינטימי עם מכנסיים מופשלים היית רוצה שילדים יראו זאת בראש חוצות?

למה לא להאמין

לגירסת הנערים? כמה הומוסקסואלים נמצאים ברחוב במצב אינטימי????? הקהילה הזאת מצניעה את הרגליה המיניים ולא מדגימה אותם בראש חוצות.

מצעד האהבה הוא של הומואים

האם כל צעיר שאינו חובש כיפה או שטריימל הוא הומוסקסואל? מצעד הגאווה הוא אכן של הקהילה ההומולסבית אבל מה הקשר למצעד האהבה?

היפיוף1

New member
הוא ענה לעוד. לדעתי הוא התכוון

שההומואים מפגינים אהבה בראש חוצות וזה לא בדיוק מה שהעוד התכוון.

למעלה