המשיבון שלי

כמה...

-כאן יאיר אוכל בורקס...(למי שלא הבין בפרק האחרון של העונה...) -זו רוחלה, ואתם מרותקים!!!! -שלום הגעתם לבית של רוחלה מנהלת משועממת שאין לה חיים... -בג'מייקה... ריתקו אותי!!!! -כאן רוחלה מבלה בנעימים עם השר לשעבר יאיר נעם ומשתעממת עם קקטוסים -קישקשתא אהו קישקשתא עשית מהומה... חטפו אותך התלמידים המאוד לא מחונכים של אבנר וחוכית אהו!!!(תנסו את זה עם הפתיח של פספוסים) -שלום כאן רוחלה מוציעה קוצים לאחר שישבה על קישקשתא -שלום הגעתם למשועממת בעמ אנא אל תשאירו הודעה ואם תשאירו תהיה לכם הערה בתיק האישי(משפט מטומטם של המורה שלי)

gal love sims

New member
שלי!!

אויש יאיר..אהה!!אמ.. היי!הגעתם אלי..מה??מי זה אלי?!?!כאילו רוחל'ה!! טוב אז..יאיר תפסיק חח..אוי!!זה כל כך רומנטי!!תשאירו הודעה ואני עפה!! אהה...ומיקה!!!שלא תחשבי על זה עוד פעם!!אני יודעת שאת "המאהב הסודי" שלי!! --ביפ--

שלי../images/Emo3.gif

"שאאאאאאאאאלום הגעתם לבית של רוחל'ה קשתי...אם אני לא נימצאת פה כניראה ש.. ביייייייפ"

טוב אני אנסה....

-זו רוחל'ה אנא..רגע..מי נגע בקקטוסים?! -זו רוחל'ה אני בט'8 ואתם תכף תסגרו את הטלפונים...!!! -כאן רוחל'ה קשתי מנהלת בית הספר רבין ואתם לא תעזו לקחת את קישקשתא!!!

אפרורפו למי שאמר קישקשתא

סבתא של ילדה מהכיתה שלי היא נירה רבינוביץ'. "קוראים לי קישקשתא, קיקשתא זהו שמי..."

למעלה