המשחק

backstreet girl

New member
המשחק

השיר: drowning שאלות: 1)האם אתם אוהבים את השיר?: א. אני חושב\ת שזה שיר מהמם וקסום. אני מאוהבת בו לחלוטין. ב.אחלה שיר,מוזיקה יפה,מילים יפות. אני מאוד אוהבת להקשיב לו. ג.שיר נחמד לא יותר....צריך לשנות בו כמה דברים... ד.שיר מכוער בטירוף.... ה.לא ממש איכפת לי מהשיר הזה. 2)מה השורה האהובה עליכם? 3)מי שר שם הכי יפה? 4)מה אתם אוהבים יותר -את המילים את המנגינה או את הקולות?

Miss Kitty

New member
התשובות שלי../images/Emo9.gif

1)האם אתם אוהבים את השיר?: א. אני חושב\ת שזה שיר מהמם וקסום. אני מאוהבת בו לחלוטין. 2)מה השורה האהובה עליכם? של קווין: Cover me with dreams 3)מי שר שם הכי יפה? בריאן
4)מה אתם אוהבים יותר -את המילים את המנגינה או את הקולות? הקולות

NarihS

New member
טוב אז ככה:

1.א. אני חושבת שזה שיר מהמם וקסום. אני מאוהבת בו לחלטוין (ודרך אגב, אני יודעת לנגן את זה על גיטרה!!! וזה נשמע ממש טוב!) 2. מה השורה אהובה עלי: כל הקטע סולו של קווין 3. מי שר שם הכי יפה: קווין. 4. אוהבת יותר את הקולות ברור!!! הם כאלה מושלמים שם!!!

backstreet girl

New member
עכשיו אני:

1א.אני חושבת שהוא שיר מהמם וקסום.אני מאוהבת בו לחלוטין. 2.מה השורה האהובה עליי?: i ca'nt imagine life wihout you'r love and even foever do'nt seem like long enouge 3.מי שר שם הכי יפה: קווין

sivanick

New member
התשובות שלי../images/Emo70.gif

1)האם אתם אוהבים את השיר?: א. אני חושב\ת שזה שיר מהמם וקסום. אני מאוהבת בו לחלוטין. 2)מה השורה האהובה עליכם? love me mouth to mouth now-של קווין 3)מי שר שם הכי יפה? בריאן 4)מה אתם אוהבים יותר -את המילים את המנגינה או את הקולות? דפנטלי הקולות!

hadasrulez

New member
Me

)האם אתם אוהבים את השיר?: מתלבטת בין א. אני חושב\ת שזה שיר מהמם וקסום. אני מאוהבת בו לחלוטין. ב.אחלה שיר,מוזיקה יפה,מילים יפות. אני מאוד אוהבת להקשיב לו. 2)מה השורה האהובה עליכם? You know you got the power to make me weak inside 3)מי שר שם הכי יפה? ממ.. ניק
4)מה אתם אוהבים יותר -את המילים את המנגינה או את הקולות? השילוב של הקולות

BShenB

New member
חח שירני יאמוכשרת אחת!!!../images/Emo23.gif

חלום
לדעת לנגן בגיטרה ויש לי אחת אבל פשוט אין לי זמן לשבת וללמוד...
... אין דבר בהזדמנות.. רק נקווה שזה לא יהיה מאוחר מדי..

NarihS

New member
חחח תודה! ../images/Emo22.gif

וזה לא כל כך קשה.. למדתי בלי מורה.. וזה בסדר גמור.. ואף פעם לא מאוחר לשוםדבר..

bshainb

New member
אני..אני...רוצה!

אז ככה: 1. אני חושב\ת שזה שיר מהמם וקסום. אני מאוהבת בו לחלוטין. I can't imagine life without your love2. And even forever don't seem like long enough 3.אומנם האווי לא שר שם הרבה אבל אהבתי מאוד איך שהוא שר את השורה האהובה עלי 4.הקולות

backstreet n1

New member
שלי..../images/Emo99.gif

שאלות:
האם אתם אוהבים את השיר?: א. אני חושב\ת שזה שיר מהמם וקסום. אני מאוהבת בו לחלוטין.
מה השורה האהובה עליכם? I can't imagine a life Without your love Even forever don't seem like long enough
מי שר שם הכי יפה? קווין אהובי ברור..
מה אתם אוהבים יותר -את המילים את המנגינה או את הקולות? המילים והקולות המושלמים שלהם ברור..גם המנגינה מאוד יפה!

BShenB

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo23.gifDrowning ... אנייי../images/Emo23.gif

Drowning
האם אתם אוהבים את השיר?: אני חושבת שזה שיר מהמם וקסום!!!. אני מאוהבת בו לחלוטין
. אחלה שיר,מוזיקה יפה,
מילים יפות. שומעת אותו 30 פעםםםם ביום!
מה השורה האהובה עליכם? You know I can't resist cuz you're the air that I breathe
מי שר שם הכי יפה? כל אחד שר שם את הקטע שלו בצורה מדהימה וההרמוניה הקולית שיש להם פשוט מהממת!!! אין עליהם אין!!!
מה אתם אוהבים יותר -את המילים את המנגינה או את הקולות? כל השיר מושלםםם אבל הכי את הקולות.. על זה אין ויכוח...

למעלה