המשחק של לוסט!

sh7ai

New member
עזרה במשחק של לוסט!../images/Emo58.gif

נכון באתר של לוסט יש כמו משחק כזה שמחפשים דברים על האי לינק: http://i-am-lost.com את התמונה הראשונה והשנייה אני עובר אבל את השלישית לא! מישהו יודע איך??לעבור את התמונה השלישית?? בסוף המשחק יש כמה קטעים מהפרק האחרון!

lula1

New member
עזרה במשחק~!!!

בתמונה Boar Hunt מה אני אמורה לעשות????

sh7ai

New member
הגעתי לבית של הצרפתייה במשחק!!

מה אני עושה בו?

Chandler Bing

New member
כן גם אני תקוע עליו.!!!

בימין למטה יש כמו תעודה של קייט עם תמונות של מעצר...!! זה סימן מזהה של השלב... למי שלא מבין!

רבקהrc

New member
צריכים להרכיב את..../images/Emo58.gif

האנטנה בשביל המשדר קודם פיסת המתכת אח"כ את החוט חשמל את את המשדר ואז יורים את הזיקוק

amirze

New member
לוחץ על התיבה ההיא בצד שמאל

ואז אתה מכניס את המספרים 4 8 15 16 23 42 רק בסדר הפוך ממה שכתבתי ולוחץ וזה ייתן לך אוטומטית מין מצבר...

Alias4Ever

New member
מה הרעיון של המספרים האלה באמת../images/Emo35.gif

ואיפה הם מופיעים בסדרה

Alias4Ever

New member
אתה../images/Emo35.gif

אני בת... ובעיקרון לא חשבתי שזה ספויילר...אם זה כן אני גם ככה לא רוצה לקרוא

TomZiZi

New member
מצטער :)

אמממ בכל מקרה, כל המשחק הזה הוא ספוילר. והוא ממש גרוע למי שראה רק את הפרק הראשון...

Alias4Ever

New member
אני לא חושבת אפילו להיכנס למשחק

דבר ראשון ניסיתי את של זהות בדויה ולא הלך לי והחלטתי שאני לא מנסה יותר משחקי מחשב.. ו-2 זה ברור שזה ספויילר אז אני לא נכנסת אפילו

amirze

New member
אתה תגלה יותר מאוחר אל תדאג אבל

יהיה סתם נחמד לך אם תזכרי אותם ותשים לב כמה פעמים הם מופיעים בסידרה...סתם כי נחמד לעקוב...כמו המספר 47 בזהות בדויה... אם תשימי לב רק בפרק הראשון והשני (הפיילוט) הם מופיעים מספר פעמים: 1. כשהטייס שואל כמה זמן מאז ההתרסקות הם אומרים לו 16 שעות 2. מספר הטיסה היה חיבור שני מספרים עוקבים מתוך הקבוצה: 815 3. בסוף הפרק השני שישודר מחר את תשמעי טוב טוב את המספר 16 מוזכר... ואני בטוח שיש עוד תזכורות שלא שמתי לב או שברחו לי מהראש כרגע... בכל מקרה רק לתזכורת המספרים הם 42 23 16 15 8 4

Alias4Ever

New member
כן אני דווקא טובה בלשים לב למספרים

כאלה בסדרות זה דיי בגלל תסביך ה- 47 של זהות בדויה.. הקטע הוא שבזהות זה רק מספר אחד.. ובלוסט ג'יי ג'יי קצת השתגע..לא

HarPot

New member
* נמצאת בשלב 8

בג'ונגל עם העלה... (לא יודעת איך לתאר...)

HarPot

New member
מה עושים אח"כ?

אני מתכוונת אחרי שחוזרים לאותו מקום שממנו לקחתי את הזיקוק?

Chinese Face

New member
נצל"ש

מישה מוכן להסביר לי למה יש תמונות של פרק 21 באתר www.lost-media.com אם הפרק בכלל לא שודר?...

TheCharm

New member
לא שנכנסתי וראיתי, אבל אני מניח ש

אלה תמונות פרומו וקידום

למעלה