המשחק!!!!

casperit

New member
אני אעשה שוב רשימה מסודרת!

(ואני רוצה להיות מיס קין! וצריך קריייייייין!) בלוסום-Nuitari Girl בבלס-PPG bubbles באטרקפ-Pagra Baleben מוג´ו ג´וג´ו-זיושי מיס קין-קספרית * הקריין פרינסס הים הפרופסור ראש העיר בוגי מן באני מיס.באלאם מיס.קין אייס (גאנגרין גאנג) ארתורו(גאנגרין גאנג) ביג בילי(גאנגרין גאנג) גראבאר(גאנגרין גאנג) סנייק(גאנגרין גאנג) בוס מאן ( Amoeba boys) סקיני ( Amoeba boys) טיני ( Amoeba boys) פאזי למפקינס סדוזה רובין מרי (מפוקי אוקס) ג´ואי (מפוקי אוקס) ג´ף (מפוקי אוקס) קים (מפוקי אוקס) מיטץ´ מיטלסלשון (אממ אתם יודעים למי אני מתכוונת..) מייק בליב (הילד החדש בפוקי אוקס) פאטצ´ס ראביט גירל אברה קאדאבר ביבו ברני בארנאשטין (הבמאי קולנוע) דוני (העוזר שלו) בומר ( Rowdyruff Boys) באטץ´ (Rowdyruff Boys) בריק (Rowdyruff Boys) הרולד סמית´ מריאן סמית´ באד סמית´ ג´ולי סמית´ ברוקולוידס (הברוקולי) קפטן ריגטואס (נו נו איך כותבים את השם שלו?הזקן הזה...) לפטי מפקד המשטרה צואורט (משהו כזה אחד הזקנים במינסטרי אופ פאיין) קאונטאפרקט (משהו כזה עוד אחד מהם) מאסטר מיינד (המפקד שלהם) דיק הארדלי (החבר של הפרופסור שיצר את הפאוור פאף המזויפות) דינאמו פיש בלון אלמר אסגלו (ילד הדבק) פאם פאטיל הארי פיט (הילד עם הקוטיס) קיטי לני בקסטר (המעריץ שאוסף את כל הדברים) מייג´ור מאן מייג´ור גלורי נאנוס (הרובוטים הקטנים) מונובוט (הרובוט שמורכב מכל הרובוטים הקטנים) ראינבו הליצן מר.מאימ (הליצן כשהוא הופך לשחור לבן) מר.קוואקרס:))) אוקטי:) מייק בריקווסקי פאראז (העוזר שלו) אסיר 253 (זה שמתחפש לבלוסום) אסיר 017 (זה שמתחפש לבבלס) אסיר 002 (זה שמתחפש לבאטרקאפ) רוץ´ קואץ´ (הזה עם הג´וקים) ראבר דוד (זה שמחביא את היהלום בקורנפלקס) סאנד מאן (הזה עם החלומות) סטיב:)))) סטנלי וויטפלד (השדר חדשות) הכלב המדבר טוויגי

casperit

New member
אוקי אז:

בלוסום-Nuitari Girl בבלס-PPG bubbles באטרקפ-Pagra Baleben מוג´ו ג´וג´ו-זיושי מיס קין-Casperit הקריין-Superchu הים-yaron4all ראש העיר-נֵץ * פרינסס הפרופסור בוגי מן באני מיס.באלאם אייס (גאנגרין גאנג) ארתורו(גאנגרין גאנג) ביג בילי(גאנגרין גאנג) גראבאר(גאנגרין גאנג) סנייק(גאנגרין גאנג) בוס מאן ( Amoeba boys) סקיני ( Amoeba boys) טיני ( Amoeba boys) פאזי למפקינס סדוזה רובין מרי (מפוקי אוקס) ג´ואי (מפוקי אוקס) ג´ף (מפוקי אוקס) קים (מפוקי אוקס) מיטץ´ מיטלסלשון (אממ אתם יודעים למי אני מתכוונת..) מייק בליב (הילד החדש בפוקי אוקס) פאטצ´ס ראביט גירל אברה קאדאבר ביבו ברני בארנאשטין (הבמאי קולנוע) דוני (העוזר שלו) בומר ( Rowdyruff Boys) באטץ´ (Rowdyruff Boys) בריק (Rowdyruff Boys) הרולד סמית´ מריאן סמית´ באד סמית´ ג´ולי סמית´ ברוקולוידס (הברוקולי) קפטן ריגטואס (נו נו איך כותבים את השם שלו?הזקן הזה...) לפטי מפקד המשטרה צואורט (משהו כזה אחד הזקנים במינסטרי אופ פאיין) קאונטאפרקט (משהו כזה עוד אחד מהם) מאסטר מיינד (המפקד שלהם) דיק הארדלי (החבר של הפרופסור שיצר את הפאוור פאף המזויפות) דינאמו פיש בלון אלמר אסגלו (ילד הדבק) פאם פאטיל הארי פיט (הילד עם הקוטיס) קיטי לני בקסטר (המעריץ שאוסף את כל הדברים) מייג´ור מאן מייג´ור גלורי נאנוס (הרובוטים הקטנים) מונובוט (הרובוט שמורכב מכל הרובוטים הקטנים) ראינבו הליצן מר.מאימ (הליצן כשהוא הופך לשחור לבן) מר.קוואקרס:))) אוקטי:) מייק בריקווסקי פאראז (העוזר שלו) אסיר 253 (זה שמתחפש לבלוסום) אסיר 017 (זה שמתחפש לבבלס) אסיר 002 (זה שמתחפש לבאטרקאפ) רוץ´ קואץ´ (הזה עם הג´וקים) ראבר דוד (זה שמחביא את היהלום בקורנפלקס) סאנד מאן (הזה עם החלומות) סטיב:)))) סטנלי וויטפלד (השדר חדשות) הכלב המדבר טוויגי יעל

yaron4all

New member
אני אני אני../images/Emo70.gif

אני רוצה להיות הוא

אני יהיה

brain הפאוור פאף ה4 יש לו 3 מצבים רגיל כועס ומוכן למלחמה הנה הוא במצב רגיל

casperit

New member
אני אקריין בשביל שנתחיל...

אבל תמשיכו! * העיר טאונסביל... הו הו הו חג המולד הגיע וכולם בטאונסביל מתכוננים לכבודו... אפילו שלוש הבנות שלנו שברגע זה רבות אם סנטה קלאס הוא אמיתי... (טייק איט פרומ איר!) יעל

נֵץ

New member
*ראש העיר*

*משחק בשלג ליד בניין העיריה עם מיס באלאם* ווו... איזה כיף! *צל מכסה אותו* מיס בלום, הסתכלי מאחורייך! תמשיכו

זיושי

New member
*מוג´ו ג´וג´ו*

סוף סוף סופך יגיע ראש העיר*צחוק מרושע* ראש העיר:בנות תעזרו לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nuitari Girl

New member
בלוסום

סנטה קלאוס כן קיים, באטרקפ! רגע, אני שומעת את ראש העיר! טאונסביל בצרה! קדימה בנות! *אבל... הפרופסור מכריח את הבנות להישאר, לקשט את העץ ולעזור עם האוכל! מה יקרה לטאונסביל?*

למעלה