המשחק!!!!

נֵץ

New member
סליחה אני ראש העיר

אז תן לי לעשות את העבודה שלי... אה.. מה העבודה שלי? אה, כן להתקשר לבנות. תכף אחרי שאני אסיים לשחק ברכבת. טו-טו.

נֵץ

New member
*ראש העיר*

הא....... טוב, בוא נראה... איך מתקשרים לבנות *גברת בלום לוחשת לו משהו באוזן* אה, כן, להרים את השפופרת... *מרים את השפופרת* *דרך הטלפון* בנות, בנות מוג´ו ג´וג´ו, רוצה להשתלט על טאונסוויל ולהדיח אותי מכסאי. הצילו!

זיושי

New member
*מוג´ו ג´וג´ו*

הבנות לא יגיעו בזמן *חוטף את ראש העיר ורץ אל המעבדה שלו*

brain

או לא ראש העיר נחטף אקרא לאחיותיי שלא יודעות על קיומי מטלפן ,שלום בבלס" "שלום" הטלפון נסגר מטלפן שוב שלום בלוסום אני אחיךbrain ראש העיר נחטף ע"י מוג´ו ג´וג´ו

Nuitari Girl

New member
בלוסום

אח?! WTF? ראש העיר נחטף? קדימה בנות! *רואה את brain* אימאל´ה! אתה באמת אח שלנו! איזה מאאאגנייייייב... בואו נלך להציל את ראש העיר!

נֵץ

New member
בינתיים במעבדה של מוג´ו ג´וג´ו

*ראש העיר*: הממ... איזה כיף פה. אפילו יש עץ חג מולד. *מזמר*
Jingle bells, jingle bells...​

זיושי

New member
*מוג´ו ג´וג´ו*

אומר לראש העיר:דפוק אחד! פתאום בנות הפאוור פאף מגיעות!!!!!!! תם תם תם תםםםםםםםם

Pagra Baleben

New member
באטר קאפ

מוג´ו ג´וג´ו, באנו להוציא מכאן את ראש העיר! *בום בום בום* *מכות למוג´ו ג´ו ג´ו* קום און מאיר..טאםטאלאלאם:) *מוג´ו נעלם פתאום* רגע..איפה באבלס? איפה מוג´ו? או מיי גאד! מוג´ו ג´וג´ו חטף את באבלס!

casperit

New member
הקריין

*Oh no!!!!* מוג´ו חטף את בבלס!!!! אוי נראה לי שבאטרקאפ אמרה את בדיוק הרגע.... רק שהוא לא יפעיל עליה את המכונה החדשה שלו: מכונת השלג שממיסה כל דבר... כן כן אני הקריין יודע הכל מראש...*

PPG bubbles

New member
באבלס

זה לא הוגן... תמיד שכולם מתחילים לבלות מו´גו ג´וגו בא והורס את הכל!!! אוווווווווו תעזוב את אוקטי רשע שכמוך!!

זיושי

New member
*מוג´ו ג´וגו´*

*לוקח את בלוסום וקושר אותה למכונה* פאום בבאלס ובאטר-קאף באות ואומרות:...........

Pagra Baleben

New member
*באטר קאפ*

*אנחנו באות ואומרות:* היי! עצור.............................. ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... כנס לי מאחור!:p לא לא סתם.. אנחנו באות ואומרות: היי, מוג´וג´וג´ו! *אגרוף* קום און באבלס:} אהוי מוג´וג´וג´ו! גו טו האל, קרענו אותך!

Pagra Baleben

New member
*באטר קאפ*

יאפי..חוזרים הבייתה סוף סוף *הגענו הבייתה* וואו, זה היה קול. *מתחילה להתווכח עם בלוסום מי הצילה את באבלס* לא נכון! אני הצלתי אותה, איי אם טה הירו אין טיס סטורי, תגידי לה באבלס, נכון שאני הצלתי אותך אחותי?

PPG bubbles

New member
באבלס עונה....

אהה.... אל תריבו בנות... {מחבקת את אוקטי ומחייכת} אין שום סיבה לריב-אני אוהבת את שתיכן ושתיכן הצלתן אותי!!! {לוחשת בשקט} שוב.... {באבלס רצה לאחיותיה ונותנת להן חיבוק גדול} באטר קאפ!! לאן את בורחת?? טוב נו... הגיע הזמן לצייר!!

למעלה