המשחק:

backstreet girl

New member
המשחק:

it's gotta be you האם אתם אוהבים את השיר: 1)וואי ברור!!!! זה שיר שו-ל-ט!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2)אני די אוהבת אותו !!! שיר טוב!!! 3)לא כ"כ... זה שיר מ-ע-צ-ב-ן ביותר !!!! 4)זה שיר די נחמד .... מה השורה האהובה עליכם? מי שר שם הכי יפה? מה יותר יפה?- המילים המנגינה או הקולות?

NarihS

New member
אוקיי אני ראשונה!!!!!!

האם אתם אוהבים את השיר: וואי ברור!!! זה שיר שו-ל-ט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה השורה אהובה עליכם: I can't control it anymore I've never felt like this before Mmm, you really make me lose my head My hungry heart must be fed אני מתה על איך שאיג'יי שר את זה, ועוד קטע אחד קטן :) Now I know why I was born You feel my feelings one by one Can't see the world I'm walking through Cuz baby I see only you והפיזמון גם חחח מי שר שם הכי יפה: ניק! מה יותר יפה: המנגינה!

backstreet n1

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo107.gifme...

it's gotta be you האם אתם אוהבים את השיר: 2)אני די אוהבת אותו !!! שיר טוב!!! מה השורה האהובה עליכם? Baby it's the way you make me Kinda get me go crazy Never wanna stop It's gotta be you מי שר שם הכי יפה? ממ...בריאן.. מה יותר יפה?- המילים המנגינה או הקולות? המנגינה

backstreet girl

New member
די עם זה

תבחרו!!!!!!!!!!!!!!!!!! שירנוש....אני מתה עלייך אבל תבחרי רק שורה 1!!!!!!!!!!

sivanick

New member
אניייייייייייי

האם אתם אוהבים את השיר: 1)וואי ברור!!!! זה שיר שו-ל-ט!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה השורה האהובה עליכם? Baby, its the way you make me kind of get me go crazy never wanna stop מי שר שם הכי יפה? ניקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק!!! מה יותר יפה?- המילים המנגינה או הקולות? המנגינה!

NarihS

New member
וי סה:כ משחק, ידעתי שזה יקרה

שיהיה, אני אבחר רק בפיזמון..

Miss Kitty

New member
../images/Emo6.gif

השתמשתי בריקוד הזה בשביל ריקוד-תרגיל בספורט בחטיבה
It's gotta be you האם אתם אוהבים את השיר: 2)אני די אוהבת אותו !!! שיר טוב!!! מה השורה האהובה עליכם? I promise you I will be true, yeah It's only you מי שר שם הכי יפה? בריאן
במיוחד בצעקה הארוכה שלו לקראת הסוף.. אבל גם איי ג'יי בגלל איזו צעקה שהוא מביא שם
מה יותר יפה?- המילים המנגינה או הקולות? המנגינה

backstreet girl

New member
אוף בנות תבחרו ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

בבקשה!!! כמה אני יכולה לבקש כבר... לא איכפת לכן ממני???????? ביקשתי!!!!!!!!! תכבדו את זה!!! נו בבקשה!!!!!!!!!!!!

backstreet girl

New member
עכשיו אני עונה:

האם אתם אוהבים את השיר: 1)וואי,ברור...זה שיר שולט!!!! מה השורה האהובה עליכם? I can't control it anymore I've never felt like this before מי שר שם הכי יפה? אייג'יי מה יותר יפה- המנגינה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LiOr CaRtEr

New member
רוני.. שאלה.

למה זה כל כך חשוב שייבחרו תשובה אחת!? מה זה משנה?

backstreet girl

New member
כי זה מה ששאלתי

מה הכי יפה..... מה השורה הכי אהובה...... ה-כ-י.... זה כמו אתגר כזה... כל הקטע זה לבחור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LiOr CaRtEr

New member
אני לא יכולה להביע את הדיעה שלי

בצורה כל כך ספציפית... אני אוהבת את השיר. מאוד אפילו. מה את חושבת על זה?!

airgirl

New member
אני!!!!!!!

האם אתם אוהבים את השיר: וואי ברור!!! זה שיר שולט
מה השורה אהובה עליכם: I can't control it anymore I've never felt like this before Mmm, you really make me lose my head My hungry heart must be fed מי שר הכי יפה: ניקקק
מה יותר יפה: המנגינה!!!

BShenB

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif../images/Emo13.gifOh My God!!!../images/Emo23.gif

רוני כבר הרבה זמן אני מחכה שתשימי את השיר הזה...והנה..חח..יששששששש
It's gotta be you
האם אתם אוהבים את השיר: 1)וואי ברור!!!! זה שיר שו-ל-ט!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שיר מטורףףףףףףףףףףףף
מה השורה האהובה עליכם? And you know I can't see the world I'm walking through cause of you yeaaaaaaahhhh
איזה צעקה מושלמת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מי שר שם הכי יפה? בריאןןןןן
מה יותר יפה?- המילים המנגינה או הקולות? המנגינה
!!!
אתם חייבים לשמוע את הרמיקס של השיר!!!! הוא פשוט מטורףףףףף

למעלה