המשטרה

atidih1

New member
המשטרה

בנושא המציאות המוכרת (החמורה אני מתכוון), דומה, שבפורום כבר נכתב הכול. אבל במה שהיה צריך לטפל ובגדול, למיטב ידיעתי, כמעט שלא עוסקים בו נקודתית, אם בכלל וכוונתי למשטרה (לא להיכנס ללחץ). כמובן שאין לעשות הכללה ביחס להרכבה האנושי של המשטרה שיש בה אנשים רגילים עם מעלות וחסרונות כמוני וכמוך (הגם שיש לי שם ידידים שלא הייתי מחליפם באחרים). עם זאת, אי אפשר לדבר על המשטרה - לפחות מההיבט האנושי - ולקבל אותה כמו עוד מקום עבודה שהרי מדובר בגורם שיש לו ערך מבחינת איכות חיים ובכלל איך אנו חיים ודווקא לאור המציאות בה אנו חיים. המשטרה לדעתי, צריכה לעבור מהפך גדול. מבחינת מיבנה, תפקודה למעל הכול בחירת מתגייסיה ע"פ המוטיבציה שלהם לנושא . זאת עוד, כמו הכלל שמתאים להרבה דברים ובייחוד מקומות עבודה ותעסוקה, אדם חייב להיות באלו, לא רק פיזית כי אם גם נפשית - קל וחומר במשטרה. יותר מדאיג, אם יהיה לנו איזה ג'וליאני או כפיל שלו אז בראש וראשונה, חייב להיות לנו, מי שיישם את מה שהללו ירצו ליישם. דומני, שאיננו ערוכים לכך. לדעתי, המשטרה צריכה להיות בנויה כמו שכתבתי בשורות הקודמות ועל כן היא צריכה להקפיד על בחירת מתגייסיה. כמו שהייתה בזמנו הסיסמא "הטובים לטיס", כיום במיוחד, חייבת להיות הסיסמא - "הטובים למשטרה". כאמור, מתגייסיה עם מוטיבציה לנושא הנדון כאן שמה שהוזכר בו הוא רק בבחינת "על קצה המזלג". לסיכום, לדעתי, ללא משטרה כפי שצריך (לפחות ברוח הדברים לעיל), חבל על הזמן ואין טעם להעלות ולו קמצוץ מהרעיונות ברוח הדברים כאן. אגב, כאשר בו זמנית ימלאו את החסר שגרם למצב העכשווי - חינוך וכו' - בינתיים המשטרה תהווה את ה"רמזורים" החיים עד שלא יהיה צורך בהם (חלום מתוק). עתידי המנחם

שילה1

New member
כשהמשכורת תצדיק-יגיע כח אדם

מקצועי ואיכותי. כשיהיו אמצעים הולמים-ואנשי מקצוע-הכל ייראה אחרת. כשאזרחים יבינו שיש לתרום מעט,קרי:להתנדב למשמר האזרחי בעיקר בימים אלו,יתפנו השוטרים למשימות מקצועיות דחופות. כיכניסו שיעורי משטרה כמקצוע חובה,במסגרת אזרחות-ינתן פתרון לחינוך בנושא,ולו במקצת. וזכור עתידי-מוטיבציה קשורה בשכר עבודה,בתנאיי עבודה,גם!

atidih1

New member
את צודקת בקשר למשכורת

וכל השאר. אבל הבעיה ישנה והרבה זמן וכפי שכתבתי ולדעתי מה שהיא עושה. לכן יש להעמיד אותה על סדר היום ובעיקר לא להתפלא שהיא עדיין מככבת ובגדול. עתידי המנחם

atidih1

New member
האינטרנט, טרם עלה כיתה

לפני תשובתי, כמה מילים במאמר מוסגר. התרשמתי כבר מזמן, שלאחר שאתה יושב, מתלבט ומנסה להעביר מסר, כותב הודעה די ארוכה והנה, לא רק שזו לא נקראה, אם בכלל, כי אם נכתבים דברים שאין בינם לבין מה שכתבת ולא כלום. יותר מכך, התשובה להודעתך, נוצלה כדי לומר את מה שמונח לכותב על הלב - צודק או שלא כן - שכאמור לא מתייחסת אם בכלל להודעתך. כך או כך, מסתבר, שכל אלה שחולמים שהאינטרנט יהיה פעם הבמה במקום זו הקיימת כביכול, לדעתי, זה עדיין בגדר חלום. ולעניינו הספציפי. מי שקרא את הודעתי על המשטרה, ודאי שם לב שהייתי רחוק מלשבח אותה - ציינתי שם, "מהפך", "בחירת מתגייסים", הסיסמא "הטובים למשטרה" ועוד, ועד כאן בלשון המעטה. עם זאת, המשטרה איך שהיא, לולא הייתה, ספק אם אני, אתה או אחרים היינו יכולים בכלל לכתוב כאן. עתידי המנחם

pembencipolisi

New member
מי שמחק את המסר הקודם שלי כאן

מן הסתם, תומך באלימות המשטרתית , עוד נסיון להשתיק אותי.

למעלה