הא....... טוב, בוא נראה... איך מתקשרים לבנות *גברת בלום לוחשת לו משהו באוזן* אה, כן, להרים את השפופרת... *מרים את השפופרת* *דרך הטלפון* בנות, בנות מוג´ו ג´וג´ו, רוצה להשתלט על טאונסוויל ולהדיח אותי מכסאי. הצילו!
או לא ראש העיר נחטף אקרא לאחיותיי שלא יודעות על קיומי מטלפן ,שלום בבלס" "שלום" הטלפון נסגר מטלפן שוב שלום בלוסום אני אחיךbrain ראש העיר נחטף ע"י מוג´ו ג´וג´ו
מוג´ו ג´וג´ו, באנו להוציא מכאן את ראש העיר! *בום בום בום* *מכות למוג´ו ג´ו ג´ו* קום און מאיר..טאםטאלאלאם *מוג´ו נעלם פתאום* רגע..איפה באבלס? איפה מוג´ו? או מיי גאד! מוג´ו ג´וג´ו חטף את באבלס!
*Oh no!!!!* מוג´ו חטף את בבלס!!!! אוי נראה לי שבאטרקאפ אמרה את בדיוק הרגע.... רק שהוא לא יפעיל עליה את המכונה החדשה שלו: מכונת השלג שממיסה כל דבר... כן כן אני הקריין יודע הכל מראש...*
יאפי..חוזרים הבייתה סוף סוף *הגענו הבייתה* וואו, זה היה קול. *מתחילה להתווכח עם בלוסום מי הצילה את באבלס* לא נכון! אני הצלתי אותה, איי אם טה הירו אין טיס סטורי, תגידי לה באבלס, נכון שאני הצלתי אותך אחותי?
אהה.... אל תריבו בנות... {מחבקת את אוקטי ומחייכת} אין שום סיבה לריב-אני אוהבת את שתיכן ושתיכן הצלתן אותי!!! {לוחשת בשקט} שוב.... {באבלס רצה לאחיותיה ונותנת להן חיבוק גדול} באטר קאפ!! לאן את בורחת?? טוב נו... הגיע הזמן לצייר!!