המשחק

• פותח הנושא maof
  • פורסם בתאריך

maof

New member
המשחק ../images/Emo87.gif

ביום חמישי האחרון החלטתי שאני הולך לראות משחק כדורסל חשבתי לעצמי וואלה.... אראה משחק כדורסל רגיל 10 שחקנים נלחמים על המגרש בכדי לנצח, הקהל המשולהב יעודד המתח האקשן האדרנלין שבאוויר יתרמו לי להעביר אחלה בילוי וערב מעניין. נכנסתי כולי לתוך המשחק הסתכלתי על השחקנים שרצים על המגרש וראיתי דבר מעניין... יש שני סוגי שחקנים אלו שהכדור נמצא בידיים שלהם מכדררים ועושים את הצעדים הנכונים בכדי לשחק נכון, ואחרים שתקועים כל הזמן עם המבט על לוח התוצאות בכדי לדעת אם הם מובילים. מעוף

מצוטטת

New member
../images/Emo103.gif

זה יופי טופי בשביל המשחק{מילים של הכוונה} אבל בפועל........ בשורה התחתונה.... או אם 'תה רוצה על הטבלה מה שקובע בסופו של דבר זה מבחן התוצאה והוא {משחק אחד}, לא תמיד זה שיקבע!

maof

New member
אני רואה שאת מבינה בספורט ../images/Emo8.gif

רק ש..... |מדליה| לא קובעת והפעם אני חושב ש...
קובע מעוף

maof

New member
אח שלי ../images/Emo13.gif

זה לא העין....זה הזוית שאתה משקיף על המשחק
מעוף

t o t a l

New member
שאל את שאראס או או ווצ'יץ

הם יסבירו לך שלמי שיש עיין עקומה, רואה הכל גם אם לא מביט לכיוון.

maof

New member
נו ....באמת../images/Emo12.gif

אני רק בעד כחול לבן תוצרת מקומית
אתה יודע אלא הם לא חברותים יום אסל יום בצל מעוף

אההההההההה...

יש עוד סוג...שכחת... הסוג הזה שיושב על הספסל...מחכה לתורו... ובזמן שמחכה...מעביר ביקורת ונותן עיצות לאלו שמשחקים... עיצות...מה הוא שוכח ליישם כשהוא משחק
אבל בסופו של דבר... לכולם אותה מטרה...לנצח
אז כל עוד אין מהלך בלתי חוקי...אני,מ'כפת לי

maof

New member
זואי יקרה ../images/Emo13.gif

רק לא לשכוח את הפיצוחים ולעודד ת'קבוצה הנכונה מעוף

maof

New member
טוףףףףףףףף זה לא חוכמה ../images/Emo13.gif

הם דחו ת'משחק שהיה צריך להיות ביום שישי ה...13 חוצמזה מה אני מבין בכדורגל יותר מדי שחקנים מבלבלים אותי, אני אוהב ת'מגרש שלי קטן ואינטימי קל להיתמקד במהלכים הנכונים. מעוף

° זואי °

New member
תראה

בדרך אתמול, שאלתי את זה שהסיע אותי "מה יש איצטדיון כדורגל בלונדון?" התשובה שלו הייתה: "אני מבין שאת לא מבינה בכדורגל?" זה אומר הכל לא?

למעלה