המשחק שלי

ycyclop

New member
המשחק שלי

לפני כשנה פרסמתי ב-BGG משחק שליבשם space junkyard שאנשים יכולים להפיק בשיטת ה-print and play. ז"א כל אחד יכול להדפיס לעצמו עותק למטרה אישית. עשיתי את זה בשביל הרצון שלי שאנשים יכירו משחקים שאני מתכנן ובתקוה שיהנו מהם. לפני כמה ימים פנו אלי שני אנשים בהפרש של יום וסיפרו לי שהם נהנו מהמשחק שלי כל כך שהחליטו לעצב לו גרפיקה עדכנית, שניהם גרפיקאים. אתם מוזמנים להדפיס לעצמכם את המשחק, להינות ממנו ומהגרפיקה המדהימה ששני הבחורים יצרו. על המשחק נעשת גם כתבה ב-podcast של mikehibbert פרק 24, דקות 27-32 (אם אני זוכר נכון). אתם מוזמנים להקשיב. אשמח לשמוע תגובות

kobyshachar

New member
הבהרה לגבי החוקים

האם 'החורים' הנוצרים הם מקום חוקי לעבור/לעצור בו? אני הבנתי שכן, פשוט אין שם לא אסטרואידים ולא חלקי ספינות חלל.

Temporary2

New member
יפה מאוד ! מזל"ט !

האמת, חלל ופנטזיה הם שני themes שלא עושים לי את זה, אז עדיין לא התעכבתי על המשחק, אבל זכית לגרפיקה יפה וכנראה שזה מוצדק. תתחדש.

Reilak

New member
מגניב!!!!

אין ספק שהם עשו עבודה ממש טובה! (לעומת הקודמת) ממש יפה וממש מעלה את הרמה של "ההפקה". עושה לי חשק גם לפרסם חלק מהמשחקים שלי ברשת, לעולם אי אפשר לדעת מה יצא מזה
.

kobyshachar

New member
שאלה בעניין הניקוד

עדיין לא שיחקנו, אני מקווה שהיום משפחת שחר תנסה את המשחק - הגרפיקה תורמת לרצון לשחק, וגם מנגנון המשחק נראה מעניין. בנוגע לניקוד, האם יחידה יכולה לקבל ניקוד שלילי? כלומר ברור שזה יכול לקרות (יחידה עם ערך 1 ושלושה פתחי חיבור, המחוברת רק במקום אחד 2-=1-1-2), האם בחישוב סופרים את היחידה עם הערך השלילי שלה?

למעלה