המשיבון שלי

RoieL

New member
המשיבון שלי../images/Emo41.gif

עלה לי רעיון מהודעה פה בפורום.. בכל שבוע תשרשרו לשרשור מיוחד שיפתח משפטים שבקלות יכולים להיות משיבון קולי של דמות בשמיניה. והשבוע
אילו משפטים יכולים להיות המשיבון הסלולרי של רוח'לה?

KiShKooSh

New member
......./images/Emo26.gif

"אני ני ני ני אני סמל מיני, כן, אני ני ני ני אני סמל מיני, תשאירו הודעה
" *ביפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ*

yaki123

New member
אממ../images/Emo27.gif

כאן רוחלה קשטי!,כנראה שאני כרגע מטפלת בגן הקקטוסים אז תשאירו הודעה

למשל...

"שלום! או שלא... הגעתם (או שסתם דחפו אתכם לפה) למשיבון הסלולרי של רוחלה, אה...רחל! אם אני לא עונה מאוד יכול להיות שאני מתכננת במי להתעלל עכשיו, או שסתם לא בא לי לדבר אתכם, כי היה לי יום מאוד עמוס בעבודה, שני טלפונים וזה המון! אם בא לכם תשאירו הודעה ואם יש לכם בעיה- שתהיה גם תהיה. שלום ו----לא להתראות."

נצל"ש

או המשיבון של מיקה... (קצת דפוק וקצת קיצוני...) "היי, הגעתם למיקה, כאילו. הכי הגיוני שלא שמעתי אתכם מתקשרים כי אני בול מנגנת עכשיו. תשאירו לי הודעה או ישר לאבי, יאללה ביי."

RoieL

New member
אמממ.. הכוונה היא שבכל שבוע..

תקבלו דמות אחרת. בכוונה אני משאיר את השמיניה לסוף ובוחר דמויות יותר קיצוניות ומצחיקות

RoieL

New member
...../images/Emo26.gif

"כאן חיים בכיף קשקשתא ורוח'לה. תמותו."

../images/Emo152.gifהמשיבון של רוחל'ה(../images/Emo99.gif)

"שלום, הגעתם למשיבון של רוחל'ה. אם אני לא עניתי, כנראה שאני מטפחת קקטוסים, מטיפה מוסר לאבנר או מרביצה למיקה. שלום ולא להתראות!"

shminia com

New member
שלי..

כאן רוחלה קשתי.. אנא השאירו הודעה ואחזור בהקדם... רגע! מי נגע בקשקשתא?!?! תקראו לדורותי וסשה מיד!!

בפעם האחרונה שהתקשרתי לרוחל'ה

הצלצול נמשך ונמשך, ולא היה לה מענה קולי בכלל... טוב, מה נהיה אתכם? סתם מנהלת מפג... אופס, שהיא לא תקרא פה עפתי

Double U

New member
../images/Emo6.gif

"קוראים לי קישקשתא, קישקשתא הוא שמי..." -ביייייייפ-

Double U

New member
../images/Emo6.gif

"קוראים לי קישקשתא, קישקשתא הוא שמי..." -ביייייייפ-

Cindy Campbell

New member
כאן רוחל'ה קשתי,../images/Emo135.gif

כרגע אני עושה חיים בג'מייקה עם קישקשתא, אהובי, אז תשאירו הודעה. אבל עם מעט מילים.

טוב נו... נכתוב קצת../images/Emo3.gif../images/Emo79.gif

- כאן רוחלה קשתי... מי נוגע לי בקקטוסים
- כאן רוחלה מנהלת בי"ס רבין, השאירו הודעה ואני יחזור אליכם כשאני אסיים לדבר עם אבנר

למעלה