המשחק שהיה היום... איך הוא נגמר?
R roei90210 New member 7/2/09 #5 חשבתי שזה יהיה ברור, אבל דרור צודק אגב, אחלה שיפוט היום לדעתי.. טוב, חוץ מאיזה 2 spearing שלא נשרקו כשהירושלמים החליטו לבדוק את עמידות הקסדות על הבטן שלי.. פעמיים. חפיף, זה עבר. התוצאה לעולם תישאר
חשבתי שזה יהיה ברור, אבל דרור צודק אגב, אחלה שיפוט היום לדעתי.. טוב, חוץ מאיזה 2 spearing שלא נשרקו כשהירושלמים החליטו לבדוק את עמידות הקסדות על הבטן שלי.. פעמיים. חפיף, זה עבר. התוצאה לעולם תישאר
M meirhala New member 7/2/09 #6 זה בסדר.. אצלי החליטו לבדוק כמה פעמים כף הרגל האנושית יכולה להסתובב בנסיון אחד..
J joe78 New member 7/2/09 #9 תראו מי מדבר... הנקניק שכל העונה שעברה רק ישב בצד וזיין במוח על כמה שמותר לו לדבר למרות שהוא בכלל לא משחק...
תראו מי מדבר... הנקניק שכל העונה שעברה רק ישב בצד וזיין במוח על כמה שמותר לו לדבר למרות שהוא בכלל לא משחק...
M meirhala New member 7/2/09 #10 זו בדיוק הסיבה שאמרתי את זה והוספתי במיוחד את הסמיילי.. עכשיו אני מבין בדיוק עד כמה דיברתי שטויות שנה שעברה.. ואני דואג להעביר את זה לדור הבא
זו בדיוק הסיבה שאמרתי את זה והוספתי במיוחד את הסמיילי.. עכשיו אני מבין בדיוק עד כמה דיברתי שטויות שנה שעברה.. ואני דואג להעביר את זה לדור הבא
M meirhala New member 8/2/09 #12 ומותר לדעת עם מי אני מדבר? ואולי אז אני אחשוב על להקשיב לזיוני השכל שלך.. השנה אני משחק.. אז אם אתה רוצה להגיד לי משהו.. תגיד לי על המגרש.
ומותר לדעת עם מי אני מדבר? ואולי אז אני אחשוב על להקשיב לזיוני השכל שלך.. השנה אני משחק.. אז אם אתה רוצה להגיד לי משהו.. תגיד לי על המגרש.
M meirhala New member 8/2/09 #14 אל תתערב. אני רוצה לדעת מי מדבר אלי ככה.. אני התבגרתי משנה שעברה.. ואם הוא מתכוון להמשיך לדבר אלי כמו לילד אז אני לא מתכוון להקשיב..
אל תתערב. אני רוצה לדעת מי מדבר אלי ככה.. אני התבגרתי משנה שעברה.. ואם הוא מתכוון להמשיך לדבר אלי כמו לילד אז אני לא מתכוון להקשיב..